A+ A-

Rámenős rendőrnő

Kellemesen meleg tavaszi idő van és szélcsend. A tengerközelségétől viszont magas a páratartalom. Mivel közel lakunk a vízhez, behallatszik, mikor a parthoz csapódik a hullám. A szobában kellemes halk zene szól, és délután felé jár az óramutatója. Mivel üzleti ebédről jössz haza, így csak egy kis gyümölcsös desszerttel várlak. Holnap már hétvége és pihenés vár mindkettőnkre. Ezért úgy gondoltam megleplek és beöltözve várlak haza. Még nem láttad rajtam ezt a fekete-piros bőrruha együttest, így meglepi lesz ez is, ezért szépen lassan beöltözöm, mire megjössz.
Belebújok a mini bőrszoknyámba, ami fekete és oldalt fűzős végig. A fűzős részénél lefelé pedig piros. Szeretem a finom puha bőrt érezni a testemen, olyan kellemesen simogatóan lágy érzetet ad. Aztán jó szorosan megkötöm, hogy feszüljön rajtam. Van hozzá egy szintén bőrből készült felső, ami elől fűzős és mélyen dekoltált, vállpántos. Ott ahol a fűző rész van szintén piros elől. Kissé megemeli a melleimet és össze is szorítja a keresztpánt, ahogy megkötöm. Kiegészítőnek a nyakamba teszek egy fekete bőrszíjat, amin a díszítés piros csatos. Zenét hallgatok és öltözködöm tovább. Aztán a csizmámat előveszem a dobozából, mert még nem volt rajtam annyira új, szinte árad belőle a friss bőr illata. Felhúzom egészen magasan combközépig ér. A színe fekete és a vádlimon eléggé feszes. A sarka tűsarkú fém 14 centis. A magas szára szépen követi a láb vonalát.
Kiegészítőnek ajándékként kaptam hozzá egy piros vékony derék szíjat, amin két oldalt fekete bőrbilincsek lógnak. Ezt is felveszem. Amikor a kesztyűre kerül, a sor éppen megjössz. Hallom, ahogy leállítod a kocsit a garázsba. Mikor belépsz az ajtón és meglátsz így beöltözve, elmosolyodsz és mondod - nagyon csini vagy drágám. Aztán mikor közelebb érsz, megcsókoljuk egymást. Még ledobod a táskádat és töltesz magadnak egy kis frissítőt, addig felveszem a fekete magas szárú bőrkesztyűmet. Mikor visszaérsz már felhúztam és egészen a felkarom feléig ér. Éppen simogatom és mozgatom az ujjaimat, hogy jól feszüljön, ez is új még. A szobát belengi a finom lágy bódító parfüm és a bőr illata.
Mivel szól a zene és szeretünk összebújva táncolni a nap bármely szakában, így most is ezt tesszük. Ahogy megérinted a derekam egy kellemes borzongás fut végig rajtam. Aztán lejjebb vándorol, a tenyered a fenekemet fogja most. Átfonom a karomat a nyakad körül és teszünk egy pár lépést így csókolózva. Aztán ahogy magadba szívod ezt a vegyes bódult illatot, hirtelen elkapom az inged elől és a markomba fogom. Aztán megcsókollak hevesen szinte vadul, hogy beleremegek.
Érzed a vágyat és egy kellemes borzongás fut át rajtad is. A csókolózás hevében hirtelen lelöklek a bőrkanapéra és mondom neked - gyere, játszunk. Benne vagyok, mondod, és elmosolyodsz. Imádom, amikor mosolyogsz, mert olyankor a szemeid körül pici ráncok jelennek meg, és a kék szem az, ami megőrjít szinte. Jó veled mondom. De hogy még jobb legyen, a kezembe veszem a csuklódat és kikötözöm. Először az egyiket aztán a másikat. Érzed a csuklódon, ahogy matatok és feszül a kötél.
Kirögzítem két oldalt a kanapé két végére. Egy pici mozgás játékot hagyva neki. Végül is kényelmesen ülsz, hiszen a két karod a kanapé háttámláján pihen. Most öledbe ülök keresztbe feltérdelve a combjaid mellett és elkapom a nyakadat hirtelen. A szorítás hatására és a hirtelenségtől elakad a szavad és a lélegzeted. Egyre jobban szorítalak. Érzed, az ujjaimat a torkodnál a két nagyujjam nyomja befelé és felfelé a gégét, miközben oldalt a tenyerem a nyaki ütőeret szorítja el.
Ahogy fokozatosan tudatosul benned, hogy ha így maradunk megfulladsz. Ezért a szemeiddel könyörögni kezdesz. Látom nagyra nyitottad és mereven nézel rám. Szinte látom, magamat a szemedbe úgy csillog. Félsz és remegés fog el. Egyre erősebb lesz a szorításom és ezért fulladsz már. A karoddal hadonászol, amíg a kötél játéka enged. Ahogy szorítalak, úgy élvezem és nedvesedni kezdek. Ennek hatására megcsókollak, és ahogy fuldokolsz, már pirosodik a fejed. A szád nyitva, de úgysem kapsz levegőt rajta, mert a torkot és a gégét a szorító nagyujjam elzárta.
Szédülni kezdesz. Érzed, zúg a fejed fura hangokat hallasz belülről. Most már tudod és érzed, hogy úgy sem engedlek el, ezért átfut rajtad egy félő érzés, ami még minden erődet összegyűjtve védekezik, de gyengén már. Hideg verítékben úszol. A szemeid már nagyon nagyok és mereven előre néznek. Már nem is nagyon látsz, csak árnyképet, mert a levegőhiánytól az agyad nem képes felfogni a jeleket és érzed most, hogy bódulni, kábulni kezdesz. Az ujjaim még mindig szorosan feszülnek a kesztyűben.
Aztán egyszer csak a kábult érzés átmegy egy édesebbe, ahol már az ájulás határa van. Innen már nincs vissza út és érzem, egyre jobban gyengülsz, még a végén tested elernyed. A lebegés kellemes érzése fut át agyadon, ahol már a következő pillanatban elájulsz. Fejed oldalra billen, tested végleg elernyed. Lebegsz a messzi világban, édesen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.56 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L
2014. 03. 29. szombat 05:53
Nem tetszett. Válaszolok rá!
#6 papi
2013. 12. 19. csütörtök 09:40
Nem nagy durranás, tudsz ennél jobbat is. Válaszolok rá!
#5 cervelo
2012. 09. 28. péntek 10:29
Rinaldo!Igazad van. Válaszolok rá!
#4 Rinaldo
2012. 09. 27. csütörtök 14:19
Jób is lehetne. Válaszolok rá!
#3 genius33
2012. 09. 27. csütörtök 07:54
Érdekes nyes Válaszolok rá!
#2 gyuri0926
2012. 09. 27. csütörtök 07:24
EZ meg mi ? Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 09. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!