A+ A-

Szüzességem elvesztése

Sziasztok 24 éves debreceni srác vagyok, és egy igaz történetet szeretnék elmesélni nektek. Nem rég találkoztam (kb. 2 hónappal ezelőtt) volt (gimis) osztálytársammal, akit nevezünk csak G.krisztiánnak engem pedig M. Józsinak.
Egy kis előzmény és magamról:
Mindig is felizgatott a meztelen test mindkét nemből, de sajnos a gyakorlat mindig kimaradt. Eddig még soha nem volt alkalmam se szeretkezni, de még csókolozni se, tehát mind2 nemnél szűz voltam ezidáig, sőt még soha nem volt barátnőm se. Bár középiskolában beleszerettem egy csodálatos lányba, de az én hibám miatt nem lett közöttünk semmi vele se(neve P. Zsuzsi, de ez lényegtelen). Az osztályban több fiú teste is felizgatott, amikor rájuk néztem. Mindig haza mentem, vagy wc - ben vertem ki a farkam rájuk gondolva, de a lányokra is. (Hozzáfűzném fiúba nem vagyok szerelmes, csak felizgat a teste és csak szexelni akarok vele, engem csak a fiú teste érdekel és semmi érzelem nem fűz hozzá) Ennyit magamról.
Szóval összefutottam Krisztiánnal, aki nálam 1 fejjel magasabb volt. Mivel e napon forróság volt én is meg ő is csak egy rövid nadrágot, meg egy pólót viseltünk, egy pár zoknit és egy pár sport cipőt. Kicsit késöbb tudtam meg, hogy rajta sincs gatya, mert én se szoktam gatyát viselni, hátha valaki belát a rövidnadrágon belül és szexelni akarna velem (persze ez soha még nem jött be, de ki tudja...talán egyszer). Leültünk egy padra és semleges dolgokról kezdtünk el beszélgetni: mi történt eddig velünk, hogy megy az egyetem, meg mi volt régen. Krisztián meg változott: eddig soha nem cigizett, nem ivott és nem nagyon bulizott, de most már mind3 művelni kezdte. Én még mindig kiálltam amellett, hogy nem alkoholizálok, nem cigizek, nem kávézok és nem kábítószerezek. Lényeg a lényeg több, mint 1 órán keresztül ilyen semmiségekről beszélgettünk és közben többször is a vékony testét figyeltem meg a rövidnadrágján keresztül próbáltam megfigyelni a faszát és magamban többször elképzeltem, míg beszélgettünk, hogy meg fogom a faszát. Nekem eközben erekcióm lett, mert annyira felizgatott, és amit meg is láthatott Krisztián, mert sejtelmesen vissza mosolygott rám. és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a rövidnadrágja is kezd nőni, ami még jobban felizgatott, ezért én egyre közelebb próbáltam a padon csúszni, míg ő beszélt valamiről. A lábbunk összeért, és egy hirtelen elhatározásból a kinti padon szájon csókoltam. Azt gondoltam ellök magától, de ehelyett visszacsókolt - hozzá teszem én még soha nem csókoloztam ezelőtt, de ösztönösen és a pornókból, meg a szerelmes párok csókjait ellestem. Kb. 2 percig nem engedtük el egymást ajkát, összeforrt ajkaink, közben mind2 a másik faszát meg fogtuk ruhán keresztül, pontosabban megszorítottuk és mind2 fasza kemény volt már. Én is és ő is behunyta a szemét és úgy csókoloztunk, úgy cuppogott a szánk. Elöbb gyengéden köröztem az ajkain a nyelvemmel, majd áttoltam a szájába a nyelvem és az ő nyelvéhez dörzsöltem az enyém, nagyon felizgatott, még szerencse, hogy akkor üres volt a petőfi tér. Mikor abba hagytuk a csókot nagy nehezen mind2 a másik szemébe néztünk és láttuk a lángot, hogy ezt itt nem szabad abba hagyni, ezekután ő szólalt meg:
- Mindig is vágytam rád.
- Én is - modtam neki.
Most, hogy tudtam ő is olyan, mint én, néhány alapszabályt tisztázni akartam vele:
- Nem vagyok beléd szerelmes - mondtam
- Tudom, én se - válaszolt
- Én csak szexet akarok veled. Szeretni szeretném gyönyörű férfias tested. Ki akarlak elégíteni, ha néha összetalálkozunk. - mondtam neki és közben rászorítottam a faszára.
- Én is, így vagyok vele.
Ekkor úgy döntöttem nyíltan elmondom neki, mi is izgat engem:
- Tudod mi izgat a szexben engem? - kérdeztem tőle.
- Nem - mondta
- Fiúval csókolozni,simogatni egymást, meztelenkedni, együtt fürdeni, szopni, szopatni, dugni, dugatni, ujjazni egymás segglyukát. Pisi szex mind2 részére és lenyelni is azt és még a gecit is lenyelni meg egymás nyálát is és ez is oda vissza. Izgat az is, hogy a fiúval úgy csókolozak, hogy a szánk húgyos, gecis és nyálas, amik össze vannak keveredve szánkban. Az is tűzbe hoz, ha egymást leköpjük pontosabban egymás szájába köpünk. Csúnyán beszélni egymással, tehát szóban alázni egymást Pl.: te kis büdös kurva, faszimádó köcsög, most megszopatlak, meg szétt fogom dugni a picsád kb. ilyenek. Meglovagolni egymást és közben csókolozni, simogatni meztelen testeinket és ezt főként 88 vagy 66 pózban. Kibilincselni az egyikünket és a másik izgatja, majd fordítva. Nyalni egymás testét, száját, segglyukát, faszát. Sokat csókolozni és simogatni egymást. Gruppi is izgat, azaz több fiú összegabalyodása, meg vibris játékok egymással.
Ő csak figyelt engem a padon ülve, ahogy kimondom titkos vágyaimat, és ahogy így hallott nyers szókimondóan. Láttam, ahogy a nyelvét kinyúltja és végig nyalja ajkait az én beszédemre. Mire ő:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.94 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2014. 05. 27. kedd 13:01
Gagyi
#2 Rebecca 2012. 06. 13. szerda 07:23
Vibrit szoptál , nem vagy normális !
#1 Törté-Net 2012. 06. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?