A+ A-

Tiéd a testem!

Forró, fülledt éjszaka volt. A Hotel szoba, amit munkaadóitól kapott Kriszta, a Spanyolországban dolgozó konyhalány apró volt, és sivár. Ilyenkor esténként, az otthonról hozott álmoknak élt a lány. Hűvös, sós illatra vágyott, ahogy ezt elképzelte két éve, mielőtt kiköltözött. Ilyenkor este gyakran kisétált a tengerpartra. Sötét volt, és a hotel partszakaszán éjfél után kevesen jártak. Nem vett fel semmit, csak egy vékony, áttetsző egybe ruhát. Kriszta teste fiatal volt, puha, kerek. Mellei szépen gömbölyödtek a sejtelmes ruha alól. A homok a lábujjai közé fúródott. A hűs levegő megborzolta mellbimbóját, amik kacéran hegyesedtek a lány testén.
Kriszta séta közben mindig fantáziált. Nagyon szerette a szexet. Volt, hogy napközben, amikor a medence mellett meglátott egy izmos férfit, vagy egy nőiesen telt lányt, elbújt valamelyik öltözőszekrényben, és magához nyúlt. Résnyire kinyitotta a kabinajtót, és hangját visszafojtva simogatta, ujjazta nedves punciját.
Ott a parton mindig egy visszatérő helyzetről fantáziált. A távolban feltűnik két idegen. Közelednek, de Kriszta nem rakja maga elé kezét. Élvezi, ahogy átlátszanak a keblei. Amikor egymás elé érnek, a férfiak a szemét, és a melleit bámulják. Senki nem szól egy szót sem. Krisztán végigfut valami földöntúli vágy... Érzi ahogy a puncija egyre nedvesebb. A férfiak csak állnak, és folyton őt bámulják. A lány nem gondolkozik. Leveszi azt a kis ruhát. Meztelenül áll előttük, de a férfiak csak nézik őt.,.. Krisztát megőrjíti ez a helyzet.... Lefekszik a homokba, a hold világítja meztelen testét. A könyökére támaszkodva, terpesztett lábbal bámulja a két idegent. Ők még mindig csak nézni a lányt. Kriszta nem bír magával, elindulnak a kezei. A melleit simogatja, másik kezével pedig már a punciját kényezteti. A csendben még hangosabbnak tűnnek a sóhajai, ahol két ujja ki-be jár a puncijában. A két idegen még mindig nem tesz semmit. Kriszta önkívületben élvezkedik a szűz homokon, amikor a vágy már teljesen elönti a testét, nem tudja kontrolálni magát.
- Mi lesz már? Basszatok meg! Tudom, hogy erre vágytok! Itt a testem. Ma éjjel a Ti ribancotok vagyok. Gyertek már...
A két férfi egymásra néz, Kriszta meg sem tudja különböztetni őket. Mindkettő magas, izmos, és csak egy sort van rajtuk. A bal oldali végre megmozdult. Odahajolt Krisztához, és az ölébe vette. A lány meglepően, puncijától nedves kézzel karolta át a férfi nyakát. Elindultak a Hotel felé. Útközben egy kis útra fordultak, aminek a végén fakunyhó állt. A másik férfi előzékenyen nyitotta az ajtót, a bódé tele volt horgászfelszereléssel. Kriszta nem gondolkodott, lesöpörte az egyik asztalt, és ráfeküdt. Behunyta a szemét. A férfiak már nem hezitáltak. Nem értették Kriszta sikolyait, nem beszéltek magyarul. A testét viszont értették. Kriszta csak lihegett, nyögdécselt a férfiak kezében. Az egyik a melleit harapdálta, a másik a punciját nyalta, és ujjazta egyszerre.
- Ezazz.. A kurvátok leszek ma éjjel, csak keményen keféljetek! Dugd be még egy ujjadat. Ezaz. Ügyes fiú... Most a másik mellemet... Add ide a farkad.. Tedd a számba!
Magához húzta az egyik férfit, és azonnal keményedő farkára tapadt a szája. A férfi megfogta a fejét, és ütemesen húzta rá a lányt, miközben a másik, ugyanebben a tempóban ujjazta őt, most már négy ujjal... Egyszer csak Kriszta megállt, nem szopta tovább a faszt. Olyan élvezetett érzett, mint eddig még sose. A másik férfi, aki eddig a puncijában matatott, berakta neki hatalmas farkát. A lány egyszerre akart sikítani, és őrjöngeni a gyönyörtől. az első lökésnél elélvezett. A férfi egy idő után felemelte Krisztát, most ő feküdt az asztalra. Közben végig a lányban volt a farka, egy percre se hagyta kicsúszni. Kriszta vad, ütemet lovaglásba kezdett, miközben alatta élvezkedő partnere a melleit markolászta. A másik srác egyszer csak meghúzta Kriszta haját. A lány felszisszent. Mögé térdelt, és addig tépte a haját, amíg meg nem tudta csókolni a lányt. Másik kezével a mellét paskolta, és valami idegen nyelven, eltorzult arccal motyogott. Kriszta nem értette mit beszél, de nem kellett sok, hogy a szavak után a tettekből rájöjjön mit mondott a férfi.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.77 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 03. 14. hétfő 12:20
Nemrossz.
#8 A57L 2014. 02. 4. kedd 05:52
Nem rossz.
#7 Susi Starflower 2012. 07. 29. vasárnap 23:40
igazán jól esik köszi. annyira szar nem lehet ha kirakták
#6 Shavo 2012. 07. 27. péntek 06:26
Lehetne hosszabb történet is.
#5 gyuri0926 2012. 07. 26. csütörtök 13:40
M3g ne írd , nagyon gyenge ez is .
#4 genius33 2012. 07. 26. csütörtök 08:37
Nemrossz smile
#3 cervelo 2012. 07. 26. csütörtök 07:36
Álmodozás.
#2 Rinaldo 2012. 07. 26. csütörtök 06:23
Lehetne jobb is a történet,nem fantáziálás.
#1 Törté-Net 2012. 07. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?