Kényeztetés

Szavazás átlaga: 5.33 pont (27 szavazat)
Megjelenés: 2012. július 25.
Hossz: 6 148 karakter
Elolvasva: 543 alkalommal
Nem tudom pontosan hol vagyunk, még nem láttam ezt a helyet. De együtt vagyunk. Este van, már mindketten nagyon fáradtak vagyunk.
Te leülsz a fotelba és becsukod a szemed, hogy egy kicsit pihentesd. Én elmegyek fürödni és megmosom a hajamat is. Pizsinek nem veszek fel egyebet, mint a szokásos bugyi-melltartó kombinációt, hiszen meleg van. Amikor kijövök a zuhanyzóból te még mindig ott ülsz, de a szemed már nyitva van. Engem nézel.
Én is téged nézlek és hirtelen rám tör a vágy, hogy mennyire szeretnék veled csókolózni. Oda megyek hozzád és beleülök az öledbe lovagló ülésbe. Fárasztó és nehéz nap volt ez mindkettőnknek és én szeretnélek egy kicsit cirógatni, kényeztetni téged. Ezért arra gondolok, hogy talán lehetne több is néhány csóknál, úgyhogy először nem is a szádra, hanem a nyakadra adom a finom, apró puszikat. Miközben a bal oldalon csókollak, a nyakad jobb oldalát lágyan megsimogatom. Tudom és érzem is, hogy ez mennyire jól esik neked. Egy darabig még hagyod, hogy ezt csináljam veled, de aztán már te sem bírod tétlenül. Egyre erősebben szorítasz magadhoz. Én végre óvatosan áttérek a szádra és a lehető leglassabb csókot adom rá, miközben mindkét kezemmel finoman tartom a fejed. Nagyon felizgat az, hogy szinte alig ér össze a szánk. Minél jobban húzzuk a dolgot, annál jobban akarlak. Imádom ízlelgetni az alsó ajkadat. Abból soha nem elég. Most egy pillanatra befejezem a csókot és kicsit hátrébb húzódok. De neked még nem volt elég. Utánam hajolsz és a szemeiddel szinte könyörögsz a fojtatásért. Megadom magam, hiszen én is legalább annyira szeretném mint te. A csókok egyre hevesebbek és mélyebbek lesznek.
Kezeid elkalandoznak a melltartóm kapcsáig és egy ügyes mozdulattal már ki is szabadítottál belőle. Én sem vagyok tétlen, az én kezeim is elkalandoztak a pólód alá és már rég a hasadat simogatom. Ellenállhatatlan vágyat érzek, hogy már ne csak a nyakad, a szád vagy a füled csókolgassam, hanem a hasadat is. Nem bírom tovább, muszáj levennem a pólódat. Istenem, de gyönyörű az, amit most látok! A látványra előtör belőlem egy őszinte, gyönyörrel teljes sóhaj. Erre te egy pillanatra elmosolyodsz, de már folytatod is a kalandozást a testemen. Már nincs rajtam semmi csak a bugyi.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.33 pont (27 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2024. február 25. 14:02
#7
plussz egy
1
a
A57L
2019. november 23. 04:21
#5
Nem az igazi.
1
genius33
2012. július 25. 06:13
#3
Elég gyenge :(
1
R
Rinaldo
2012. július 25. 06:00
#2
Lehetne jobb is.
1
T
Törté-Net
2012. július 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1