A+ A-

Kínzó gyönyör 1. rész

Az első találkozás
Meztelenül állsz a tükör előtt. Az előbb zuhanyoztál. Hosszú, barna hajad törlöd a törölközővel. Lassan 30 éves leszel, de nem látszol annyinak. Alakod formás, kimondottan nőies. Kebleid, mint fél ruganyos gumilabdák, derekad karcsú, csípőd formás, szörtelenített lábaid gyönyörűek. Szépnek találod magad, de ő is annak fog? Belebújsz egy fürdőköpenybe, és ruhásszekrényhez mégy. Mit is vegyél fel? Végignézed a ruhákat, aztán az egyiket előveszed. Egy egyszerű szabású, fekete színű, miniszoknyájú, ujjatlan ruha. Tudod, hogy ebben nézel ki a legjobban. Kibújsz a köpenyből, és pucéran a fiókos szekrényhez mész. Egy fehér csipkebugyit kotorsz elő. Belelépsz és felhúzod. Leülsz az éjeliszekrény elé. Aztán vagy egy fél óra hosszat tart, míg kifested magad. A hajadat hátul lófarokba fogod egy pánttal. A készülődés közben állandóan azon jár az eszed, hogy milyen lesz az első találkozás. Felöltöd a ruhát, majd egy vékony aranyláncot csatolsz a nyakadba. Felveszed az órát, megijedsz, ha nem sietsz, akkor elkésel. Gyorsan bebújsz a fekete körömcipődbe, majd kapod a táskád, és elindulsz.
Forró, nyári éjszaka van. Cipőd hangosan kopog ahogy lépkedsz az utca kövén. Gondolataidba merülve haladsz előre. Nem tudod, hogy mi is történt veled. Eddig mindig jó volt a szex. De mostanában nem igazán elégített ki. Sok barátod volt eddig, de mindegyikkel egy idő után unalmassá váltak a szeretkezések. Valami másra, izgalmasabbra vágytál. Ezért vetted el a munkatársad fiókjából a szexlapot. Ott találtál rá a hirdetésre. "Hölgyem! Unalmasak a szexuális együttlétei? Új, izgalmas érzésekre vágyik? Akkor keressen meg! Jelige: 'Kínzó gyönyörök'" Gondoltad, megpróbálod. És mára beszéltétek meg az első randevút.
Megérkezel a megjelölt címre. Egy emeletes ház. A szíved már hevesen dobog, izgatott vagy. Kimelegetsz, érzed, hogy verejtékezel. Beszállsz a liftbe. Úgy érzed, hogy nagyon lassan halad. A szíved mind szaporábban dobog, szorító érzés a gyomrodban. A lakás elé érsz, és félve nyomod meg a csengőt. Egy, a negyvenes éveinek derekán járó, jóképú férfi nyit ajtót.
- Jó estét! Már vártam, fáradjon beljebb! - mondja mosolyogva. Hangulatosan berendezett szobába vezet. Még mindig feszült vagy, bár a férfi tetszik. A kölcsönös bemutatkozás után helyet foglalsz.
- Kávét, teát? Mit hozhatok?
Egy kávét kérsz. A férfi kitölti, majd beszélni kezd.
- Ne izguljon! Látom, hogy egy kicsit ideges. Elmondom, hogy hogy is képzelem el a kapcsolatunkat. Minden héten egy alkalommal találkoznánk. Minden találkozásnál kapni fog egy borítékot, amelyben a következő randevúval kapcsolatos teendőket fogja megtudni. Kérem ezt mindig csak az előzőleg megadott napon bontsa ki! A randevú ideje alatt feltétlen engedelmességgel tartozik nekem, az utasításaimat teljesítenie kell. Ha valamit nem hajlandó megtenni, akkor az aznapra megadott mentő szó kimondásával megszakíthatja az aznapi együttlétet. Erre három alkalommal van lehetősége, ha ezt kihasználta, akkor kapcsolatunknak vége szakad, többet nem találkozunk. Kérem, ha ezzel egyetért, akkor olvassa el és írja alá ezt kis szerződést!
A kezedbe adja a papírokat. Te még mindig kissé zakatoló szívvel olvasod. A szerződés nagyjából az elmondottakat tartalmazta, és azt, hogy teljesen önszántadból, saját felelőségedre vállalod az itt leírtakat. Kissé hezitálsz, de végül is szimpatikus a férfi, és ezt akartad.
- Kérem a tollat, aláírom! - mondod neki.
A szobában csak a toll sercegésést hallani. Aztán amikor aláírtad a férfi egy borítékot nyújt át neked.
- Kérem itt a boríték, és jövő héten szerdán bontsa fel!
Kissé zavarodottan veszed át, és egyből indulni is készülsz.
- Akkor a jövő heti viszontlátásra! - köszönsz el.
A visszaúton gondolataidba merülsz, nem tudod, hogy jól döntöttél-e, de izgatottan várod a következő randevút
Az étteremben
Lassan telnek a napok, de eljön a megbeszélt nap. Már a reggelizés közben felnyitod a borítékot. Estére egy étterembe kell menned. Egész nap alig várod, hogy vége legyen a munkának. Haza érve rögtön készülődni kezdesz. Egy fehér tangát, fekete miniszoknyát és áttetsző, fehér blúzt veszel magadra. A hajadat most kibontva hagyod. Indulás előtt még a tükörbe nézel, de mindent rendben találsz. A taxiban utazva találgatod, hogy ma mi is fog történni. Reméled, hogy egy kellemes estéd lesz. Az étteremben már vár rád a férfi. Egy igen hangulatos kisvendéglőben találkoztok. Kétszemélyes asztalnál foglaltok helyet. A férfi csinos öltönyben van. Az étlapból rendeltek. Közben érdektelen dolgokról váltotok pár szót. Amikor a pincér elmegy, akkor a férfi halkan a következőt kéri tőled:
- Kérem vesse le a bugyiját!
Hirtelen szóhoz sem jutsz, annyira meglepődsz.
- Itt és most? - kérdezel csodálkozva vissza.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.71 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 01. 9. péntek 06:31
nem nagy szám! 4P
#5 Bikmakkocska 2013. 01. 10. csütörtök 19:58
Ha heterónak nézzük,akkor pocsék. De ez s/m, annak viszont jó.
#4 Bikmakkocska 2013. 01. 10. csütörtök 18:50
Ez inkább s/m.
#3 v-ir-a 2011. 11. 19. szombat 19:44
remélem lesz folytatás
#2 gyuri0926 2011. 11. 17. csütörtök 07:18
Szar
#1 Törté-Net 2011. 11. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?