A+ A-

Bejárónő

Egyetemistaként egy középkorú férfinél vállaltam heti pár órában bejárónői munkát. A férfi elég rendszerető volt, vigyázott a rendre, igy általában nem is volt sok dolgom.
Legtöbbször elmosogattam, ha volt mosatlan, kivasaltam az ingeit, ennyi..Elég hamar összebarátkoztunk. Egyszer, egyedül voltam nála otthon, nagyon melegem volt, igy csak egy fürdőruha volt rajtam, meg egy kötőt kötöttem magam elé. Éppen mosogattam, mikor hazaért. Beszélgettünk valami semmiségekről, aztán itallal kinált, egyben megemlitette, hogy este jön egy barátja, jó lenne, ha maradnák, készitenék valami finomat, ha már nem lesz kedvem hazamenni, alhatok az egyik vendégszobában. Közben mind jobban azt vettem észre, hogy nagy melleimen felejti a szemét, amik még a kötő eleje fölött is jól láthatóan majd kiestek a bikinifelsőből. Leültünk, megbeszélni, hogy mit készitsek vacsorára, és megittunk 2-3 pohár konyakot. Én kezdtem érezni, hogy a fejembe szállt az ital, a vacsora előkészitésével kezdtem foglalkozni, igy legalább háttal álltam házigazdámnak a konyhapultnál, hátha nem látná a zavaromat a mellem stirolása miatt, és azt, hogy az italtól egyre inkább melegem lett.
- Ráérsz még a vacsorával- mondta és egy határozott lépéssel mögöttem termett, és vállamra tette a kezét. Én meg sem mozdultam, hirtelen nem tudtam mit tegyek. Egy lassú mozdulattal kioldotta a bikinifelsőmet a tartómon és a hátamon, és egyszerüen kihúzta a kötő alól.
Még szorosabban mögém lépett és a kötő keskeny kis eleje mellett kiemelte a melleimet.
-Felizgatnak a nagy mellek, az a gyengém, mióta most megláttalak ebben a ruhában, egyre jobban áll a farkam.
Közben melleimet markolászta, ami nagyon jól esett, éreztem, hogy egyre nedvesebb leszek, hisz mindig is vonzottak a jóval idősebb pasik.Aztán hátulról hozzám dörgölte nadrágjának kidudorodását, közben a melleimet nem engedte el.
Én hátranyúltam, és a hátam mögött a nadrágon keresztül kezelésbe vettem a farkát.Igy is érezni lehetett, hogy nem átlagos méret.
- Ezaz.. látom beindultál - mondta, és egy hirtelen mozdulattal a bikinialsómba csúsztatta az egyik kezét, a másik még a melleimen volt. Egyre vadabbul markolásztuk egymást. A bikinimben lévő kezének középső ujja már elmerült a tocsogó nedves pinámban, szinte megdugott az ujjával. Én már a nadrágjába benyúlva masziroztam a nagy farkát, alig vártam, hogy a puncimban legyen.
Egy határozott mozdulattal maga felé forditott, és maga elé térdeltetett.
-Dolgozd meg a farkam rendesen- mondta ezzel egy mozdulattal elővette a nadrágjából és a melleim közé tette, összefogta a melleimet és ott lökdöste a nagy farkát, ami minden egyes lökésnél a számba csúszott.
- Érted a módját, ezzel elengedte a melleimet, és végre kézbe tudtam venni szemtől szemben a nagy eres vastag farkát. Vertem, szoptam, a másik kezemmel a puncim ujjaztam vadul.
- Ügyes vagy, igazi kis faszimádó ribanc vagy. Remélem a baszásban is ilyen jó vagy, mert a szexmániás nőket szeretem- mondta, ezzel az asztalra fektetett hosszában, és mellém állt a fejemnél, és egyszerüen visszatette a farkát a számban, miközben elkezdte ujjait csúszkáltatni a nedves pinámban egyre gyorsabban és egyre méjjebbre dugva belém az ujjait. Aztán elvette a nagy nyálas farkát tőlem, a lábom közé lépett, a csipőmet az asztal szélére húzta, legugolt és elkezdett nyalni és ujjazni, közben az arcom figyelte.
- Akarod a farkam? kérdezte, és egyre jobban dugott az ujjaival.
- Tedd már be, gyorsan, gyere- nyöszörögtem
Azzal, ahogy a lábom között állt, a vállaira vette a lábaim
és a nagy farkával ütögette a pinám.
- Basszál már meg - nyöszörögtem tovább- akarom a nagy farkadat érezni, tedd már be.. már csak vonaglottam előtte.
Ezzel egy határozott mozdulattal belémtolta a farkát, és vadul kefélni kezdett, miközben a melleimet markolászta.
- Annyira szük és forró a pinád, hogy nem birom sokáig.- hörögte- és vadul kefélt, én rászoritottam hüvelyizmaimmal, és éreztem, hogy közeledik a csúcs, ekkor a lábaim között lenyúltam, elkaptam a heréit, és ütemesen masziroztam, egyre vadabbul..ettől egyre inkább magyokat lökött és elélveztünk egyszerre mindketten.
- Ezt még ma megkapod párszor, szerintem nem lenne ellenedre, ha este a vendégemet is bevonnánk.
- Ha rá tudtok beszélni, akkor rendben, meglátjuk.
Én még nem is tértem észhez, nemhogy az estére gondoljak.-mondtam, félig ájultan.
- Egy kérésem van, csak a bikinid legyen rajtad este, és vacsorázz velünk.
- Ok. Megigérem. - mondtam, ezzel elrohantam letusolni és nekiláttam a vacsorakészitésnek.
Nemsokára megérkezett a vendég, egy néger pasi, mint kiderült, házigazdám egyik munkatársa volt.
A vacsora jó hangulatban telt, pezsgőztünk, beszélgettünk, viccelődtünk. Egyre több pezsgő fogyott, kellemes háttérzene szólt halkan. Beszélgetés közben egyszer csak egy kéz elkezdte a combom simogatni. A néger vendég volt az, közben a szeme sem rebbent, beszélgetett tovább vendéglátónkal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.17 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Andreas6 2017. 07. 18. kedd 18:20
A nyelvtani hibák zavarnak. Amúgy közepes.
#11 vakon53 2016. 03. 14. hétfő 13:03
Nemrossz.
#10 papi 2014. 02. 16. vasárnap 10:49
Tetszik
#9 A57L 2013. 10. 6. vasárnap 03:30
Nagyon jó.
#8 mackó2009 2012. 11. 7. szerda 22:55
kiváló
#7 Shavo 2012. 07. 17. kedd 00:20
Jó történet, imádom én is a nagy mellű, tüzes... nőket.
#6 v-ir-a 2012. 07. 13. péntek 21:43
nem rossz nem rosssz sőőőt nyes
#5 sikamika 2012. 07. 12. csütörtök 23:20
jo kis sztory smile
#4 gyuri0926 2012. 07. 12. csütörtök 08:38
szexmániások előre !
#3 deajk2008 2012. 07. 12. csütörtök 07:30
az ilyen ribanc-kurvás nőket szeretem, akiknek áll. a faszra van szükségük és a baszásra, ők az igazi nők.
#2 Rinaldo 2012. 07. 12. csütörtök 07:09
Jó kis ribanc a kis csaj,megbaszta a nagy faszú házi gazda és a még nagyobb faszú néger is.
#1 Törté-Net 2012. 07. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?