A+ A-

Szexuális fantáziák

Egy szűk kiskosztümbe bújtál, gyönyörű idomaid szexin domborodnak. Melleid majd szétfeszítették a testhezálló fehér inget, egyszerűen tökéletes vagy. Megálltál az asztal előtt, így még jobban szemügyre vehettelek. Csodálatos alakod van.
Formás, tenyérnyi feneked, tökéletes lábaid, melyek egy fekete magas sarkú cipőbe voltak bújtatva. Magadhoz hívsz, két ujjaddal elkezded kigombolni az ingemet.
Erősen belemarkolsz a fenekembe és még szorosabban magadhoz húzol. Ajkad rátapad a számra és egy forró csókot nyomsz rá. Testemet elöntötte a forróság, nadrágom hamar szűk lett. Csak nézek Rád és azonnal visszacsókolok. Nyelvünk őrült táncot járt. Egyik kezemmel fogom a fejed a másikkal hatalmas melleidet markolászom. Kigombolom az inged ás elém tárultak gyönyörű kebleid egy csipkés melltartó ölelésében.
Közben Te sem vagy tétlen, kezeid bejárják egész felsőtestemet, mígnem egy erőteljes markolással elkapod addigra már teljesen megduzzadt férfiasságomat. Elismerően kacsintasz és lehámozod rólam a nadrágot. Ott állok előtted testhezálló boxerben, álló farokkal.
Lassan, magabiztosan dobálom le magamról a ruhadarabokat. Mikor végeztem odalépek hozzád és átveszem az irányítást. Leveszem a felsődet, a melltartót és falni kezdtem hatalmas, kemény melleidet.
Kezemmel felhúzom a falatnyi szoknyát és erősen megmarkolom csupasz fenekedet. Simogatlak ahol érlek, teljesen elvesztettem az önkontrollomat. Hangosan sóhajtozol, miközben megszabadítalak a maradék ruháidtól. Megfogom és a derekadnál fogva felraklak az asztalra.
A nyakadtól lefele haladva végigcsókolom meztelen testedet kissé elidőzve a köldökénél, majd elém tárult a gyönyör forrása. Csodálatos, csupasz puncid van. Ajkammal végigpásztáztam a szeméremdombodat, a nagyajkakat és lassan, érzékien nyalni kezdtem. Puncid tocsog a nedvességtől én pedig falom nedveit. Szopogattam a csiklódat, Te pedig megrészegülve, a kéjtől zihálva veszed a levegőt. Azt hittem nyomban elélvezel, mert tested valósággal remegett. Belemarkolsz a hajamba, majd felhúzol magad mellé és a fülembe súgod:
- Most én jövök!
Lehuppansz a földre engem pedig valósággal nekilöksz az asztalnak. Elém térdelsz és arcoddal simogatod kőkemény, borotvált farkamat. Ajkaiddal cirógatta, de még nem veszed a szádba. Nyelveddel végignyalod a zacskómtól, egészen a makkom hegyéig, majd vissza.
Közben rám nézel a gyönyörű szemeiddel és tovább izgatod a péniszem. Nagyon akarom, hogy leszopj, akarom, hogy a szádba vedd. Piócaként tapadsz a farkamra és őrült szopásba kezdesz. Nyelved táncol a makkomon és szinte tövig benyeled férfiasságom. Kezeiddel is rásegítesz, húzod, facsarod péniszem, ami szinte úszik a nyáladban. Ekkor megfogom a fejedet mindkét kezemmel és lassan elkezdem betolni a farkamat a szádba, le a torkodba addig amíg a makkom hozzá nem ütközik a gégédhez. És ezt így egyre gyorsabban, egyre erősebben folytatom, míg már szinte el nem élvezek. Abbahagyom, kiveszem a bő nyáltól csöpög farkincámat a szádból, amit szépen lenyalatok Veled. Megfoglak és beleültetlek a fotelba.
Lábaidat a bokádnál fogva szétterpesztettem, majd belevezettem forró puncidba a nyálas farkamat. Tested megremeg, ahogy tolom egyre mélyebbre. Ütemes mozgásba kezdtem, minden lökésnél ágyékom nekiütődött a csiklódnak, ami fokozta az élvezetet. Lassan pózt váltottunk; feltérdelsz a fotelba és elém tárult gyönyörű, kerek popsikád. Hátulról szinte ráhúzlak kőkemény farkamra, teljesen felnyársallak. Elnyújtott érzéki nyögdécselés hagyja el a szádat. Teljes hosszában csúszkál benned férfiasságom, csodálatos látvány ez nekem. Kívánod, hogy dugjalak és ennek hangot is adsz, könyörögsz, hogy rendesen megbasszalak.
Kezemmel markolom a derekadat, Te pedig a csiklódat masszírozod. Őrült tempót diktálok és kisvártatva el is élveztél. Tested megfeszül, hüvelyed szorítja lüktető farkamat. Ujjaimat a szádba dugom, Te pedig mohón szopogatod. Nyálas kezemmel popsid lyukát kezdem izgatni. Középső ujjamat beledugom a pici lyukba és ki - be mozgatom. Az élvezéstől nedves puncidról a popsidba is kentem egy keveset és makkomat a hátsó bejárathoz illesztem.
Lassan tolom be a seggedbe és olyan érzésem támadt, hogy nyomban beleélvezek. Óvatosan mozgok benned, Te pedig kéjesen nyöszörögsz, kéjes tekintettel nézel vissza rám. Szemedben élvezettel teli fájdalom csillog. Egyre határozottabban dugom a popsidat, kezeiddel széthúzod a farpofákat.
Érzem, hogy közel a vég! Kirántom a fenekedből a farkamat, Te pedig felém fordulva kezével folytatod. Őrült tempóban verted, a faszomat, mígnem vastag sugárban kilövell belőlem a friss, forró sperma.
Telespriccelem az arcodat, a szádat, a nyakad. Csöpög le a forró anyag a melleidre. Kacér mosollyal nyugtázod a végeredményt, én pedig alig állok a lábamon. Csókolgatod, nyalogatod megfáradt péniszem, kezeddel pedig az arcodról a szádba tereled a gecimet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.5 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Rinaldo 2012. 11. 13. kedd 12:33
Nem túl jó.
#4 v-ir-a 2012. 11. 12. hétfő 20:35
nagyon jó kis fantáziálások ezek....
#3 x124 2012. 11. 12. hétfő 19:04
Eléggé személytelen ez a stílus.
#2 genius33 2012. 11. 12. hétfő 06:12
Nem tetszett...
#1 Törté-Net 2012. 11. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?