K
alf
ín
alf
gyönyör 1. rész

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 5.76 pont (21 szavazat)
Megjelenés: 2011. november 17.
Hossz: 10 622 karakter
Elolvasva: 921 alkalommal
Az első találkozás

Meztelenül állsz a tükör előtt. Az előbb zuhanyoztál. Hosszú, barna hajad törlöd a törölközővel. Lassan 30 éves leszel, de nem látszol annyinak. Alakod formás, kimondottan nőies. Kebleid, mint fél ruganyos gumilabdák, derekad karcsú, csípőd formás, szörtelenített lábaid gyönyörűek. Szépnek találod magad, de ő is annak fog? Belebújsz egy fürdőköpenybe, és ruhásszekrényhez mégy. Mit is vegyél fel? Végignézed a ruhákat, aztán az egyiket előveszed. Egy egyszerű szabású, fekete színű, miniszoknyájú, ujjatlan ruha. Tudod, hogy ebben nézel ki a legjobban. Kibújsz a köpenyből, és pucéran a fiókos szekrényhez mész. Egy fehér csipkebugyit kotorsz elő. Belelépsz és felhúzod. Leülsz az éjeliszekrény elé. Aztán vagy egy fél óra hosszat tart, míg kifested magad. A hajadat hátul lófarokba fogod egy pánttal. A készülődés közben állandóan azon jár az eszed, hogy milyen lesz az első találkozás. Felöltöd a ruhát, majd egy vékony aranyláncot csatolsz a nyakadba. Felveszed az órát, megijedsz, ha nem sietsz, akkor elkésel. Gyorsan bebújsz a fekete körömcipődbe, majd kapod a táskád, és elindulsz.
Forró, nyári éjszaka van. Cipőd hangosan kopog ahogy lépkedsz az utca kövén. Gondolataidba merülve haladsz előre. Nem tudod, hogy mi is történt veled. Eddig mindig jó volt a szex. De mostanában nem igazán elégített ki. Sok barátod volt eddig, de mindegyikkel egy idő után unalmassá váltak a szeretkezések. Valami másra, izgalmasabbra vágytál. Ezért vetted el a munkatársad fiókjából a szexlapot. Ott találtál rá a hirdetésre. "Hölgyem! Unalmasak a szexuális együttlétei? Új, izgalmas érzésekre vágyik? Akkor keressen meg! Jelige: ' gyönyörök'" Gondoltad, megpróbálod. És mára beszéltétek meg az első randevút.
Megérkezel a megjelölt címre. Egy emeletes ház. A szíved már hevesen dobog, izgatott vagy. Kimelegetsz, érzed, hogy verejtékezel. Beszállsz a liftbe. Úgy érzed, hogy nagyon lassan halad. A szíved mind szaporábban dobog, szorító érzés a gyomrodban. A lakás elé érsz, és félve nyomod meg a csengőt. Egy, a negyvenes éveinek derekán járó, jóképú férfi nyit ajtót.
– Jó estét! Már vártam, fáradjon beljebb! – mondja mosolyogva. Hangulatosan berendezett szobába vezet. Még mindig feszült vagy, bár a férfi tetszik. A kölcsönös bemutatkozás után helyet foglalsz.
– Kávét, teát? Mit hozhatok?
Egy kávét kérsz. A férfi kitölti, majd beszélni kezd.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.76 pont (21 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2019. október 12. 03:58
#7
Vannak benne jók.
1
f
feherfabia
2015. január 9. 06:31
#6
nem nagy szám! 4P
1
B
Bikmakkocska
2013. január 10. 19:58
#5
Ha heterónak nézzük,akkor pocsék. De ez s/m, annak viszont jó.
1
B
Bikmakkocska
2013. január 10. 18:50
#4
Ez inkább s/m.
1
v-ir-a
2011. november 19. 19:44
#3
remélem lesz folytatás
1
T
Törté-Net
2011. november 17. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1