A+ A-

Emlék Kunfehértóról

Ősszel (2000 - ben) Kunfehértón voltunk pihenni egy kicsit, nagyon szép hely ajánlani tudom mindenkinek. Érkezésük után nem sokára egy másik csapat is érkezett, volt jó pár fiú és két lány. A két lány rokon lehetett, mert hasonlítottak egymásra, bár a hajviseletük különböző volt még is megkockáztatom, hogy testvérek voltak.
Mind a két lány nagyon magas volt még a fiúkhoz képest is. Széles volt a csípőjük és a mellek is rendesen kidomborodtak, összességében az átlagnál kicsit jobban néztek ki. Az arcuk egy kicsit hosszú alakú volt, de szép.
Az egyiknek a nevét is sikerült meghallanom, ahogyan az egyik srác utána kiáltott, Enikőnek hívták.
Ez a lány nem semmi volt, le merném fogadni, hogy csak az alkohol és a dugás miatt jött mert, alkotott rendesen. A második lány tök nyugis volt és nem nagyon érdekelte mit csinál az első.
Az első is nappal még úgy normálisnak látszott, de mikor közeledett az este kimutatta miért jött. Esténként berúgott és akkor beindult rendesen. A fiúk szinte csak erre vártak. Elkezdte pradukálni magát, ölelgette, tapizta a fiúkat, ők viszonozták. Pár fiúval is egy kis időre el - eltűnt. Csak BASZélgetNI mentek.
A főprogramot az utolsó estére hagyta, itt kapcsolódik az Én történetem.
Az utolsó este (akkor még nem tudtam, hogy az lesz) elég rendesen kiütötte magát, a saját lábán nem tudott járni, ennek ellenére eléggé fel volt dobva. Betámogatták a szállásra, és a fiúk ügyeltek arra, hogy a második lány kint maradjon. Ez a látvány beindította a fantáziámat. Egy rakás fiú és egy totál részeg lány aki mászik mindenkire. Húúúú.
Egyből elkezdett a gatyám kidudorodni, élveztem ahogyan a farkam megtelik vérrel. Nem sok idő telt el mikor az első fiú végzett, megjelent az ajtóban, és leült a normálisabb lány mellé és beszélgetni kezdtek. Közben elképzeltem a többiek vajon mit csinálhatnak az Enikővel. Ettől még jobban begerjedtem. Elképzeltem ahogy a felforrósodott meztelen testét éhes tekintetek veszik körül, simogatják és nézik hogyan dugja valamelyikőjük.
Fantáziálásomat megzavarta, hogy a kint levő fiú és a lány egy idő után megunták a várakozást, már este hideg is volt, így hát benéztek az ajtón. A látvány feltehetően magáért beszélt, mert mégis úgy döntöttek, hogy hagynak még egy kis időt a többieknek és egy darabig még kint maradnak.
Én már annyira fel voltam izgulva, hogy eljött az a pillanat mikor már nem tudtam várni tovább. Visszaosontam a szállásunkra, ahol a barátnőm már aludt. Nem akartam felkelteni, de annyira bennem volt még amit "láttam", hogy nem bírtam magammal. Óvatosan kitakartam és szétnyitottam a lábát. Legnagyobb örömömre nem volt rajta bugyi, csak a hálóing.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.73 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 12. 23. kedd 09:05
Nem rossz.
#5 feherfabia 2014. 09. 6. szombat 06:44
6P
#4 listike 2014. 02. 11. kedd 09:34
Jó volt.
#3 papi 2013. 05. 30. csütörtök 05:12
Nem rossz
#2 genius33 2013. 05. 30. csütörtök 05:12
Egészen jó smile
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?