A+ A-

Vártam rá...

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Csalódottan ülök vissza az asztalhoz, csak azért mentem ki pisilni, hogy jobban körülnézhessek, de Zs. nincs sehol. Annyira számítottam rá, hogy ma eljön, tudja, hogy csütörtökönként az Egyetem Presszóban züllünk. Persze esetlegesek a találkozásaink, ő nem egyetemista, már dolgozik, időnként feltűnik bulikban, aztán hetekig nem látjuk.
Nem is tudom, hogyan keveredtünk mi össze. Pontosabban, nem vagyunk "összekeveredve", csak hozzánk csapódott, valamelyik fiú régi haverja, esküszöm, nem tudom már, nyilván ittam egy kicsit akkor is, és ez rontja a memóriát. Szóval itt van időnként, és első pillanattól érzem, hogy kíván. Ilyen intenzíven még senki nem nézett rám. Egy csúnya szakítás után vagyok, sebeket nyalogatok még mindig, a pasik le vannak ejtve, és akkor jön ez a talányos vigyorú, szép szemű, kicsit cinikus és nagyon okos fiú, és kész vagyok. Nem, nem fűz engem tulajdonképp, olyan furcsa, egy - egy elszólástól eltekintve nem is lehetne észrevenni, hogy akar tőlem bármit is, csak ahogy néz. Csontvelőig hatol és nedves lesz tőle a pinám. Sose kérte el a telefonszámom, sose hívott el sehová, csak jön néha, itt van, beszél hozzám és én egyre inkább akarom őt. Azt se tudom, van - e nője, nem is tudok róla szinte semmit, csak azt, hogy mérnök és mindig autóval jön, ezért nem iszik. Színjózan, én meg általában nem. Ez gáz. Ha iszom, nem vagyok mindig beszámítható. Biztos csináltam és mondtam már kínos dolgokat...
Most viszont nincs sehol, és ettől nyugtalan vagyok. Nem bírok egy helyben ülni, folyton felugrálok, hol a pulthoz megyek, hol valakinek köszönni egy másik asztalnál, de csak azért, hogy ránézhessek a bejáratra. Tiszta hülye vagyok. Ezt biztos direkt csinálja, a francba, én meg totál bedőlök neki. Nyugi. Ülj le és maradj veszteg. Idd a borod.
Nem bírok a beszélgetésre figyelni, idiótának néznek a többiek, nyilván. A harmadik pohár vörösbort már érzem, zsibbad a szám széle és bizsereg a combom, egyre kevésbé érdekel, hogy Zs. jön - e. G. pasija hív táncolni, G. üveges szemmel bámul, nem érdekli, hogy mi van, a múlt héten épp szakítottak, de már újra dugnak. Így sem érdekli, hogy L. velem táncol. Hát, jó, engem sem különösebben, de röhögnöm kell, mert L. béna, csak szórakoztató lesz ez az este, már látom.
A legnagyobb tombolás közepén egy kéz a vállamon. Na, azért a vonatozáshoz még senki nem elég részeg, le akarom söpörni a tolakodót, amikor valaki a fülemhez hajol "Helló, szépségem". Basszus, Zs. az. A szokatlan belépőjétől annyira meglepődöm, hogy meg sem tudok szólalni. Állok a parkett közepén, mint egy hülye, körülöttem mindenki táncol. Zs. vigyorog, aztán sarkon fordul, és látom, hogy odamegy az asztalunkhoz. Hála istennek, vége a számnak, mehetek én is. Zs. mellé ülök, mereven bámulok magam elé, a fülledt levegő és a pia ellenére egyre hidegebb a kezem és remeg a gyomrom. Témánál vannak, valami erogén zónás szöveg közepébe csöppent Zs., persze rögtön hozzá tud szólni, az izgalmas beszélgetés ellenére többen elmennek táncolni, négyen maradunk az asztalnál és egyszer csak hallom, hogy Zs. ezt mondja G. pasijának: "Mert nézd meg mondjuk N. nyakát." - és hozzáér a nyakamhoz. Mintha áramütés érne, megakad a levegőm és ránézek. "Látod az ívét? Annyira érzéki és olyan fehér a bőre és sima." - és végighúzza a kezét a nyakamon, aztán döbbenetemre odahajol és meg is csókolja. A szája végigcsúszik a bőrömön, fel az államon és szájon csókol. Nincs erőm semmit sem tenni, egyszerűen elolvadok ott helyben, szégyentelenül és gátlástalanul, az sem zavar, hogy ketten bámulnak minket. Hagyom, hogy beszívja a felső ajkamat, de én vagyok az, aki a nyelvemet átdugom a szájába. Elégedett nyögéssel nyugtázza a nőstény hajlandóságát. Van valami állati és ösztönszerű ebben az egészben. Idejött ez a gyönyörű hím, minden porcikájából árad, hogy baszni akar. Kiválasztott egy nőt és a lehető legegyértelműbb módon a tudtára adta, hogy őt és csakis őt akarja megbaszni. Hogy lehetne ennek ellenállni? Szinte félek tőle, úgy érzem, erőszakra is hajlandó lenne, ha most visszahúzódnék. A gyomromban kisüléshullámok kergetik egymást, elsodor a gyönyörérzet intenzitása, pedig még nem is járt a pinámban. A nyelvét a torkomban érzem, keze a hajamban és nem bírunk elszakadni egymástól. L. horkanásszerű röhögése térít magunkhoz. "Menjetek szobára!" - veti oda, aztán húzza magával G. - t, és elmennek táncolni.
Ziláltan, levegő után kapkodva nézünk egymásra. Olyan egyértelmű, annyira sorsszerű, mit keresünk mi itt, nekünk máshol kell lenni, egyedül és együtt...
El se köszönök senkitől, Zs. fogja a kezemet és visz magával. Szinte révületben botladozom utána, a lábaim zseléből vannak, a szoknyámon hátul éktelenkedő nedves foltot a jótékony félhomály elfedi. Két sarokra áll az autója, a magassarkú szandálomban ügyetlenül botorkálok mellette. Egy szót sem szól, csak a nehéz légzését hallom. Besegít az ülésre, megcsókolja a térdemet, és már úton vagyunk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.05 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 10. 27. hétfő 05:28
Tetszett.
#7 zsuzsika 2014. 10. 23. csütörtök 09:21
Jó.
#6 Ulysses 2013. 09. 29. vasárnap 20:26
Hülye szokásom szerint szabadkozással kezdem. Nem vagyok irodalmár. Mégis megpróbálom szavakba önteni, mi fogott meg ebben a történetben.
Az "írónő" képes volt az utolsó sorig fenntartani valamiféle feszültséget. Nem engedte, hogy félbehagyjam az olvasást. Nem tudom, hogy szándékosan (azt meg főleg nem, miféle a szándék) használta-e a legdurvább szavakat a szex, és az aktusban résztvevő testrészek megnevezésére. Ettől számomra nagyon kontúros lett az egész történet. Amolyan ellenpontként szolgáltak az obszcén szavak a mámorítóan bizsergető, szép nyelvezettel fogalmazott bekezdéseknek. Remekül festette meg ezekkel az eszközökkel a vágy keltette láncreakciót, a mindent eluraló kémiát. Amikor a nő és férfi felett egyaránt átveszi az irányítást a testüket ellenállhatatlanul egymáshoz taszító biológiai kényszer. Legtöbbünkkel ritkán esik meg ilyen pusztító erővel bíró egymásra találás. Ha saját élmény adta az ihletet, akkor igazán szerencsésnek tartom a szerzőt.

Bocsánat, hogy a szerző helyett merek reagálni egy itteni hozzászólásra!
Bikmakkocska, itt ez a történet. A szinte állatias vágy, hogy szinte szavak nélkül is úgy összeillenek és kapaszkodnak, mint a DNS kettős helixe. Hogyne, lehetne több történettel, azaz körítéssel folytatni, de az inkább egy másik történet lenne.
Én inkább úgy fogalmazok: Írj még! Nagyon szívesen olvasnék tőled.
#5 Bikmakkocska 2013. 01. 3. csütörtök 08:24
Egész jó. Több történettel, de folytasd.
#4 v-ir-a 2012. 12. 28. péntek 23:25
folytatást kérek....nagyon jó
#3 genius33 2012. 12. 27. csütörtök 09:47
Egész kellemes smile
#2 Rinaldo 2012. 12. 27. csütörtök 07:04
JÓL MEG KURTÁK.
#1 Törté-Net 2012. 12. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?