A+ A-

A fülbevaló

Történetem ott kezdeném,hogy 14 - évesen elkerültem lakhelyemről egy olyan középiskolába,ami igen messze található. Szüleim koleszba szántak és be is írattak,ahol egy idő után igen jól éreztem magam. Ez sajnos tanulmányi átlagomon is meglátszott ezért mit volt mit tenni,jöhetett szüleimnél a B - terv. Vagyis bátyám gondjaira bíztak,aki ugyanazon helységben lakott,mint ahol a sulim is volt. Odaköltöztem hozzájuk.
Tesóm (Laci)30 - éves nős ember,akivel talán a 16 - év miatt sok közös érdeklődésünk nem volt. Énrám mindig kis hülye gyerekként tekintett. Ott tartózkodásom alatt alig láttam,sokat dolgozott. Viszont a feleségével Vivivel(29)akivel 3 - éve házasok egész jól kijöttem.
Vivi egy igazi bomba nő. Haja fekete hátközépig érő,bőre szép barna,mellei kb 95 - ösek lehetnek,feneke olyan gömbölyű és húsos,hogy az ember beleharapna. 170 - cm magas és kb 60 kg. Ottlétem alatt sokszor próbáltam meglesni meztelen,de sosem sikerült. Még tesómmal való szeretkezésen sem bírtam őket meglesni. Vagy nagyon diszkrétek voltak,vagy nem sokszor történt meg velük.
Jegyeim igencsak javulófélben voltak,ezért kicsit engedtek a szigorból és egyre több helyre elmehettem. Haverom sok,barátnőm viszont nem akadt,talán túlzottan félénk voltam,pedig tetszettem jó néhány csajnak.
Elérkezett a szünidő. Én vissza cuccoltam szülőkhöz és Laciékkal nem is találkoztam csak Júliusban egy esküvő alkalmával.
Az esküvőt egy régi tábor területén tartották,amit gyönyörűen és igényesen felújítottak. Az étterem rész nem túl nagy,de nekünk éppen elég. A szállások fa házak 2 - 3 ágyasak és kb 20db. Szinte mindenki ott aludt hiszen ez volt a legkézenfekvőbb megoldás. A mi asztalunknál ültek Laciék, szüleim,nővéremék (Ritáék) és Sanyi a feleségével. Sanyi anyám testvére. 60 - éves jó kedélyű, nagydarab ember aki mindig a társaság középpontja.
Telt múlt az idő a társaság is egyre jobban belelendült az italozásba és a táncba. A lányok is buliztak és ittak keményen. Én is lekértem néhányukat de fél szemmel Vivit figyeltem mert volt is mit nézni rajta.
Sötétbarna már - már fekete ruha,selyemszerű anyagból ami tökéletesen felvette testének körvonalát. Elég mély dekoltázzsal,térd fölé érő szoknyarésszel. Lábain bőrétől talán egy árnyalattal sötétebb harisnya és magassarkú.
Fel is kértem néhányszor,de nem mertem tapizni,pedig volt már benne rendesen.
Talán ezért is ragadta meg az alkalmat,mikor Sanyi felesége bejelentette ő lefekszik,hogy velük tart. Igen velük mert Sanyi jónak látta elkísérni nejét nehogy elessen valahol. Vivi odatámolygott az éppen táncoló Lacihoz és mondta neki, hogy elmegy aludni és az ajtót majd nyitva hagyja, hogy be tudjon menni. Sanyi is odaszólt a szintén részeg Lacinak,hogy várja meg,mert ő bizony még visszajön.
- Oké Sanyi mondta és intett egyet.
Gondoltam lehet, hogy most sikerrel járok és megleshetem Vivit,ezért tisztes távolból követtem őket. Támolyogtak rendesen mind a 200 méteren amit megtettek,majd meglepetésemre bementek mindannyian Viviék házába.
Megpróbáltam olyan ablakot keresni ami kintről elég takarásban volt befelé viszont szinte mindent láthattam.
Láttam és nem csak láttam még elég jól hallottam is mi történik és miről beszélnek. A bemenetel oka az volt,hogy Vivi adni akart egy nyakkendőt Sanyinak,mert az övét leitta és nem volt nála másik. Vivi viszont talán a sok alkoholtól nem találta, ezért Sanyiék nyakkendő nélkül távoztak. Miután elmentek Vivi feloltotta a kislámpákat a csillárt pedig le,majd odatámolygott az ablakokhoz és megpróbálta behúzni a függönyöket. Hát ez nálam éppen nem túl jól sikerült mert elég nagy rés maradt ahhoz,hogy tovább élvezzem a műsort.
Egészen ügyesen levette ruháját és végre előttem is felfedte gyönyörű gömbölyű seggét,amit egy aprócska fekete tangába bújtatott. Harisnyája combfixes,cipője még mindig rajta éppen a melltartóval bajlódik,mikor eszembe jut videózni. Beállítom a telóm és elindítom a felvételt. Ráteszem az ablak párkányra,hogy ne kelljen fogni és előveszem a farkam,mert eddigre már nem egyszerű csöcsök ringnak előttem. Szépek,formásak és teltek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.98 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia
2016. 12. 8. csütörtök 05:47
lehetne folytatás! Válaszolok rá!
#10 listike
2014. 08. 22. péntek 15:30
Folytatás nélkül nem sokat ér. Válaszolok rá!
#9 papi
2014. 05. 14. szerda 08:44
Nem rossz Válaszolok rá!
#8 tomjoe
2012. 08. 13. hétfő 18:09
Nekem ez a story ismerösnek tünik csak más volt a cime de lehet csak hasonló Válaszolok rá!
#7 v-ir-a
2012. 08. 9. csütörtök 00:04
gondolom majd jön a zsarolás a 2. részben... várom Válaszolok rá!
#6 sipospista
2012. 08. 8. szerda 09:04
nem rossz tzörténet folytatást!!! Válaszolok rá!
#5 Rinaldo
2012. 08. 8. szerda 06:34
Meg tudta mekora kurva a sógor nöje. Válaszolok rá!
#4 lobogos
2012. 08. 7. kedd 14:08
kezdesnek nem rossz Válaszolok rá!
#3 genius33
2012. 08. 7. kedd 08:31
Hát ez elég laposka :( Válaszolok rá!
#2 cervelo
2012. 08. 7. kedd 07:36
Remélem a folytatás jobb lesz. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 08. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!