A+ A-

Az idegen

Nem régen történt meg velem a következő eset.
Szeretek chat-elni. Egy ideje már chat-elgettünk egy pasival. Általában a szex körül forgott a téma. Pár nap után felvetette, hogy találkozhatnánk egyszer. Persze, mondtam. De nem gondoltam, hogy miután telefonszámot cseréltünk, már másnap jött egy sms., hogy este keresztülmegy a lakóhelyemen, és most igy hirtelen nagyon alkalmas lenne a randi. Válaszoltam, hogy rendben, találkozzunk az egyik mellékutcában, a lakásomtól nem messze. Ugyan 4o éves vagyok, és független, de Ő viszont szintén 4o-45 körüli, de nem független. Gondoltam beszélgetünk kicsit, meglátjuk a másikat, aztán majd eldöl, hogy találkozunk-e ismét.
Mentem a megbeszélt időben, a megbeszélt helyre. Ott ült a kocsijába. Beültem mellé. Kis beszélgetés után kiderült, hogy egyikőnk sem csalódott, és szimpatikusak vagyunk egymásnak kölcsönösen. Ekkor a pasi megjegyezte, hogy szerinte nem kellene a következő randiig várni a közelebbi ismerkedéssel sem.Hát ez meglepett kicsit, de gondoltam: miért is ne, hisz nem vagyunk már gyerekek.
Elinditotta az autót, elindultunk... ki a lakott területről. Eddig még egymáshoz sem értünk. Ahogy eltüntek a fények, kinn voltunk már az országúton, kicsit még az járt a fejemben, hogy nem vagyok normális, 1o perce ismerem igazán ezt a pasit. Mintha megérezte volna, hogy rosszra gondolok, vezetés közben a jobb kezét a térdemre tette, de közben az utat figyelte. Elkezdte igy fél kézzel simogatni a combom egyre feljebb, aztán a combom belsejét, ekkor kicsit lejjebb csúsztam az ülésen, hogy szabad utat adjak a kezének. Ekkor láttam elmosolyodik kicsit, de csak az utat figyelte. Egyre jobban esett ez a szótlan simogatás, igy mikor már a combom belsejénél a tangám szélét simogatta végig, lazán széjjelebb tettem a lábom és átengedtem magam ennek a jó érzésnek. Szoknyám már igencsak fel volt tolva, és a bugyim félretolva benyúlt a már akkor igencsak nedvesedő puncimhoz. Elkezdett simogatni, de csak csúszkáltak már az ujjai annyira nedves voltam. Ekkor értünk egy kis erdő melletti elhagyott uthoz.. lekanyarodott, leállitotta a kocsit.
Hozzám hajolt, elkezdett csókolni, közben már a mellem simogatta. Nagy telt melleim majdnem kibuggyantak már a melltartóból. Kigombolta a bluzom..melleimet kiemelte a melltartó fölé.. gyúrogatta, simogatta, a bimbóim olyan kemények voltak már, hogy szinte fájtak. Közben a csókolózás nem maradt abba. Ahogy még mindig ott az első ülésen ültünk és ment a csókolózás, mellmaszirozás... én is kezdtem már a combját simogatni, de hamar a lényegre találtam. Már nagyon dudorodott rajta a farmer, rátettem kezem és simogattam a nadrágon keresztül.
Ekkor hirtelen elengedett, kigombolta és lejjebb tolta a farmerját és a boxeralsót is, és igy kivette magának a farkát a heréit is. Hát láttam már ezt-azt életemben 4o éves koromig, de ez igy félig készen is impozáns látvány volt. Boldogan vettem kezelésbe... miközben ő is már a bugyimba tért vissza a kezével.
- Annyira nedves és forró vagy, kedvem lenne máris karóba-húzni .. mondta, miközben ujjaival a csiklómon csúszkált, néha le a hüvelyem felé, aztán vissza... egyre gyorsabban kapkodtam már a levegőt, és majdnem feküdtem már széttett lábakkal az első ülésen, miközben simogattam.. lassan vertem a már kökemény farkát..
Ekkor javasolta, hogy menjünk hátra.. mivel kombi autó volt, és érdekes módon a hátsó ülés le volt döntve, igy az egész első ülés mögötti rész egyben volt, mint egy ágy. /Lehet, hogy kimondottan a randi miatt volt igy?:)/
Kiszálltunk a kocsiból, ledobtuk a ruhánkat, és beszálltunk hátra.. már mindketten mesztelen. Én ültem.. hátamat az első ülés támlájának döntve.. ő a lábam közé hasalt, és kezelésbe vette a pinámat rendesen. Először csak ujjaival izgatott, csak a forró lehelletét éreztem, meg azt, hogy ez a pasi nagyon nem kezdő:) Minden mozdulatát élveztem... kicsit lejjebb húzott, ahogy ültem.. igy még jobban hozzám fért. Arca nagyon közel volt a puncimhoz, de csak az ujjait használta.. hosszú mozdulatokkal.. egy-két ujját feldugta-kihúzta,közben egy ujjával a csiklóm izgatta...már tiszta lucsok voltam, de ő is nagyon élvezte amit csinál..(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 14. hétfő 12:38
Elég nagy kurva,hogy már az első randin meg baszatta magát.
#5 genius33 2012. 07. 23. hétfő 06:52
Nemrossz.
#4 tiborg 2012. 07. 23. hétfő 02:44
Kozepes, de elvezheto....
#3 cervelo 2012. 07. 22. vasárnap 07:59
Gyenge történet.
#2 Rinaldo 2012. 07. 20. péntek 07:07
Elég nagy kurva,hogy már az első randin meg baszatta magát.
#1 Törté-Net 2012. 07. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?