A+ A-

Anya-lánya

32 éves férfi vagyok. Ez a történet szinte hihetetlen, de mégis megesett velem. Megismertem egy 19 éves lányt, Szonját, aki nagyon csinos volt. Szép feszes mellei voltak, lapos has, rózsaszín punci, hosszú lábak, kis popsi. Kb. fél éve jártunk már, amikor egy buli után náluk aludtam. Hazaérkezéskor már nem akartunk összebújni, hanem úgy döntöttünk majd reggel. Meztelenül és összebújva szoktunk aludni, ezért reggel én általában (nem csak ezért) nem teljesen puha farokkal ébredek. Most is így történt, de Szonja nem volt mellettem. Hallottam a fürdőszobából némi vízcsobogást, ezért meztelenül oda indultam. A szobája egy emeleten van, ezért mertem így kimenni. Édesanyjával lakik egyedül, aki a földszinti részen lakik, és nem jön fel, amikor ott vagyok.
Beléptem a fürdőszobába, és megdermedve láttam, hogy Szonja édesanyjával a kétszemélyes kádban ülnek. Elég nagy lendülettel léptem be, ezért megláttam az anyja meztelen testét is. Ki akartam hátrálni, de az anyja így szólt: Maradj , és gyere be közénk. Szonja is jelezte, hogy menjek, ezért nem volt mit tenni, beléptem a kádba a félig kemény farkammal. Anyja neve Klaudia volt, 38 éves volt, megcsinált gyönyörű feszes álommellekkel, és ahogy láttam a vízben gyönyörű puncival, ami borotvált volt. Roppant kellemetlenül éreztem magam, de Klaudia feloldotta a feszültséget.
Mondta, hogy ugye tudom, hogy mi mindent megbeszélünk a Szonjával, és így tudom, milyen jó vagy az ágyban, és úgy döntöttem, szeretném kipróbálni. Hetek óta nem voltam férfival, itt az alkalom. Nincs kifogásod, ugye? Mondtam, hogy ha Szonja ott lehet akkor nincs, és ő sem ellenkezik. Szonja azt mondta, hogy ő is beszáll aktívan. Farkam egyre keményebb lett, hiszen Szonjával szerda reggel szexeltünk utoljára, és most szombat dél van. Kiszálltunk a kádból, Klaudia azzal búcsúzott, hogy a hálóban vár ránk. Szonjára néztem és ő megnyugtatott, hogy ez egy egyszeri alkalom lesz, és nem lesz rossz. Bátorításul megmarkolta a farkam. Megtörölköztünk, és bementünk a hálóba, ahol 10 pornófilm volt az ágyon, és nekem kellett választanom, melyiket nézzük meg előbb. Kiválasztottam, befeküdtünk az ágyba, és abban maradtunk, hogy nem szabad egymáshoz és magunkhoz érnünk a film alatt, hogy még inkább kívánjuk egymást. Végigszaladt a film, és akkor Klaudia letépte a takarót rólam, és a fülembe súgta, hogy most engedjem el magam. Elkezdett csókolni, a nyakam, majd a mellem, és közben olajos kezével elkezdte simogatni a farkam, nagyon gyengéden. Szonja sem tétlenkedett, ő a másik mellemet szopogatta.
Lángolt a testem a gyönyörtől. Haladtak lefelé a hasamon, combomig, majd vissza a nyakamhoz. Közben lassan húzogatták a farkamat. Tudtam, hogy jobb, ha ezt nem folytatják, és én veszem kezelésbe a testüket. Kiszabadítottam magam, közben magam is meglepődtem az álló farkam keménységétől... Klaudiát hátára fektettem, és végigcsókoltam a nyakától a talpáig minden centit, kihagyva a lába közötti részt. Elidőztem a melleinél, amelyek ágaskodtak rendesen, iszonyú jó érzés volt. Közben Szonja simogatott, csókolgatta a hátamat. Miután Klaudia melleit végignyaltam, leindultam a hasához, le a köldökénél, utána belső combjaihoz, de próbáltam minél tovább húzni őt. Végül nyelvemmel gyengéden megérintettem a vágást, ami iszonyú nedves volt már. Fel is szisszent, én pedig rábuktam és belenyaltam, végighúztam rajta a nyelvemet többször, majd a csiklóra koncentráltam kezdtem izgatni. A hatás nem maradt el. Teste remegni kezdett, és valóban kiéhezett vadként nyöszörgött, hogy ujjaimmal is dolgozzak. Megtettem. Szonjával benyálaztattam az ujjaimat, és gyengéden bedugtam Klaudia puncijába. Szűk és forró volt a punci. Nagyon finom volt. Közben Szonja ráült Klaudiára és nyalatni kezdte ő is a puniját. A szobában nyögések és szexillat terjengett. Farkam izgatás nélkül is állt. Hosszú percekig folytatódott ez így, én nyaltam Klaudiát, ő pedig Szonját. Majd cseréltünk és Szonja ismerős punija került a szám elé, alig várta, hogy jól kiszívjam neki.
Meg is tettem, közben Klaudia Szoni melleit gyömöszölte. Majd háromszögben feküdtünk, én nyaltam Szonja puniját és popsiját, ő nyalta édesanyját, ő meg engem szopott nagyon gyengéden. Ezt folytattuk így, majd cseréltünk, és én nyaltam Klaudiát, ő Szonját, a kislány meg szívott engem. Farkam lángolt a gyönyörtől az izgatástól, és a tudattól, hogy 2 nővel játszadozhatom. Féltem, nem bírom majd sokáig, de Szonja érezte mikor kell szünetet tartani. Majd egyszer csak a két lány kibontakozott a háromszögből, hanyatt döntöttek, és ketten kezdtek el szopizni. Végignyalták a farkam a tövétől a makkig, majd a makkot körbe, és elkezdtek csókolózni a makkomon úgy, hogy minél jobban izgassák a legérzékenyebb pontomat. Én simogattam a fejüket, és időnként felhúztam őket csókolózni. A 3 szájban keveredett a puncik és az előváladék finom íze. A csókolózás alatt Klaudia beolajozta a kezét, és ezzel húzogatta gyengéden a farkamat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.98 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 03. 26. szombat 23:02
Netörődjél a fikázókkal folytazsd!
#8 deajk2008 2015. 04. 13. hétfő 08:00
nagyon jó lett 10p... folytad
#7 genius33 2013. 02. 14. csütörtök 07:42
Ejj de finom smile
#6 sztbali 2012. 10. 26. péntek 18:34
Nem rossz gondolat, de kicsit gyenge.
#5 skypa 2010. 05. 4. kedd 21:48
Hát eléggé hiteltelen a vége. Egyetértek az elöttem szólókkal. Én 27 évesen nem bírom ki egy napig sex nélkül ha mégis mellőznöm kell akkor utána biztos hogy nem tudnék egy menetet órákig húzni. Beleőrülnék. 14éves pornón és msnen élő szemüveges szeplős kis srác színes fantáziaszüleménye lehet. Vagy gyakorlott pornószínész filmjelenete, műmell, vibri...
#4 István 2009. 01. 16. péntek 07:36
Igazad van Mr X!32 évesen sem de bizony most két "X"-el később sincs szükségem pornóra,akkor sem ha egy kívánatos nővel vagyok,nem hogy még kettővel.Olyan nővel meg sohasem kezdtem volna,akihez pornó kell.Amugy az egész story a pornófilmeket idézi - úgye kisgyerek még csak ott láttál meztelen nőt?!
#3 fiest 2008. 06. 11. szerda 11:21
kicsit összecsapottnak tünik nekem.alap ötlet jó!
#2 Mr X 2008. 05. 27. kedd 07:10
A pasi 32 éves és szerdától szombatig nem kefél senkivel , de mint ismert jó az ágyban . Mitől vajon ? Ennyi évesen naponta 2 nővel keféltem és kb 6 - szor robbantam. Ő csak egyszer. Miért van az , hogy ezekben a történetekben nem tudnak néhány órás sexben valamennyi lyukban , 2 csajnál robbanni a pasik ? Azért mert kurva gyengék , csak álmodoznak , ez is úgy van megírva , olvasható , hogy életében nem baszott még nővel , nem hogy kettővel.
#1 Törté-Net 2008. 05. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?