A+ A-

Első orgazmus

Még kisgyermek voltam, amikor apámhoz és újdonsült feleségéhez kellett költöznöm. Egy nagy családi házban éltünk négyen, apám, felesége, a lánya Fruzsi és én.
Évekig éltünk négyen, akár egy igazi család. Mostohatestvéremmel sokáig öltözködtünk egymás előtt, kisebb korunkban együtt is fürödtünk. Aztán ahogy kezdtünk felcseperedni, egyre kevesebbszer meztelenkedtünk egymás előtt, végül már kiküldött a szobából, ha át akarta venni a felsőjét.
Tizenhét voltam, amikor nyáron óriási meleg volt, és kitaláltuk, hogy vízzel hűtsük magunkat a kertben. A füvet fellocsoltuk, így az is adott egy kis enyhülést a kánikulában, felfújtam a gyerekkori játékmedencénket, teleengedtük hidegvízzel és alsóneműre vetkőzve belevetettük magunkat. A nyári forróság azonnal viselhetőbbnek tűnt. Hosszan beszélgettünk magánéletünkről, hogyan telnek mostohatestvérem pasi mentes napjai, kérdezett az én barátnőmről, akivel éppen azelőtt kezdtünk el randizgatni. Mivel roppant módon érdekelt, és már akkor csodálója voltam a női nemnek - zárójelben jegyzem meg, melyik férfi nem az? - rákérdeztem, hogy Ő együtt volt-e már a barátjával. Ő vonakodva először, mint aki nem is akar válaszolni, elfojtott hangon sóhajtott.
- Még nem.
- Semmi nem történt még? - kérdeztem.
- Hát végül is történt. Szeretkezés nem volt, de én kézzel csináltam neki.
- És neked milyen volt?
- Eleinte különös, kicsit furcsa, de mikor láttam, hogy tetszik neki, akkor már bátrabb lettem.
Ebben a pillanatban vettem észre, hogy a fürdvíztől nedves pólója két pontban hegyesen kiállt. Mivel én még csak apám magazinjaiban láttam csupasz női mellet, meg persze Fruzsi cicijeit kiskorunkban, pillanatra meglepődtem, hogy előttem mered két kifejlett gömböjű női mell, melyek átderengtek nedves pólójának szövetén. Elkalandozott a gondolatom, milyen lehet az érintésük, biztosan feszes és ruganyos, a tenyeremet épp kitöltené. Szemeim végigszaladtak napbarnított vékony derekán, egészen a csípőjég. A csontja enyhén eltartotta bőrét, rajta vékony pántú egyszerű fehér bugyi, melyet jobban megfigyelve láthattam pirosasan átderengő nőiességét. Teljesen megfeledkeztem önmagamról, és a külvilágról. Fruzsi csicsergő lágy hangja ébresztett éber kómámból. Mélyen a szemébe néztem, amitől hirtelen elakadt a hangja, és meredten kérdőn tekintett vissza rám. Lebuktam, hogy a mostohatestvéremet fixírozom, jajj mit tettem. De hát végül is...
- Nincs ebben semmi rossz ugye?- hangzott a számomra megrettentő kérdés. Mit kellene válaszolnom? Mire gondol ő most, csak nem arra?
- Figyelsz te rám? Vagy megint a csajodon jár az eszed? -
- Figyelek persze. - vágtam rá - Miért gondolod, hogy rossz lenne? - talán ezzel megúszom a téves választ.
- Mert ha ilyen gyorsan megadom magam neki, akkor nem fog tisztelni, ugye?
- Ha téged nem tisztel, akkor velem gyűlik meg a baja.
- Ó, hagyjad, ő nem ilyen. Jajj te sem érted, mindegy. Látom az előbb sem figyeltél rám. Hagyjuk.- azzal felpattant a medencéből és eltűnt a házban.
Estig nem is szóltunk egymáshoz, csak akkor, amikor lefekvéshez készülődtünk. Közös szobánk volt az emeleten, csendben megágyaztunk, már épp aludni készültünk, amikor Fruzsi váratlanul a szoba csendjét és sötétjét megtörve megszólalt.
- Figyu. Kérdezhetek valamit?
- Persze.- válaszoltam, szinte azonnal, mert eléggé bűntudatom volt a délutáni esemény miatt.
- Te... szoktál maszturbálni?
Bennem akadt minden szó, ez meg milyen kérdés? Mit kellene válaszolnom? A feszült csendet felszakítva félve válaszoltam.
- Hát, igen.
- És orgazmusod volt már?
- Igen. - válaszoltam már bátrabban, miután a szégyenlőség gátja átszakadt bennem.
- És az jó volt?
- Igen nagyon. Miért neked még nem volt?
Újra feszült síri csend telepedett a szobára. Pár perc elteltével mocorgást hallottam a szoba túlfeléről, apró mezítelen talpak tompa pattogását, majd hús szellőt, ahogyan megemelkedett a takaróm. Egyetlen röpke pillanat alatt minden tűzforróvá vált körülöttem. Forró puha test nyomódott a karomnak, és meleg szuszogást éreztem a nyakamon.
- Eddig mindig szégyelltem, hogy magamhoz nyúljak. De ha te is csinálod már, akkor nekem is lehet, ugye?
- Nincs ezen semmi szégyellnivaló - válaszoltam, közben magam is szégyelltem. De válaszom nem várt eredményt hozott.
- Kérlek segíts, én egyedül nem merem kipróbálni.
Túlságosan bennem élt a délután látványa és a kíváncsiság, hogy nemet tudjak mondani.
Odafordultam Fruzsihoz, megsimogattam lassan a vállát, mire Ő megborzongott. Megemelve felsőtestét lesegítettem a trikóját, majd kértem, hogy nyújtsa a kezét. A sötétben megtaláltuk egymást, pedig szinte teljesen vakok voltunk az éjszaka homályában. kézfejét az tenyerembe fogtam, és átkaroltam vele saját vállát, lassan csúsztatva, finoman végigsimítottam formás melleit, az oldalát, hasát elérve egészen a bikini vonalig.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.61 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 04. 12. szombat 06:33
Aranyos, de folytatni kellett volna.
#7 genius33 2013. 02. 26. kedd 07:35
Fincsi sztory. smile
#6 Bikmakkocska 2012. 12. 30. vasárnap 18:25
Elég jó.
#5 atti78 2012. 09. 2. vasárnap 11:36
Szép smile
#4 Mikey 2012. 08. 24. péntek 18:25
Nahát, Rinaldo még nem írta lebigen bölcs meglátásait! nyes
#3 cervelo 2012. 08. 24. péntek 09:37
Hát jöjjön a folytatás is.
#2 cityoftroy 2012. 08. 24. péntek 09:10
wink Aranyos wink
#1 Törté-Net 2012. 08. 24. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?