A+ A-

A fejedelem

A fejedelem nagyon rosszul ébredt a reggel. Rossz álma volt és nehezen tudta álomra hajtani a fejét. Aki ismerte, tudta, hogy ilyenkor nem jó vele találkozni. Hogy mérgét feledtetni tudja, behívta az egyik kedvenc apródját. Nem olyan rég került ide a várba, de hamar megkedvelte, mert nagyon szép arcú fiú volt. Lányos arccal áldotta meg az Úr, gyönyörű mély barna szemekkel, amikkel olyan ártatlanul tudott figyelni. Nem volt még 14 éves, és a fejedelem még nem avatta fel. S aminek úgy érezte most jött el az ideje. Halk kopogtatás hallatszott a nehéz tölgyfa ajtón.
- Gyere be! - dörrent a fejedelem hangja.
Halkan kinyílt az ajtó, és egy valóban gyönyörű fiú lépett be rajta. Festményeken látni ilyen szép arcot. Törékeny alkatú, vékony gyermek volt, akit az isten is apródnak teremtett. A fejedelem hallott róla, hogy már több katonája megkörnyékezte, de szigorúan megtiltotta nekik, hogy vele háljanak. Nem volt ez ritka dolog, hisz fehérnép hiányában gyakran vitték az ágyukba az idősebb katonák az apródokat. Az apródok feladatai közé tartozott ez is.
- Bejöhetek fejedelem uram? - kérdezte halkan a fiú.
- Persze, hisz azért hivattalak. - mosolyodott el a fejedelem - Gyere közelebb.
Kedvtelve nézte, hogy a fiú egészen közel jön hozzá.
- Ugye tudod, hogy mi az apródok feladata? - kérdezte
- Igen fejedelem úr. - mondta még halkabban
- Hallottam, hogy egynémely katonám megbolygatott téged. - kérdezte a fejedelem
Kajánul nézte, hogy az apród fülig piros lesz.
- És mit akartak tőled? - nézte gyönyörködve a fiú tüzelő arcát
- Velem...akartak...hálni. - dadogta a fiú
- Aztán mit csináltak veled, he? - kérdezte tovább kínozva
- Magukhoz öleltek, - nyögte - és si... simogattak.
- Aztán hol? - tovább feszítette a húrt a fejedelem.
Erre már nem tudott az apród felelni, hanem könnyes szemmel nézett a fejedelemre.
Talán itt? - nyúlt a fiú lába közé.
A vékony, testre simuló ruhán jól látszott a fiú kidudorodó ékessége. Mozdulatlanul állt a fiú a fejedelemmel szembe. A fejedelem pedig érezte, hogy a szerszám, amit a kezében tart egyre keményebb lesz. Elvette a kezét, és egy mozdulattal ledobta magáról a vastag selyemtakarót. Az apród kikerekedett szemmell nézett a fejedelem mezítelen testére. Még sohasem látott ekkora szerszámot. Hallotta a többiektől, de nem akarta elhinni. A fejedelem felemelve a kezét, belemarkolt a fiú selymes hosszú hajába és erősen a lába közé nyomta a fejét.
- Gyerünk, ha tudod a dolgod, akkor csináld - változtatott a fejedelem a modorán.
A fiú könnyes szemmel megfogta a vastag szerszámot, és elkezdte húzogatni és simogatni, ahogy hallotta a többiektől. A kezeivel megpróbálta átfogni a húsdarabot, de nem nagyon sikerült. Megrettent a kezében tartott hímtag keménységétől, és méretétől.
- Csak ennyit tudsz? - dörrent rá a fejedelem - Az ajkaiddal csináld!
Könyörgően nézett a fiú a fejedelemre, de az kíméletlenül nézett vissza rá. Gyakorlatlanul nyitotta ki a száját, és óvatosan próbálta bevenni a kivörösödött szerszám fejét. Mikor egészen a szájában volt, összecsukta az ajkait, és szépen mozgatni kezdte a fejét. A fejedelem becsukta a szemét a jóérzéstől, és arra gondolt, hogy megérte megkímélni eddig a fiút. Újból megfogta fiú fejét, és nyomni kezdte, hogy minél mélyebben érezze forró, nedves ajkakat, ami szorosan körbe fogta Őt. Az apródocska már érezte, hogy egészen a torkáig ér a hatalmas hímtag, de nem mert semmit szólni. A szája tele volt vele, de már kezdte meg szokni és figyelni, hogy hol a legjobb a fejedelem úrnak. Észrevette, hogy amikor a fejedelem labdáit simogatja és a nyelvével a szerszám fejét nyalogatja, a fejedelem lábai megfeszülnek és a hasa ütemesen emelkedni, és süllyedni kezd. Ő is becsukta szemét és arra gondolt, hogy ez nem is olyan rossz. Az ágyékában megmozdult valami és szép lassan merevedni kezdett a vesszőcskéje. Egyre jobban beleélte magát, és megszűnt körülötte a világ. Csak az a hús darab létezett, amit a szájában tartott, és az az öröm, amit ezzel okozott a fejedelemnek. Az úr megérezte, ezt és tudta, hogy most már bármit csinálhat a kis apróddal, a kezében tartja. Ennek tudatában kivette a szerszámját a fiú nedves szájából, és fölállította magát a fiút is. Az apród meglepődve nézett az úrára, hogy miért kellett abbahagynia.
- Mindjárt, mindjárt folytatjuk, - mondta az úr - csak most egy kicsit másképp.
Lefektette az ágyára a meglepett fiút, ledobta a fiú csizmáját, és nadrágját kezdte levenni. Mikor levetkőztette, megállt egy pillanatra, mert olyan csodaszép volt az a mezítelen fiú az ágyon, mint egy angyal. Sima, szőrtelen gyermek testén már látszottak a férfiasodás jelei, főleg a botocskáján, ami már meg indult a fejlődésben. A fiú szégyenlősen nézett az úrára, amivel még jobban felizgatva Őt, mert olyan kívánatos volt. Látszott rajta, hogy mindenben átadja magát az ura, kényének, kedvének.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 91boy 2015. 08. 20. csütörtök 22:33
Izgis!
#2 gaborthefirst 2013. 04. 7. vasárnap 02:49
Veszélyes írás ez ... miközben olvastam elfelejtettem levegőt venni és majdnem megfullattam nyes
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?