A+ A-

Hangárban - avagy megerőszakoltak a motorosok

FIGYELEM: A TÖRTÉNET ERŐSZAKOS ESEMÉNYT DOLGOZ FEL, ÉRZÉKENY LELKŰEKNEK NEM AJÁNLOM!
Dani vagyok, húszéves, barna hajú, és barna szemű fiú. Egy raktárban dolgozom néhány hete. Autógumik, felnik, dísztárcsák és mindenféle más autóalkatrész között mozgok napi nyolc órát. Szeretem az autókat, így minden érdekel, ami vele kapcsolatos, a fizikai munka sem esik nehezemre, legalább edzésben maradok. A kigyúrt férfitípustól messze állok, közepes testalkatú, arányosan izmos vagyok, az arcom helyes, úgyhogy szeretek a tükörbe nézni. Modellkedni is szoktam egy ruhakatalógusnak, jó érzéssel tölt el, amikor viszont látom magam a papírlapokon jóképűen, akár valami sztár.
A gumi és az olajszag az életem részévé vált, beszívja délutánra a hajam, a bőröm, a fejemben is érezni vélem odahaza. Még szerencse, hogy van egy zuhanyozó a WC mellett, így fel tudom magam frissíteni, hogyha úgy hozza a kedvem.
Jó érzés, hogy nem kell alkalmazkodnom, én szabom meg; mikor van ebédidő, vagy egy kis pihenő és mikor a hajtás ideje. Megteszem, ami tőlem telik, nem szoktam félvállról venni azt, amit rám bíznak. Kéthetente tér be a telep tulajdonos, és eddig mindig elégedetten távozott. Egyedüli beosztottként telnek az óráim, egy srác van még rajtam kívül, a Gergő, ő a telepvezető és őr.
Sosem hittem volna, hogy olyasmi történhet velem a munkahelyemen mind azon az emlékezetes Szerdai napon... amikor megismertem a megaláztatást, a szex és a kielégülés egy olyan oldalát, amibe magamtól sosem kóstoltam volna bele...
Fájó emlék maradt bennem, mégis, más lettem azóta.
Azon a fülledt napon egy motoros banda érkezett a telephelyre, négy férfi, menő, ezüstösen villogó motorokkal. Úgy bőgették a járműveiket, hogy majd kiszakadt a dobhártyám. Amerikai feelingje volt az egész látogatásnak, a kinézetüknek, a motorjaiknak, mintha belecsöppentem volna egy filmbe. A telephely megfelelő élettér volt nekik, beleillettek, mint kulcs a zárba.
Amikor kimentem inteni nekik, hogy a western csizmás lábaikat vegyék már le a gázról, még egy darabig versenyeztek egymással a dübörgő hangok - majd vélhetőleg a főnök-, leállította a fém lovát, és sorban a többiek is.
Mind egyként néztek rám, mintha a zsebem tele lett volna egymillió dollárral. Konc voltam az éhes ebek előtt. A csend annyira átütő lett hirtelen, hogy hallottam a légy zümmögését, amint a fejem felett elrepült.
A főnök nem viselt bukósisakot - csak illően a vagánysághoz -, egy kék-fehér babos kendőt. Negyven évesnél nem lehetett több a nagydarab, farmernadrágos férfi, akinek a szemei zölden csillogó kihívással pásztázták végig a testemet. Tetőtől - talpig végigmért, megállapodva az arcomon, a nyakamon, a mellkasomon és így tovább. Utoljára az ex barátnőm nézett úgy rám, aki egy szex-éhes, vad bestia.
Nem tudtam, miképpen reagáljak.
Próbáltam nem észrevenni a kutakodó pillantásokat. Végig futott rajtam a hideg, nyirkos lett a bőröm. Nagyot nyelve a kis bódéra sandítottam, ami Gergő birodalma.
Üres volt!
A srác eltűnt, magamban voltam négy marcona külsejű, szekrény nagyságú fazonnal!Akik picit sem tűntek kedvesnek!
Ki akartak velem kezdeni, követtek be a hangárba, és hiába mondtam nincs olyan abroncsom, ami nekik kell, akkor is azt keresték rajtam. És még jó pár olyan dolgot, amit körülnézve, biztosak lehettek benne, hogy nincs. Szorosan a nyomomban koppant a csizmáik sarka, amitől a gyomrom le - fel kezdett járni, és hiába kotorásztam cigaretta után, rádöbbentem; hetekkel azelőtt leszoktam. Így az ujjaim üresen reszkettek tovább.
- Mivel fogsz minket kiengesztelni, ha már idefáradtunk öcskös? Nem tudsz semmivel szolgálni?- kezdett kötekedni a barna varkocst viselő, bőrkabátos alak.
Míg én igyekeztem nem felfogni a szavai súlyát, a többiekkel körülállt és mind engem néztek.
Nevettek, mintha bohóc lennék a színpadon.
A kör túl szűk volt, a levegő, fullasztó. Kisebbnek éreztem magam a porszemnél is.
- Hagyjatok békén, munkaidőben vagyok, tudjátok, van aki pénzből él! - keménynek mutattam magam, nem akartam sebezhetőnek tűnni. Megpróbáltam kilépni a körém font gyűrűből is és megmutatni; összekevernek egy balekkal! A vezér, akit a többiek Sanyának szólítottak, elkapta akkor a karom, majd egészen szorosan magához rántott!
- Nem úgy van az, kicsikém! Kedvesebb is lehetnél, tudod?
Teljes testemmel éreztem az övét, miközben a szívem dübörgött és lefelé bámulva felfedeztem; egy kisebb olajfolt egészen lepke alakú. A karja szorította kissé a nyakam, de nem annyira, hogy ne kapjak levegőt. Minden porcikámban éreztem az erejét, olyan volt akár valami gladiátor.
Azt vártam, hogy izzadság és kellemetlen szag csap majd meg a közelségében, helyette azonban ápolt és friss illat vett körbe, mintha csak maskarát viselne, egy kulturált ember. A férfi szuszogását és meleg leheletét a tarkómon éreztem, próbáltam magam kitépni, sehogy sem volt ínyemre a dolog.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.61 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sipospista 2017. 01. 22. vasárnap 09:55
Jo lettt.
#8 A57L 2014. 11. 24. hétfő 05:59
Egész jó lett.
#7 gaborthefirst 2013. 04. 8. hétfő 14:27
Kedves Aelm nagyon nagy genyó vagy!!! nyes Szeretem ahogy írsz! Mit szeretem Imádom! Azt nem tudom eldönteni melyik szerepet élvezném jobban, áldás és átok szétszakadok bassza meg de nem bírom eldönteni mindakettő meg nem lehetek egyszerre nem tudom. Én bajom.
Egyet már olvastam tőled az is teljesen átjött örülnék ha folytatnád vmi hüje címe volt asszem szex zsarolással ilyesmi. elolvasom a többi írásodat is. Hogy te milyen huncut vagy wink
#6 Aelm 2012. 08. 9. csütörtök 13:56
Kedves Rinaldo!
Látom mint gay történetek alá írkálsz.Lehet hogy mégis csak arra áll fel?
Szerintem igen azért vagy mindegyik alatt megtalálható.
#5 Aelm 2012. 08. 9. csütörtök 13:41
Na mi van?nem tudsz olvasni?
FIGYELEM: A TÖRTÉNET ERŐSZAKOS ESEMÉNYT DOLGOZ FEL, ÉRZÉKENY LELKŰEKNEK NEM AJÁNLOM!
#4 Rinaldo 2012. 08. 9. csütörtök 13:05
Nagyon brutális vad barmok.
#3 v-ir-a 2012. 08. 9. csütörtök 00:49
azért én eljátszottam volna Gergővel smile hadd érezte volna meg ő is...
#2 genius33 2012. 08. 9. csütörtök 00:24
Fura smile de jó
#1 Törté-Net 2012. 08. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?