A+ A-

Paris Hilton a partyn

Paris egy partiba volt hivatalos, a Beverly Hills Hilton Hotel elnöki lakosztályába. magában csak vigyorgott, amikor a meghívó megérkezett.
A meghívót küldők, egy privát befektetési társaság tagjai, amint írták, valami sikerüket akarták megünnepelni, és tudták a tarifáját, mert mellékeltek egy 50.000 dolláros csekket is.
Úgy gondolta szokás szerint csak iszogat, jópofizik két-három órát, majd, mivel bugyit természetesen nem vett, egy kis popó és punci villantás az újságíróknak (esetleg a partyn is), és távozhat.
Úgyhogy felvett egy szép rózsaszín selyemblúzt, természetesen melltartó nélköl, egy hozzáillő, enyhén sötétebb, nem túl testhezálló, inkább kicsit lenge miniszoknyát, és kedvenc rózsaszín magas-sarkú cipői egyikét, bevágta magát a rózsaszín Bentleybe, és odahajtott a szállóhoz.
Érkezéskor felmérte a terepet, és látott vagy másfél-két tucat harmincas-negyvenes éveiben járó szmokingos pasast, és legalább ugyanennyi rettenetesen szép és csinos lányt. Ő nem ismerte fel egyiket sem,de ezek a lányok a város legelitebb escort ügynöksége által közvetített csúcskategóriás luxusprostik voltak.
A lakosztályban diszkrét swing szólt, ami nem volt éppen a kedvence, de amint belépett, egy nagyon jóképű fickó szinte azonnal a kezébe nyomta egyik kedvencét, egy vodka-narancsot, úgyhogy ezen az apróságon hamar túltette magát, és elindult, hogy "személyisége varázsában részesítse a köznépet" - ahogy magában szokta ezeket az alkalmakat hívni. Az itala kicsit erősre volt készítve, de nem különösebben törődött vele. Kicsit téblábolt a hatalmas nappaliban, majd kiment a lakosztály teraszára, mert ott is látott pár embert. A teraszon egy négy-öt férfiból és két-három lányból álló kisebb boly volt, akik a szagból ítélve, valami jóféle füves cigit szívtak. Paris közben már a második vodka-narancsát szopogatta, amit az egyik figyelmes fiatalember nyomott a kezébe, amint az első kiürült. A teraszon valami számára érthetelen befektetési trükkökről volt szó, amihez nem tudott hozzászólni. Hogy zavarát leplezze, megkérdezte, hogy kié az anyag, és kaphat-e belőle pár slukkot. Hárman is ugrottak, hogy átadják neki a cigijüket, ami nagyon hizlalta a máját. Szippantott egy párat az egyik füves cigiből, és kezdett kellemesen feldobódni, amikor észrevette, hogy az egyik fotelben ülő, szintén füves cigit szívó fickó előtt térdel az egyik lány és javában szopja a farkát. Ezen egy kicsit elcsodálkozott, de mivel a többiek ennek láthatóan nem tulajdonítottak semmi jelentőséget, ő is csak vállat vont, és gondolta, hogy ők tudják....
Újból bement, és mire az egyik oldalszobába eljutott, már a harmadik vodka-narancs volt a kezében. Ezt most egy pincérlánytól kapta, aki ezüst tálcán járt körbe italokkal. Kicsit már be volt állítva, ezért csak kuncogott, amikor meglátta, hogy a pincérlányon csak egy kis kötényke van, amúgy meztelen.
Később látta, hogy két mixer/pincér lány volt, mindkettőn csak egy kis kötényke volt, úgy jártak körbe az italokkal.
Amikor meglátta, hogy az egyik vendég az egyiket szó nélkül megfogja, a fal felé fordítja majd a cipzárját lehúzva minden teketória nélkül beakaszt neki hátulról, éppen kifele jött az oldalszobából, ahol ki volt porciózva jópár csík kokó, és ő is felszippantott egyet, már csak kuncogott rajtuk, és mondta nekik, hogy menjenek be ők is szippantani egyet, mert bekokózva eszméletlen jól esik a dugás. A másik pincérlány viszont a kezébe nyomott egy újabb vodka-narancsot. Vagy a vodka volt túl sok a koktélokban, vagy a felszippantott anyag volt különösen tiszta, mert egy rövid idő kiesett nála.
Egy kis "repülés" után azon vette észre magát, hogy az egyik jóképű fickóval smárol. Ő egy nagy masszív asztal szélén ült az elnöki lakosztály nappalijának egyik sarkában, és a fickó duzzadó farkát markolászta a nadrágján keresztül, a férfi pedig a melleit és a punciját simogatta. Már annyira benedvesedett, hogy érezte, a szoknyáján hátul jókora folt lesz. Sebaj, futott át az agyán, legalább lesz a firkászoknak miről írni. Tűrte, hogy a fickó kigombolja és messzire hajítsa a blúzát, majd fenekét kissé megemelve a feje felett lehúzza róla a szoknyáját is.
A fickó ekkor a lábai közé guggolt, és elkezdte finoman nyalni a punciját. Hogy segítsen neki jobban hozzáférni a puncijához, alaposan széttárta a lábait, combjait felhúzta, amennyire bírta.
Ekkor vette csak észre, hogy vagy heten-nyolcan körülállják őket, de a csiklóját izgató nyelv olyan ügyesen tette a dolgát, hogy nem nagyon törődött vele. Legfeljebb csak egy kósza gondolat erejéig, hogy vajon hogyan fogja ezt kimagyarázni az aktuális barátjánál, de hamar lerázta magáról.
A körülállók közül ketten kétoldalt álltak, megfogták a lábait a térdeinél, mintegy segítve neki tartani, és finom mozdulatokkal simogatni kezdték combjai belső felületét, a térde felől a puncija irányában.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.32 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 sikamika 2013. 01. 12. szombat 02:52
nem rossz. . .
#4 Pavlov 2013. 01. 10. csütörtök 19:42
Gyengének találom.
#3 genius33 2013. 01. 10. csütörtök 08:35
Megkapta ami jár nyes
#2 Rinaldo 2013. 01. 10. csütörtök 07:03
A ribanc seggét jól szét baszták.
#1 Törté-Net 2013. 01. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?