A+ A-

A Tanyavilág 2. rész

Megérkezésem napjának estéjén a vacsora után jólesően nyújtóztam el ágyamon, gondolataim össze-vissza cikáztak a történtek miatt. Nem sejtettem, hogy ilyen nagyszerű dolgom lesz itt és így utólag örülök, hogy apám rám erőltette ezt a rokonlátogatást. Az biztos, hogy semmilyen táborral nem lehetne helyettesíteni az itt eltöltött időt... Gondolataimba elmélyülve gyorsan el is szenderedtem, majd mély álomba estem.
Reggel éppen hogy világosodni kezdett Pista ébresztgetésére nyitottam ki a szemem. Azt mondta, gyorsan készülődjek össze, segítségemet kéri a mai napra és kacsintásával bíztat, jól fogom érezni magam. Kíváncsiságom hajtott, pillanatok alatt összekaptam magam, kis mosakodás, fogmosás után útra készen siettem a konyhába, ahol Böbe köszöntött, arcomra nyomott egy puszit és a pajtába irányított Pista után. Pista már az utánfutós traktor bakján ült, járó motorral várt engem. Felugrottam mellé és már indultunk is. Jó egy órányi traktorozás után megérkeztünk egy vásárba, ahol több állatot szerettünk volna venni. Igen érdekes emberek voltak ott, de csak nekem voltak furcsák. Viszont volt ott nagyon sok fiatal lányka is rövid szoknyában és sokat sejtető blúzban, ami némelyiken igen csak feszült. Jobbra-balra kapkodtam a fejem miattuk, Pista is észrevette, hogy nem tudok betelni a látvánnyal, meg is mosolyogta izgatott viselkedésem. Pár óra alatt megvettük amit akartunk. Felajánlotta, hogy ha szeretném, megtanít traktort vezetni, nem akartam kihagyni egy ilyen lehetőséget, választ nem adva már a bakon ültem a kormányt tekergetve. Elmagyarázta mit, hogyan kell és már úton is voltunk hazafelé.
Útközben a vásári viselkedésemen felbuzdulva mesélni kezdett falusi szaftos sztorikat, meg is lepődtem, milyen nyíltan beszél arról, hogy és mikor kefélgette meg a lányokat fiatalabb korában. Legjobban a szénakazalban történt események tetszettek. Jól gondoltam igazi bika volt legénykorában, de győzködött, neki már csak a családja a legfontosabb, Böbétől mindent megkap, és úgy kacsintva hozzáteszi, hogy ezt majd én is hallani fogom. Éreztem, hogy nem csak hallani fogom én azt... Hazaérkezésünk után ettünk, aztán én ledőltem pihenni, nem vagyok hozzászokva a korán keléshez.
Arra ébredtem, hogy valaki az ágyékomnál matat és mivel csak egy laza boxer volt rajtam a finom női kezeket rögtön megéreztem farkamon, ami a kellemes álmok hatására amúgy is peckesen állt. Kinyitom a szemem és ijedtembe vissza is hunytam, nem számítottam rá, hogy Böbét találom magammal szemben. Látva ijedtségem mentegetőzni kezdett, hogy ne haragudjak, amiért felébresztett, de itt ment el a szobám előtt, látta a dudort lábam között és nem bírta megállni, hogy ne markolja meg egy kicsit álló szerszámomat. Megosztotta velem miközben előhalászta, hogy bizony az ő Pistájának sincs nagyobb farka, viszont az enyém valamivel vaskosabb, aztán be se fejezte szinte a mondatot szájával már rudamon cuppogott. Örömmel konstatáltam, hogy Juli valószínűleg ezt is az anyjától tanulta, Böbe ugyanúgy szopott, mint tegnap a lánya... Finoman és érzékien csinálta, közben egyik kezével húzogatta farkam, másikkal a heréimet markolászta. Könnyen siklott keze a lecsurgó nyáltól, ami ráadásul fenéklyukam irányába haladt. Böbe ezt kihasználva kezével heréimről a lyukam kezdte izgatni, ami olyan érzést váltott ki belőlem amilyet korábban hasonlót sem éreztem. Nem kellett sokat időznie rajtam gyorsan szájába lőttem spermámat, amit nem hagyott kárba vészni, lenyelte és gondosan lenyalogatta róla az utolsó cseppet is. Nem hagyta abba farkam izgatását tovább verte kezével, rám nézett és én verejtékesen, kipirultan és kielégülve néztem immár a szemébe, ami csillogott, mint egy felajzott kancának. Szinte kiolvastam a gondolataiból, hogy basszál meg te nagy faszú bika. Nem is kellett kimondania, felpattantam rálöktem az ágyra és vadul neki estem. Csókoltam, tapogattam ahol tudtam, észrevette egyből, hogy szűz fiúval van dolga, így át is vette az irányítást. Megfogta a fejem és érzékien irányította a nyakára, melleire - amit addigra sikeresen kibontottam a csomagolásából - majd kérte szopogassam a bimbóit. Szoptam én, hogyne szoptam volna, mint egy kiéheztetett csecsemő. Meglepően kicsi bimbói voltak viszont nagyon kemények. Mellei még így hanyatt fekve is felfelé meredeztek, teltek feszesek voltak. Amíg egyiket szívtam a másikat kezemmel markolásztam, nem tudtam betelni vele. Aztán elindított a hasa felé, köldökébe nyaltam és csak egyre lefelé nyomta fejem. Szoknyáját felhúztam hasa irányába és végre közelebb kerültem addigra már igencsak lucskos puncijához. Dús, világosbarna szőrzete volt, viszont ennek ellenére közel sem volt annyira bozontos, mint először gondoltam. Kezét fejemről puncijára tette, szőrét szétnyitva elém tárult az áhított punci, mutató ujjával csiklóját kezdte ingerelni. Közelebb hajoltam és nyelvemmel ellöktem ujját, körkörösen izgattam peckét majd halk sikolyok és sóhajtozások hagyták el száját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.99 pont (153 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Monn 2015. 01. 4. vasárnap 19:46
Jó.
#11 feherfabia 2014. 12. 30. kedd 06:58
8P
#10 mackó2009 2012. 10. 31. szerda 21:45
bonyolódik a történet
#9 kgb74 2012. 09. 29. szombat 16:23
nagyon jó történet
#8 tenzin 2012. 07. 30. hétfő 00:38
remek
#7 sanyi0227 2012. 07. 25. szerda 09:45
tökéletes! jöhet a folytatás !!!!!
#6 Mikey 2012. 07. 20. péntek 14:28
Remek sztori kezd kerekedni! smile
#5 Shavo 2012. 07. 17. kedd 00:05
Jöhet a folytatás. smile
#4 sipospista 2012. 07. 16. hétfő 16:38
nagyon jo sztori jöhet a folytatás..
#3 Rinaldo 2012. 07. 16. hétfő 12:29
Városi gyerek igen csak jól járt,mert megbaszta Pista feleségét.
#2 tiborg 2012. 07. 16. hétfő 02:27
Kituno 2. sztori, es az is kiderult, hogy Julika nem szuzike!!!Csak igy tovabb. Van jovod,ha tudod a szinvonalat tartani.
#1 Törté-Net 2012. 07. 16. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?