A+ A-

Görögországban

A második napon vettük észre, hogy délutánra mintha egyre több bikinifelső tűnne el a strandtáskákban, és a napnak bátran ki van téve a pici és a nagy mell, a kerek alma és a súlyosabb körte egyformán. Dia határozottan kijelentette, hogy ő bizony nem fogja Paleokastritsa német és angol nyaraló hímjeit a keblei halmával boldogítani, de Juca és én tökéletes természetességgel dobtuk le a melltartónkat, és élveztük a nap, meg a pasik tekintetének melegét. Sosem gondoltam, hogy ilyen érzés, ha idegenek tömegei gusztálják a feszes kis melleimet; folyton össze kell szorítanom a combomat, mert bizsereg a csiklóm. Az a legjobb, amikor gondos és lassú mozdulatokkal bekenjük magunkat naptejjel, külön figyelmet fordítva arra, hogy a mellünk egy fikarcnyi részecskéje se maradjon védtelenül. Mágnesként vonzunk oda minden környékbeli szempárt a csúszós ujjaink alatt megmerevedő rózsaszín bimbóinkkal.
Az utolsó előtti napon Dia és Juca bemennek a városba egy utolsót vásárolni, ezért délután egyedül sétálok le a partra, napozok, jó messze kiúszok, aztán a móló végén üldögélve szívom magamba a tenger látványát, ebben az élményben csak egy év múlva lesz részem újra.
Lépések csattognak mögöttem, a francba, biztos idejön valami idióta vízbe ugrálni mellőlem. Hi, honey! - szólal meg egy mély hang. Az egyik görög srác az, mindig lenn lebzsel a parton, a nyitott étteremnél, főnöknek látszik, a pultosokat irányítja állandóan, a maradék időben a spanjaival dumál, a csajokat fűzik, hatalmasakat röhögnek és egyáltalán, nagyon hangosak. Görögök.
Felbandzsítok rá a napszemüvegem mögül. Mit akarsz? Nem sokat kertel, mereven a mellemet bámulva közli, hogy már régóta figyel engem és olyan arcom van, mint egy szupermodellnek. Ha - ha, jó szöveg. Ezen muszáj legalább elmosolyodnom. Oké, mondom neki, az arcom lehet, de a seggem, az igazán nem szupermodell - csontváz típusú darab. Mmmm, nyögi, imádom a segged. I'm really into your ass. Disznó módon vigyorog hozzá, értsem, ahogy akarom. Leül mellém, drágának látszó lennadrágja alja gyorsan vizes lesz, nem veszi le rólam a szemét. Sűrű szemöldök, szögletes áll, sörnyitó szakáll, a haja a füle mögött, a latin szerető sztereotípiája, bár a görögök nem latinok, na, mindegy, szóval a nyaralós szex mintahímje. Közhely. És nem is a típusom, a szőke, nagydarab, SS tisztnek kinéző pasiktól indulok be. Ja, meg azoktól, akik így néznek rám. Most komolyan, ezt be kéne tiltani. Nem mondom, hogy vetkőztet a tekintete, mert alig van rajtam ruha, ez a pasi egyenesen megbasz a nézésével. Felhúzom a lábam, átfogom a térdem, védeni kell magamat valahogyan a tolakodó vágy ellen. A vizes bikinialsóm bántóan hidegen feszül a forrósodó puncimon, a fejemet a térdemre hajtom. A hallgatás időnyerés. Ő sem szólal meg, a karom alatt kibukkanó mellem vonalán végighúzza az ujját, a hegyén megáll, kínosan gyorsan húzódik kis lüktető csomóba a bimbóm. Mint egy kiéhezett, tüzelő szuka, olyan vagyok, a fejem tele kétségekkel, a testem viszont teszi a dolgát, és nem kérdezi tőlem, hogy szabad - e neki. Az esti zuhanyzós puncisimogatások - jobb híján - biztosan hozzák a jól bejáratott, magányos orgazmust, de ha hihetek a tekintetének....
Nora, I know your name's Nora - böki ki, közben hüvelykujja a mellbimbómat simogatja. 35 fok van legalább, én meg reszketek, libabőrös vagyok. I'm Alex - árulja el a saját nevét. Leveszi a napszemüvegemet, az arcomat a kezébe fogja, közel hajol, a szemembe néz, finom az illata, napszagú, a tekintete hipnotikus. Akarsz velem jönni, Nóra, ezt kérdi tőlem, I'm gonna take you to a wonderful place. Nem, Alex, nem akarok veled menni, de a hangok mégsem jönnek ki a torkomon, csak bólintok. Diadalmas mosoly, a csókja gyomorszájon vág, szinte repülünk a mólón, alig hagyja, hogy felöltözzem és összeszedjem a cuccaimat, remegő kézzel nyomok egy sms - t Diának, este találkozunk...
A hatalmas Honda mellett állunk, a pult mögül hozott egy plusz bukósisakot, anyám, ebben a hülye bikiniben, meg strandpapucsban motorozni, be vagyok tojva. Hajmeresztően keskeny hegyi utakon száguldunk a helyiek nyaktörő stílusában, alig nyitom ki a szemem, csak tapadok a hátára, érzem az izmai munkáját, a teste melegét, és lassan elmúlik belőlem a félelem. Biztonságban érzem magam. Az út egy magas szikla lábánál ér véget, tanácstalanul szállok le a motorról, a csomagtartó dobozból hátizsákot vesz elő, kézen fog és gyalog indulunk tovább. Szívás, a sziklán nem a flip - flop papucs a megfelelő lábbeli, de nem kell sokáig szenvednem, egyszer csak gyönyörű, pici öböl tárul elénk, elrejtve a szikla másik oldalán.
See? This is my secret place! - mondja Alex, röhögve dobál le magáról minden ruhát, aztán kifulladva áll meztelenül, a strandtáskám hirtelen kiesik az elgyengült kezemből, most én bámulom mereven őt, a szép vonalú vállát és karját, a keskeny csípőjét és a sötét bőréhez képest meglepően rózsaszínű, ágaskodni kezdő csodálatos farkát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.06 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2016. 10. 1. szombat 08:07
Gyenge.
#5 A57L 2016. 09. 30. péntek 08:11
Eggyel több írás az oldalon.
#4 Rinaldo 2013. 01. 3. csütörtök 09:05
Jól meg kapta.
#3 genius33 2013. 01. 3. csütörtök 08:30
Elmegy smile
#2 Bikmakkocska 2013. 01. 3. csütörtök 08:20
Hát a közepesnél gyengébb a történet leírása.
#1 Törté-Net 2013. 01. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?