A+ A-

Harta csődöre

22 éves 173cm - s, szőke lány vagyok. Sok fiúval volt már dolgom, de igazán tartós kapcsolatom nem volt, mivel egyikük sem volt az igazi. Az ágyban megfeledkeztek úriemberi kötelességükről. Nem voltam egyéni eset, a barátnőmnek sem volt sok szerencséje a pasikkal.
Míg aztán egy volt gimis osztálytársam, Laura, nem ajánlott figyelmünkbe egy hartai srácot, akivel már többször volt együtt, és álítólag érti a dolgát.
El is mentünk Hartára, mivel Laura is ott lakott, aludhattunk nála. Megbeszélt egy találkozót a fiúval, de nekünk többet nem árult el róla. Percre pontossan érkezett, tekintete rögtön megakadt rajtunk, és mikor megindult felénk, a többi csaj vágyakozón pillantottak a feszes fenekére.
Bár elsőre nem voltam elájulva a 175 cm - s és csak 18 éves fickótól, de annyi biztos, hogy irtó jóképű volt.
Hamar sikerült mindkettőnknek eltekernie a fejét. Tüzes, vonzó tekintetének és közvetlen stílusának egyszerűen nem lehetett ellenállni, rabul ejtette a szivem. Éreztem, hogy bugyim egy csöppet nedves lett.
Miután lecsúszott néhány pohár hartai minőségi bor, már nem próbáltam türtőztetni magam és hamarossan bekövetkezett az első csók. Nem zavartattuk magunkat, beleültetett az ölébe és tovább nyaltuk - faltuk egymást. Egy kicsit furcsának tartottam azonban, hogy időközben a barátnőmmel flörtölt.
Kicsit elbambultam és egyszer csak azon kaptam magam, hogy Barbara átkarolta Vali nyakát és szenvedélyes smárolásba kezdtek. Már kezdtem kellemetlenül érezni magam, pláne, hogy az asztalnál ülő társaság igencsak tág szemekkel nézett. Zavaromban gyorsan kimentem a levegőre.
Éppen készültem elszívni egy cigit, mikor hátulról átkarolt átkarolta Vali a derekamat és hajamat félreigazítva csókolgatni kezdett. Ezután végighaladt a nyakamon és a vállamat is megpuszilgatta, mivel ujjatlanban voltam.
Ekkor a barátnőm is kijött, és azt már mondanom sem kell, hogy rögtön hozzáfordult és hasonló fogadtatásban részesítette. Mikor azt már két perce megállás nélkül csinálták, és már alig kapott levegőt, a kandúrunk ismét engem kezdett kényeztetni. Így ment ez egy darabig, mikorra már a kiváncsi szemek kezdtek erre felfigyelni. Nem is állt szándékunkban maradni, hisz mindketten vágytunk rá és ő kettőnk között testvériessen meg akarta osztani magát, ígyhát nyilvánvalóvá vállt a dolog, kár is lett volna halasztani. Még sosem próbáltuk trióban, ezért eléggé fel voltunk izgulva.
Laura önzetlenül felajánlotta az otthoni franciaágyát, azzal a feltétellel, ha végignézheti hancúrozásunk. Az úton hazafele kétoldalról bújtunk hozzá szegény sráchoz, és majdnem letéptük róla ruháit. Mikor megérkeztünk, Laura helyetfoglalt a fotelban, mipedig szabályossan letámadtuk Valit. Pólóját lehúzva kisportolt felsőteste és csupasz melkasa tárult elén, amit simogatni kezdtem. Ezalatt Barbi letérdelt elé, kigombolta a sliccét és kérdően nézett fel rá a következő utasítást várva. Vali bólintására lejjebb húzta alsónadrágját és ami akkor szemünk elé tárult, azt sosem felejtem el. A hatalmas faltörő kos alig fért már el a nadrágban, úgy ágaskodott és most szószerint előpattant a szűk gatyából. Nem is kellett neki több, megfogta és mohón rávetette magát. Megpróbálta tövig lenyelni a kékerest, de közel sem volt olyan mély a torka. Engem is már legjobban az óriás érdekelt, de csak a tojásaihoz tudtam hozzáférni. Számbavettem és nyelvemmel forgattam őket.
Időközben farka teljesen megkeményedett és legalább egy 3 cm - t nőtt. A barátnőm hátralökte Valit, hogy az ráüljön az ágyra, és a buzogány hegyét szopogatta. Én teljessen megszabadítottam nadrágjától és cipőjétől és farkának a barátnőm szájából kilátszó részét vertem, hogy csakúgy csattogott a fitymája, amit barátnőm nyála jól benedvesített. Valesz mélyeket sóhajtott, majd megszólalt:
- Most én is látni szeretném a ti kínálatotokat.
Barbi felemelte öléből a fejét és melléült, én meg a másik oldalára. Egymás után vette le róluk a ruhadarabokat. Barátnőmön felülről már csak a melltartó maradt, melyet körbe - körbe kezdett simogatni. Erre én kicsatoltam hátulról és a szép, kerek cicik kibuggyantak.
Nem is kellett több, rögtön bekapta az egyiket, mire a másik bimbó is teljesen megduzzadt. Eddig nem éreztem életemben semmiféle lezbikus késztetést, de most elkapott valami és számba vettem. Barátnőmnek ez egyáltalán nem volt ellenére, sőt kimondottan hálásan nézett rám, így szívni kezdtem, ő meg a gyönyörben úszva hanyatdőlt az ágyon.
Vali lejjebb haladt és körbenyalta a kődökét, aztán a miniszoknya alányúlt és megsimogatta a kecses lábakat, mindezalatt másik kezét a mellén hagyta és bimbóját nyomkodta. Majd szoknyáját derékig feltolta és néhány csókot lehelt combja belső felére, minél közelebb haladva a cél felé. A tangán keresztül végigsimította a kezét, majd a bevágó vászonbugyit félrehúzva elétárult a punci. A szőrzetet félresimította és hüvelykujjával csiklandozni kezdte a csiklóját. Komámasszony erre hirtelen összerándult.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (103 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 03. 24. hétfő 21:32
Nem rossz
#3 A57L 2013. 11. 23. szombat 06:11
Egész jó.
#2 keresztpapa? 2002. 11. 29. péntek 00:33
Nagyon is élethu! :-))
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?