A+ A-

Szeansz

Az állomáson találkozunk, mint mindig most is elém jössz. Hatalmas ölelés, puszik, majd kedvesen elveszed a táskám. Türelmesen hallgatod csacsogásom. Olyan jó újra együtt lenni, mesélni, hogy mi történt velem, mit érzek. Jókat csevegünk, hamar hazaérünk. Rögtön magadhoz húzol, átölelsz, s hosszan megcsókolsz, majd elküldesz fürdeni.
A fürdőben nagy kád meleg víz vár. A tetején rózsaszirmok lebegtek. Gyorsan beugrottam a kellemesen forró vízbe. A kád szélén egy borítékot fedeztem fel. Subomnak. Ez állt rajta. Izgatott lettem. Azonnal feltéptem s olvasni kezdtem:
"Kedves subom!
Remélem jól esik a fürdő. Szeretném, ha frissen, üdén térdelné majd mellém. A ruhádat a mosógép tetejére készítettem. Ha megtörölköztél, öltözz fel! Gyere be a szobába és állj meg a székem előtt széles terpeszben, a kezed a tarkódon legyen!
Ölel Urad"
Rögtön a mosógépre néztem miket készítettél ki nekem, de nem láttam semmit, mert a törölközőm gondosan eltakarta. Csalódottan álltam neki a mosakodásnak. Kivételesen kétszer mostam át magam bő tusfürdővel, hogy jó illatom legyen. A borotválkozást is tökéletesítettem. Szóval igazán kitettem magamért. Végre felemelhettem a törölközőmet. Az első, amit megismertem az a bilincsek voltak. Mind a négy darab. Egy gyönyörű fekete csipkés francia bugyi, a fekete áttetsző felsőm, kis kockás mini szoknyám, illetve a magas sarkú bokakötős cipőm. Gyorsan felöltöztem, de nem mertem kimenni. Ültem a wc tetején és rettegtem, mi fog történni.
Ekkor léptél be. Rád pillantottam kétségbeesetten, s vártam mi fog történni. Leguggoltál elém, megsimogattad az arcom. Miközben felálltál kaptam egy puszit is a homlokomra. Majd megfogtad a kezem és óvatosan elkezdtél kifelé húzni. Nem volt más lehetőségem, szó nélkül követtelek. A széked előtt elengedtél, s elfoglaltad a helyed a kényelmes foteledben. Erőt vettem magamon, hatalmas terpeszbe álltam, a kezemet a tarkómon összekulcsoltam. Csendben figyeltél, percekig nem szóltál hozzám. Borzasztó kellemetlen volt, izegtem-mozogtam, nem tudtam mit csinálni.
- Nem tudsz 5 percig nyugton maradni, ugye?
- Nem igazán, Uram! - mosolyodtam el.
- Akkor most gyakorolni fogjuk a mozdulatlanságot, a türelmet. Térdelj le szépen, kezeddel elől megtámaszkodhatsz.
A két mellem közé nyúlva egy mozdulattal kikötötted a felsőm szimmetrikus kis masniját, s gyengéden lesimogattad rólam. A szoknyámat szépen, gondosan a hátamra hajtottad. A csipkés bugyim a combom közepén kötött ki.
- Fel vagy izgulva, rabnő? - kérdezted cinikusan.
- Igen, Uram! - válaszoltam izgatottan.
- Mi igen, rabnő? Rendesen válaszolj, ha kérdezlek! - szidsz le .
- Igen, Uram! Fel vagyok izgulva, Uram. - majd elsüllyedek szégyenemben.
- Még csak leszel, rabnő! - mosolyodsz el.
Hirtelen összerezzenek. Valami hozzáér a puncimhoz. A vibrátor hegye volt, amit magabiztos lendülettel toltad tövig bennem. Hatalmas sóhaj szakadt fel belőlem. A bugyimat szépen visszaigazítottad a helyére, hogy megtartsa a szerszámot.
- Hmm, valamit elfelejtettem. - benyúltál a bugyimba, s feltekerted a vibrátort. Szerencsére nem teljes fokozatra. Majd magamra maradtam a zümmögő szerszámmal. Másra nem is igazán tudtam figyelni. Mire feleszméltem már mellettem guggoltál, s a mellem kezdted gyömöszölni, gyúrni a saját örömödre. Majd elkezdted a bimbóm csipkedni, húzogatni, megkeményíteni. Mikor elég hegyesnek ítélted, egy-egy csipesz került rá apró súlyokkal. Óvatosan engedted el. A gravitáció működésbe lépett, tépte rendesen a bimbóimat. A mellem megnyúlt, borzalmas fájdalmat okozva. A szemembe könny szökött. Menekülni akartam, de minden picurka mozdulatra vad himbálózásba kezdett. Nem bírtam tovább, elkezdtem sírni. A zokogásomtól mozgott az egész mellkasom, amitől csak még jobban fájt a bimbóm.
- Tudom, hogy fáj, kicsi rabnőm! - cirógattad az arcom. - Nyugodj meg, különben még jobban fog fájni. Cssss.... Uralkodj magadon! Legyél jó kislány! Ez az! Látod, ha türelmesen tűröd, nem is fáj annyira.
Tényleg így volt. Mikor sikerült mozdulatlanná válnom, már nem tépett, nem okozott akkora fájdalmat.
- Ügyes kislány! Megy ez. Akkor most nehezítünk rajta - s benyúltál a bugyimba, megmozgattad a bennem dolgozó vibrátort. Ennyit az önuralomról. A hatalmas sóhajra újra harangozni kezdtek a mellemen lévő súlyok.
- Buta rabnő! Hihetetlen, hogy semmiből nem tanulsz! Feleslegesen pazarolom rád a drága időmet. Ostoba sub! - s tövig nyomtad a vibrátort. Teljesen kész voltam, üvöltöttem, a csipeszek pedig vad táncba kezdtek. Megkegyelmeztél, s levetted rólam őket.
- Használhatatlan vagy, ugye tudod? Még soha ilyen nyafogós subom nem volt. Állj fel, kezek tarkóra! Hadd lássam a melleidet! - azzal elkezdted masszírozni őket - Fáj? - megráztam a fejem, nem fájt, érzékeny volt, de az érintésed megnyugtatott. - Rendben, akkor pihenésképpen próbáljunk meg valami egészen mást. Pár pozíciót meg akarok neked tanítani. Kezdjük ezzel az alapállással.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.09 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika
2016. 10. 25. kedd 08:49
Az adott pontok jól érzékelik a minőséget. Válaszolok rá!
#2 A57L
2014. 03. 30. vasárnap 09:35
Nem lett rossz. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 07. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!