A+ A-

Osztálykirándulás - a kezdet

Nem is tudom hogy hol kezdjem......
Talán ott hogy 18 voltam mikor elmentünk az utolsó középiskolás osztálykirándulásunkra az osztályommal. Megszokott buli volt tudtuk, hogy általában milyen lesz előre a menetrend. Ami abból állt általában, hogy dugiban majd iszogatunk a barátnőimmel és majd biztos flörtölgetni fogunk a srácokkal.
Mindig megvolt, hogy ki az osztály hivatalos kanja, bár ezt csak magunk között szoktuk megbeszélni. De mi csajok nem nagyon tekintettük a srácokat partnernek mert mi már éreztük magunkon hogy kezdünk egyre inkább nővé válni, míg a srácokon alig láttunk némi változást...néha láttuk egy két srácon hogy valami dudorodik a nadrágja elején, akkor mi mindig kuncogtunk hangosan ...szóval ez a történet ekkortájt történt. Nem mondhatom hogy csupán kitaláció lenne, de azt se hogy minden egyes eleme úgy történt meg ahogy mindezeket a sorokat leírom.
Szóval 3 napra indultunk az osztályfőnökkel (későbbiekben lásd off.) nem jött velünk kísérő tanár mert a buszsofőr egy diáktársunk apja volt így igazándiból csak az off volt aki velünk volt.
Első nap a kötelezőnek szánt uncsi kirándulások helyett rábeszéltük az off - t hogy menjünk inkább a strandra, mert úgyis olyan dög meleg van és senkinek sincs kedve befülledni a városban. Így lementünk a közeli strandra és belevetettük magunk az önfeledt hülyéskedésbe.
A csajokkal elhatároztuk már jó előre hogy utána nézünk azoknak a meredező nadrágoknak . S elhatároztuk 4en csajok hogy azt a kiszemelt néhány srácot leteszteljük, hogy valóban meredező farokkal rendelkeznek már. Az egyik sráccal elkezdtünk birkózni a vízben, mintha csak játékosan civakodnánk vele a vízben..
próbáltunk minél többször minél közelebb kerülni hozzá.. - s próbáltam időnként úgy mozdulni hogy akaratlanul a farkához érjek. Ő meg időnként elkapott minket és hol előröl hol hátulról megszorított engem hogy ezzel állja a támadásaimat. de volt néhány pillanat mikor telibe kaptam el a farkát és néhány másodpercre már megmarkoltam a srác addigra merevedő farkát...
A srác kapcsolt hogy többet akarok mint kacérkodni vele, de nagyon nem mert kezdeményezni. Mikor lement a csata dumcsizni kezdtünk..a vízben állva az egyik sarokban, és én úgy álltam hogy a srác mögöttem volt a víz eltakarta kezem, mert nem volt teljesen áttetsző a víz....valami termál szerűség volt.
Miközben álltam előtte ő átölelt. és úgy beszélgettünk a többiekkel, nekem a kezem a víz alatt végig a srác gatyájában volt...és dolgozgattam. szerintem senkinek nem tűnt fel hiszen ez akkor olyan csajos volt hogy nyíltan flörtölgettünk az osztálybeli srácokkal. Játszadozásomnak eredményeképpen a srác beleélvezett a tenyerembe, még szerencse hogy megtudta állni fapofával, talán annyi volt hogy kicsit elvörösödött...de ez betudható lehetett a pikás beszédtémáinknak.
Aztán újabb locsi - pocsi majd közben kimentem a mosdóba és szemügyre vettem azt a ragadós anyagot amit a srác a kezemre küldött...
Akkor találkoztam először gecivel...furcsa szaga volt és állaga, de nem volt egyáltalán taszító, inkább izgató volt hogy a kezeimen tudhattam azt a fura anyagot.
Este Elmentünk a közeli diszkóba ahova eljött velünk a off is, addig cikiztük amíg le nem csábítottuk a táncparkettre és meg nem mutatta a tánctudományát. Az off egy akkor 30 - as körüli jóképű pasi volt, tetszett nekünk csajoknak, de megmaradt abban hogy próbáltunk kacérkodni vele. De kislányos kacérkodásaink nem találtak soha . Szóval lent nyomta az off és valaki berakatott egy lassút, és felkértem az off - t hogy lassúzón velem. Nem ellenkezett, de éreztem hogy úgy kezel mint egy kislány. Ez engem akkor nagyon dühített hogy úgy kezel mint egy kis csaj, mikor már én éreztem magamon hogy szinte kész nő vagyok. Nem volt akkora cicim mint anyának, de észre vettem amikor vadidegen pasik/srácok megbámulnak az utcán. Szóval zavart hogy kislányos beszélgetésbe kezdett, ezért gondoltam hogy kicsit alápirítok. Úgy helyezkedtem hogy a lába a lábaim közé kerüljön, és néha táncközben megszorítottam neki a combját. A pinám próbáltam neki dörzsölni a combjának, de mintha észre sem vette volna az egészet szeme sem rebbent. A csúcs próbálkozásom az volt hogy célba vettem a farkát és próbáltam tánc közben kezeimmel megérinteni. Nem volt könnyű és nem is könnyítette meg a dolgom. A lassú közben mikor megforgatott egyik alkalommal nem fordultam meg teljesen hanem csak egy fél kört írtam le, így pint háttal álltam meg előtte. A fenekemet próbáltam hozzádörzsölni a farkához kisebb nagyobb sikerrel. De a célt még mindig nem értem el. Nagyon feldühített hogy ennyire sikertelenek a próbálkozásaim, ezért megelégelve a off számára kislányosnak tűnő nyomulásom konkretizáltam benne hogy mi is a célom. Hátra nyúltam és megmarkoltam a farkát a nadrágján keresztül. Elhúzta volna de nem eresztettem el, néhány másodpercnyi ideig foghattam de többnek sokkal többnek tűnt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.18 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 sikamika
2012. 09. 11. kedd 14:11
izgalmas volt smile Válaszolok rá!
#4 Amnada
2012. 08. 23. csütörtök 16:26
nagyon ok a sztori Válaszolok rá!
#3 Rinaldo
2012. 08. 23. csütörtök 14:24
Na a hülye picsa megkapta a magáét jól seggbe baszták 2-szer is. Válaszolok rá!
#2 cervelo
2012. 08. 23. csütörtök 07:28
Érdekes. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 08. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!