A+ A-

Adrienn

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Adriennt '99 - ben ismertem meg. Egy internetes beszélgetőcsatornán. Az ottani társaság nem először jöt már össze egy kis sörözésre, amikor csatlakozott hozzánk két lány is: Adrienn és Bea. Én még nem találkoztam velük korábban. Adrienn 7 évvel volt nálam idősebb (30). Alacsony volt és vékony, pompás kerek feneke volt, de a melle kisebb volt annál, amit én szeretek. Valahogy mégis nagyon erotikus kisugárzása volt. Bea ezzel szemben annyi idős volt, mint én és olyan mellek sejlettek át a pulóverén, hogy bármikor körbeszaladnám értük a Margit - szigetet.
Hamar összehaverkodtunk. A szex is szóba került, de nem gondolhattam semmi komolyra (abban a társaságban gyakran esett szó a szexről, általában csak viccelődés szintjén).
Egyszer a sokadik sörözés és sikamlós beszélgetés folyamán felálltam, hogy valami piát hozzak az asztalhoz. Megkérdeztem Adriennt:
- És te mit szeretnél?
- Egy hatalmasat szeretkezni veled!
- ... ööö...
Na? Erre mit lépnétek?
Én elmentem sörért... de azért megjegyeztem a dolgot.
(Mint az később kiderült, az egyik lány, akivel lefeküdtem a társaságból, nagyon pletykás volt. Neki és annak, hogy jó szeretőnek írt le, köszönhettem a sikert : )
Egyszer, nem sokkal ezután Adrienn és Bea elhívtak bulizni. Egy zenés szórakozóhelyre mentünk hárman. A második gin - tonic után kikaptam egy jégkockát a poharamból és betettem Adrienn dekoltázsába. Nem tetszett neki : ). Azzonnal rámszólt, hogy vegyem ki. Ott a buli közepén benyúltam jó mélyen a ruhájába és kivettem a jégkockát. Ezt aznap este még többször eljátszottuk.
Hajnaltájban elindultunk haza (illetve Adriennékhez, mert Bea nála aludt, én meg lovagiasan elkisértem őket. Ja, meg azért is, mert Adrienn egy korábbi sörözéses bulin videózott és megbeszéltük, hogy megnézhetem). Mikor megérkeztünk, Bea rögtön lefeküdt az egyik szobában, mi pedig mentünk a másikba videót nézni. Adrienn bekapcsolta a videót és megkért, hogy amíg nézem, masszírozzam a hátát.
Levette a topot, ami rajta volt, hasra feküdt és kikapcsolta a melltartóját. Mondanom sem kell, az első pár perc után egyre inkább kezdett oldalra csúszni a kezem, hogy a melleihez érjek. Hallottam a lélegzésén, hogy nem alszik, hanem nagyon is tudja, mit csinálok és élvezi. Nemsokára megfordult és megcsókolt. Ekkor a kezeim már a mellén játszottak, majd a számat is bevetettem a mellbimbói ellen. Nagyon vadul szeretkeztünk. Karmolta a hátamat, harapta a nyakamat. Sajnos hamar kielégültünk mindketten: egész éjszaka izgattuk egymást előjáték gyanánt, mostanra pedig fáradtak voltunk egy második körhöz, mert már reggel volt. Mindebből Bea semmit nem vett észre. Arra sem ébredt fel, amikor haza mentem.
Ezután gyakran találkoztam Adriennel délelőttönként egy uszoda szaunájában. Én egyetemista voltam, neki pedig kötetlen volt a munkaideje, így olyan időpontban mentünk, amikor kevesen, vagy éppen senki sem volt a szaunában. Ilyenkor mindig nehéz volt megállnom, hogy le ne tépjem róla a fürdőruhát, de bármikor ránknyithattak volna. (Hozzá nem mehettünk, mert két gyereke volt és csak hosszas szervezés után lehetett őket a nagyinál hagyni) Szinte állandóan a szexről beszélgettünk. Csodálkozott, hogy volt már részem anális szexben, mert szerinte túl nagy ahhoz a farkam; ő legalábbis nem engedné nekem. Egyik alkalommal elmesélte, hogy van otthon egy videófelvétele, amin ő van, amint éppen maszturbál. Természetesen rögtön látni akartam. Megigérte, hogy majd úgy szervezi, hogy egyszer elmehessek megnézni. Ekkor éppen kifelé jöttünk a szaunából és mentünk zuhanyozni. A zuhanyzó egy hosszú helység volt egymástól fallal elválasztott kis fülkékkel. Máskor mindig a legközelebbibe mentünk, de most behúztam őt a leghátsóba (éppen azért, mert más is a legelsőbe menne). Megnyitottam a vizet és magamhoz húztam. Elkezdtem simogatni, a nyakát csókolni és benyúltam a bikinije bugyijába. El akart húzódni; nem volt az a kimondottan exchibicionista alkat és félt, hogy meglátnak. Ekkor viszont már megfogtam a kezét és bevezettem a fürdőnadrágomba. Azt hiszem, rájöt: amíg nekem merevedésem van, ő innen ki nem megy. Máris elkezdett kézzel kielégíteni. Nem tartott sokáig (köszönhetően a forró beszélgetésnek), de mostmár legalább elfértem a fürdőnacimban.
Pár nappal később telefonált, hogy bejön hozzám a kollégiumba. Amikor megjött, kimentünk a tanuló - szobába beszélgetni, mert bent volt a szobatársam és nem akartam mindent az orrára kötni. A tanuló szoba, mint mindig, üres volt (hol van még a vizsgaidőszak!). Természetesen rögtön nekiestem. A szűk miniszoknyája alól fél perc alatt eltüntettem a bugyiját. Sajnos nem engedte, hogy mást is levegyek róla, mert itt is bárki bejöhetett. Na, ha ő félt, én annál kevésbé: elővettem az, akkorra már kőkemény, farkamat, leültem és az ölembe húztam. Valószínűleg számított valami ilyen kezdésre, mert dacára annak, hogy nem volt előjáték, tocsogott a nedvességtől.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.35 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zoltan611230 2018. 12. 22. szombat 05:49
Jó történet .
#6 feherfabia 2016. 04. 10. vasárnap 07:34
Tetszett!
#5 A57L 2014. 05. 27. kedd 05:55
Nekem is tetszik.
#4 listike 2014. 03. 2. vasárnap 16:26
Nagyon tetszett.
#3 Xcal 2003. 04. 11. péntek 19:16
Hmm ez kimondottan tetszett!
#2 Vikiy 2002. 07. 23. kedd 19:26
Szerintem ez egy nagyon faxa story,szerintetek?
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?