A+ A-

A Büntetés

Hogy az a jó élet rakja telibe! Szaladt ki Tom száján a visszafojtott káromkodás!
Dühösen csapta le mobilját az anyósülésre.
Most mehetek vissza a munkahelyre - dühöngött magában - legalább egy óra, amíg helyrehozza a beosztottja által elkövetett szarvashibát. A frissen feltálalt vacsorát elfelejtheti, és tudja, hogy Angelica egész nap a péntek esti közös programra készülődött. Gyönyörűen kisikálta a lakást, kora reggel feltette a húslevest, áthúzta az ágyat frissen vasalt, ropogós ágyneművel, korán leszaladt a henteshez, hogy a legszebb húsokból válogathasson urának, pontos időzítéssel kezdett hozzá a vacsora elkészítéséhez és az aprósütemény szaggatásához, hogy pontban 7 - kor, minden frissen, forrón kerülhessen az asztalra, hogy aztán még kényelmesen legyen idő egy jó kávéra, egy együtt elszívott cigire és egy közös tussolásra mielőtt indulni kell a megbeszélt színházlátogatásra. Szegénynek nagy csalódás lesz, hogy hiába akart tökéleteset alkotni, a végeredmény maximum egy sebtében befalt, mikróban melegített, zama tát vesztett vacsora, egy kapkodó öltözködés, és egy kényszerűen feszengő, "alig várom, hogy vége legyen, és mehessünk a francba" hangulatú színházi est. A szeretkezés persze ilyen hangulatban felejtős.
- Mentsük az estéből, ami menthető - nyúlt Tom a telefonért.
- Szia, Kincsem, sajnos beütött a mennykő az irodában, legalább két órával érek később haza a tervezettnél. Ne aggódj a vacsora miatt, tudod, hogy akkor sem baj, ha nem olyan lesz, mint frissen lett volna. A színházat elfelejtjük, helyette beülünk a kádba, talpig habbal borítva, és kimasszírozhatod belőlem a feszültséget. Ne hagyjuk, hogy elrontsák az esténket, ígérem, tartalmasabb lesz az éjszakád, mintha a színházban feszengtünk volna! Igyekszem haza. Csók Drágám!
Bő két órával később, Tom ismét elfordította slusszkulcsot, kihajtott a parkolóból, és hazafelé indult. Útközben még megállt, egy csokor virágért, és egy doboz belga pralinéért.
Sóhajtva állította le a motort a ház előtt, és nagyott fújva szállt ki a kocsiból. Elégedetten nyújtóztatta ki hátát, végigropogtatva gerincét. Mosolyogva indult az ajtó felé.
Nem kellett a kilincshez érnie, Angelica már egy fél órája állt készenlétben az ajtó mögött, és arcán boldog mosollyal nyitotta ki urának. Karját szélesre tárva ölelte magához Tomot.
Tom nevetve lépett hátra, - legalább a táskámat had tegyem le, mosolyodott el.
Angelica nem hagyott rá időt. Kivette a táskát Tom kezéből, félretette, majd avatott mozdulattal vette volna le a dzsekit róla, ám a férfi háta mögé rejtett baljától ez nem sikerült elsőre. Finoman maga felé húzta a kezet és mikor meglátta a hatalmas rózsacsokrot boldogan sikkantotta el magát.
Mélyen beszívta a bódító illatot, és futva indult vele az ebédlőasztalon álló váza felé!
Tom mosolyogva követte, és kissé fáradtan zöttyent le az asztalfőhöz állított székre.
- Hozom a vacsorát, hallotta Angelina kiáltását már a konyhából.
Egy pec sem telt bele, és előtte gőzölgött a forró leves az asztalon. Kényelmesen hátradőlt, míg Angelica telemerte a tányárját, aranyló levessel, és az előre kiválogatott, ura ízlésének leginkább megfelelő finomságokkal.
- Melegen tartottam, mert tudom, hogy így szereted Drágám!
- Te nem eszel? - kérdezte Tom két falat között.
- Csak néznélek. - Töltötte tele Tom poharát Angelica. - Imádom látni, hogy ízlik a főztöm. Hozom a főfogást. Kijevit csináltam, de sajnos kihült, rámelegítsek?
- Jobban járunk, ha nem, a mikro megöli az ízeket, inkább eszem hidegen.
- Akkor elkészítem a fürdővizet. Mire végzel tele lesz a kád. Szólj, ha kiürült a poharad! Sietek vissza!
Tom elégedetten nézett a kisiető Angelica után. Nem kerülte el figyelmét, hogy a lány mennyire kicsípte magát az este kedvéért. Könnyű, selyem miniruha, láthatóan fehérnemű nélkül, magas sarkú papucs, frisen mosott és hátrakötött haj és diszkrét smink.
Pár perc múlva Tom elégedetten kelt fel az asztaltól. Elsétált a fürdőszoba ajtajáig, megállt és várt. Angelica készséggel sietett utána, szembefordult vele és elkezdte gombolni Tom ingét. Közben nem tudta megállni, hogy egy gyors csókot ne leheljen Tom nyakán az érzékeny hajlatra, ahol a nyak és a váll találkozik.
Tom elégedett morrantással mozdított egy hajszálnyit a vállán, hogy az ing könnyebben a földre hulljon, majd nyugtázta, hogy a lány elé térdelve fínoman az övét csatolja ki, hogy könnyedén lehánthassa róla a farmert.
Tom egyetlen felesleges mozdulatot sem téve épp csak annyit segített a vetkőztetésben, hogy a folyamat ne forduljon burlesk - be, és az olajozottság gyakorlatával történjen. Mikor már lekerült róla a nadrág, az alsónádrág következett, természetesen az elmaradhatatlan leheletfínom csókkal, amely ezúttal a a vessző és a combtő találkozására került.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.89 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50
2018. 01. 10. szerda 11:03
érdekes Válaszolok rá!
#7 A57L
2014. 03. 10. hétfő 05:29
Nem rossz történet. Válaszolok rá!
#6 lobogos
2012. 08. 15. szerda 15:01
nem jo Válaszolok rá!
#5 Rinaldo
2012. 08. 15. szerda 12:49
Ettőll jobbat vártam. Válaszolok rá!
#4 cervelo
2012. 08. 15. szerda 07:19
Érdekes. Válaszolok rá!
#3 joozsi
2012. 08. 15. szerda 04:17
Kár, hogy kimaradt az a másfél óra. Egyetértek V-ir-ával. Válaszolok rá!
#2 v-ir-a
2012. 08. 15. szerda 01:00
háááát, ez nekem nem menne az tuti....és nem a hármasról beszélek, az tiszta ügy ...na de a többi az nem...
de mint történet érdekes volt számomra, annál is inkább, mert eleve nem olvasok s/m ill. bizarr történeteket Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 08. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!