A+ A-

A fal másik oldalán 1. rész

Az enyém mellett lévő addig üres lakásba kora tavasszal új lakó költözött. Anitának hívták, a huszas évei vége felé járó, átlagos kis töltött galamb volt, nem feltűnően szép, de kedves, itt-ott szeplős pofikával, rakoncátlan, szőkés-barnás fürtökkel és kellemes, de nem feltűnő méretű első és hátsó lökhárítókkal. Csak néhányszor futottunk össze a lépcsőházban, és a szokásos kötelező udvariassági körökön kívül abszolút nem figyeltem fel rá. Amennyire meg tudtam ítélni, teljesen egyedül élt. Reggel elment dolgozni, este hazajött, az estéi többségét otthon töltötte, nem volt egy bulizós típus. Szóval egyéniségben is szürke kisegérnek tűnt.
Egészen addig, míg beköszöntött a nagy meleg és a nyitott ablakoknak hála rendszeressé váltak a furcsa hangok a fal túloldaláról. Esténként és sokszor reggel is rendszeres vibrátorzümmögés, félreérthetetlen nyögések, szuszogás, apró sikkantások. Persze felfigyeltem rá és eleinte jókat mosolyogtam rajta, de azért piszkálta a csőröm persze. Egyszer viszont pont akkor kapott el, amikor éppen pornóval könnyítettem éppen magamon. Jó sokáig csinálta, de kb. egyszerre értünk a végére, ami részéről viszonylag zajosra is sikerült.
Én is kellemesen kielégülve szuszogtam, de nem bírtam magammal, és hangosan átszóltam:
- Remélem neked is jó volt!
Jéghideg csend volt a válasz, egy dobbanás, sietős lépések, ablakcsukódás. Újra csend.
Aztán napokig semmi. Már azt hittem végleg elijesztettem, amikor egyik este ismét meghallottam az ismerős zümmögést. Percekig zümmögött, majd nagy sóhajtások, elhaló nyöszörgés, szuszogás.
- Egészségedre. - szóltam át ismét.
- Köszi. - jött a válasz ezúttal, kis gondolkodás után, egy kuncogással megtoldva.
Majd ismét becsukta az ablakot. Én persze már azon agyaltam, hogyan tovább, ha már így elhúzzák a mézes madzagot előttem, nem kéne málnástól rontani a maciba, adjuk csak meg a módját. Kitaláltam - azért lássuk be, nem egy bonyolult gondolat - hogy ha már a hölgy ennyire oda van a vibrátoráért, talán más játékokat sem vetne meg. Szóval a következő pár hétben átlag hetente egyszer vettem neki valami újdonságot, az ajtaja előtt hagyva kis csomagban, amit a hangok alapján elég szorgalmasan próbálgatott is. A próbálkozásaira viszont én szoktam kényeztetni magam, és ezt egy idő után nem is rejtettem neki véka alá, pár szavas, minden alkalommal ablakcsukódással végződő párbeszédeinkben.
Újdonsült virtuális szeretőm arra viszont feltűnően kínosan ügyelt - én pedig nem erőltettem - hogy ne fussunk össze a lépcsőházban, vagy máshol. Néhányszor majdnem találkozunk, de ha meglátott az utcán, villamoson vagy bárhol, mindig hirtelen a másik irányban akadt dolga. Én viszont már eldöntöttem, hogy kiugrasztom a fehérmájú nyuszit a bokorból, hiszen kár a művelésre vágyó földet parlagon heverni hagyni. Heverjen inkább alattam.
A következő ajándékomnak tehát csak a felét kapta meg - egy távirányíthatós rezgő gésagolyó-pár volt, amin kívülről semmi nem utalt arra, hogy belül mit rejt. A távirányítót viszont megtartottam. A csomagba ezen kívül még egy hüvelyizmok edzéséről szóló rövid leírást csempésztem, amit a netről vadásztam valahonnan, de a lényege az volt, hogy akár egész napos hordása is lehetséges egy-egy ilyen játékszernek.
Néhány nappal később úgy éreztem eljött az én időm és reméltem, hogy nem csalódom Anita játékra kaphatóságában és perverzségében. Gondosan elraktam a távirányítót, majd megvártam a villamos végállomáson, ahol naponta felszállt a hazafelé tartó járatra. Mivel majdnem minden nap ugyanakkor érkezett haza, nem volt nehéz dolgom. Elvegyültem a tömegben, hogy ne vegyen észre, majd amikor leült a villamoson mellé léptem és megszólítottam:
- Szia, hazafelé? Szabad a hely?
Iszonyatos zavarba jött, fülig pirult, látszott hogy legszívesebben bárhol akarna lenni éppen csak nem ott, de azért kibökte:
- Igen, persze.
Gondoltam mielőtt a tárgyra térek oldom egy kicsit a hangulatot, de nem ment könnyen.
- Munkából?
- Ühümm...
- A belvárosban?
- Arra.
- Nem vagy ma bőbeszédű...
- Ja... Nem, neharagudj... Csak...
- ... csak?
- Kicsit zavarban vagyok.
- Azt látom. De miért?
- Mindegy.
- Hát jó. Remélem nem okoztam semmilyen kellemetlenséget. Ha gondolod elülök máshova.
- Nem, nem kell, maradj. Csak nincs kedvem beszélgetni.
Maradtam. Néhány percig ültünk csendben, a villamos haladt. Anita mereven bámult kifelé az ablakon. A kezem lassan a zsebembe csúsztattam és egy pillanatra megnyomtam a távirányító bekapcsoló gombját.. Úgy összerezzent, mintha áram ütötte volna meg. Működik.
- Mi történt?
- Nem, semmi, én csak... azt hiszem le kell szállnom.
- Valami baj van? - és megnyomtam ismét a gombot - Segítsek valamit?
Becsukta a szemeit és próbált úrrá lenni magán - elengedtem a gombot - majd kinyitotta a szemeit újra. A villamos megállt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.07 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Ulysses 2015. 04. 1. szerda 20:33
Teljesen sárga lettem. Az irigységtől, hogy valaki más írt ilyen pörgős, humoros, mégis izgató sztorit. Hús-vér embereknek ábrázolja a szereplőket, ettől hihetővé válik még a kissé extrém sztori is. Az ábrázolás alatt nem csupán a külső jegyek leírását értem, hanem a reakcióikat, szavaikat.
#12 papi 2014. 06. 9. hétfő 13:50
Egész jó
#11 A57L 2014. 05. 9. péntek 07:32
Egynek elmegy.
#10 tiborg 2012. 11. 8. csütörtök 00:21
A szofuzes gyenge,de a sztori KITUNO.
#9 Pavlov 2012. 10. 14. vasárnap 09:18
Nagyon tetszett! Egyszerű, mégis jól leírt, humoros történet! Lássuk a folytatást!
#8 v-ir-a 2012. 10. 12. péntek 20:41
folytatás remélem lesz, hisz az , h odaírta 1. rész, azt engedi feltétlezni....
egy nagyon jó humorú, izgató, és az én ízlésemnek is megfelelő történetet írtál smile
nekem nagyon bejött 9 pont
#7 sztbali 2012. 10. 12. péntek 17:34
Nyerő egy sztori.
#6 Biggabo 2012. 10. 12. péntek 13:48
Ezeket szeretem, hétköznapi unatkozós panel sztori, a folytatásban is őrizd meg ezt az egyszerűséget, ha lehet ne egy brazíl gyapotültetvényen folytatódjon.
#5 cervelo 2012. 10. 12. péntek 09:45
Jó!
#4 franceska 2012. 10. 12. péntek 08:41
Elmegy.
#3 Rinaldo 2012. 10. 12. péntek 07:20
Jó a történet.végül is jól meg dugta a csajt,jöhet a folytatás.
#2 genius33 2012. 10. 12. péntek 06:39
Érdekes de nemrossz smile
#1 Törté-Net 2012. 10. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?