Vártam rá...

Szavazás átlaga: 7.85 pont (27 szavazat)
Megjelenés: 2012. december 27.
Hossz: 14 558 karakter
Elolvasva: 652 alkalommal
Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Csalódottan ülök vissza az asztalhoz, csak azért mentem ki , hogy jobban körülnézhessek, de Zs. nincs sehol. Annyira számítottam rá, hogy ma eljön, tudja, hogy csütörtökönként az Egyetem Presszóban züllünk. Persze esetlegesek a találkozásaink, ő nem egyetemista, már dolgozik, időnként feltűnik bulikban, aztán hetekig nem látjuk.
Nem is tudom, hogyan keveredtünk mi össze. Pontosabban, nem vagyunk "összekeveredve", csak hozzánk csapódott, valamelyik fiú régi haverja, esküszöm, nem tudom már, nyilván ittam egy kicsit akkor is, és ez rontja a memóriát. Szóval itt van időnként, és első pillanattól érzem, hogy kíván. Ilyen intenzíven még senki nem nézett rám. Egy csúnya szakítás után vagyok, sebeket nyalogatok még mindig, a pasik le vannak ejtve, és akkor jön ez a talányos vigyorú, szép szemű, kicsit cinikus és nagyon okos fiú, és kész vagyok. Nem, nem fűz engem tulajdonképp, olyan furcsa, egy – egy elszólástól eltekintve nem is lehetne észrevenni, hogy akar tőlem bármit is, csak ahogy néz. Csontvelőig hatol és nedves lesz tőle a pinám. Sose kérte el a telefonszámom, sose hívott el sehová, csak jön néha, itt van, beszél hozzám és én egyre inkább akarom őt. Azt se tudom, van-e nője, nem is tudok róla szinte semmit, csak azt, hogy mérnök és mindig autóval jön, ezért nem iszik. Színjózan, én meg általában nem. Ez gáz. Ha iszom, nem vagyok mindig beszámítható. Biztos csináltam és mondtam már dolgokat...
Most viszont nincs sehol, és ettől nyugtalan vagyok. Nem bírok egy helyben ülni, folyton felugrálok, hol a pulthoz megyek, hol valakinek köszönni egy másik asztalnál, de csak azért, hogy ránézhessek a bejáratra. Tiszta hülye vagyok. Ezt biztos direkt csinálja, a francba, én meg totál bedőlök neki. Nyugi. Ülj le és maradj veszteg. Idd a borod.
Nem bírok a beszélgetésre figyelni, idiótának néznek a többiek, nyilván. A harmadik pohár már érzem, zsibbad a szám széle és bizsereg a combom, egyre kevésbé érdekel, hogy Zs. jön – e. G. pasija hív táncolni, G. üveges szemmel bámul, nem érdekli, hogy mi van, a múlt héten épp szakítottak, de már újra dugnak. Így sem érdekli, hogy L. velem táncol. Hát, jó, engem sem különösebben, de röhögnöm kell, mert L. béna, csak szórakoztató lesz ez az este, már látom.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.85 pont (27 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2024. március 18. 15:09
#11
A várt beteljesülés.
1
Andreas6
2020. szeptember 7. 08:39
#10
Szerintem ez több a "nem rossz"-nál. Nagyon jó!
1
a
A57L
2019. december 21. 04:14
#9
Nem rossz és tetszett is.
1
l
listike
2014. október 27. 05:28
#8
Tetszett.
1
zsuzsika
2014. október 23. 09:21
#7
Jó.
1
Ulysses
2013. szeptember 29. 20:26
#6
Hülye szokásom szerint szabadkozással kezdem. Nem vagyok irodalmár. Mégis megpróbálom szavakba önteni, mi fogott meg ebben a történetben.
Az "írónő" képes volt az utolsó sorig fenntartani valamiféle feszültséget. Nem engedte, hogy félbehagyjam az olvasást. Nem tudom, hogy szándékosan (azt meg főleg nem, miféle a szándék) használta-e a legdurvább szavakat a szex, és az aktusban résztvevő testrészek megnevezésére. Ettől számomra nagyon kontúros lett az egész történet. Amolyan ellenpontként szolgáltak az obszcén szavak a mámorítóan bizsergető, szép nyelvezettel fogalmazott bekezdéseknek. Remekül festette meg ezekkel az eszközökkel a vágy keltette láncreakciót, a mindent eluraló kémiát. Amikor a nő és férfi felett egyaránt átveszi az irányítást a testüket ellenállhatatlanul egymáshoz taszító biológiai kényszer. Legtöbbünkkel ritkán esik meg ilyen pusztító erővel bíró egymásra találás. Ha saját élmény adta az ihletet, akkor igazán szerencsésnek tartom a szerzőt.

Bocsánat, hogy a szerző helyett merek reagálni egy itteni hozzászólásra!
Bikmakkocska, itt ez a történet. A szinte állatias vágy, hogy szinte szavak nélkül is úgy összeillenek és kapaszkodnak, mint a DNS kettős helixe. Hogyne, lehetne több történettel, azaz körítéssel folytatni, de az inkább egy másik történet lenne.
Én inkább úgy fogalmazok: Írj még! Nagyon szívesen olvasnék tőled.
1
B
Bikmakkocska
2013. január 3. 08:24
#5
Egész jó. Több történettel, de folytasd.
1
v-ir-a
2012. december 28. 23:25
#4
folytatást kérek....nagyon jó
1
genius33
2012. december 27. 09:47
#3
Egész kellemes 🙂
1
R
Rinaldo
2012. december 27. 07:04
#2
JÓL MEG KURTÁK.
1
T
Törté-Net
2012. december 27. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1