Szüzességem elvesztése

Szavazás átlaga: 5.13 pont (45 szavazat)
Megjelenés: 2012. június 13.
Hossz: 21 332 karakter
Elolvasva: 1 862 alkalommal
Sziasztok 24 éves debreceni srác vagyok, és egy igaz történetet szeretnék elmesélni nektek. Nem rég találkoztam (kb. 2 hónappal ezelőtt) volt (gimis) osztálytársammal, akit nevezünk csak G. krisztiánnak engem pedig M. Józsinak.

Egy kis előzmény és magamról:

Mindig is felizgatott a meztelen test mindkét nemből, de sajnos a gyakorlat mindig kimaradt. Eddig még soha nem volt alkalmam se szeretkezni, de még csókolozni se, tehát mind2 nemnél szűz voltam ezidáig, sőt még soha nem volt barátnőm se. Bár középiskolában beleszerettem egy csodálatos lányba, de az én hibám miatt nem lett közöttünk semmi vele se(neve P. Zsuzsi, de ez lényegtelen). Az osztályban több fiú teste is felizgatott, amikor rájuk néztem. Mindig haza mentem, vagy wc – ben vertem ki a farkam rájuk gondolva, de a lányokra is. (Hozzáfűzném fiúba nem vagyok szerelmes, csak felizgat a teste és csak szexelni akarok vele, engem csak a fiú teste érdekel és semmi érzelem nem fűz hozzá) Ennyit magamról.

Szóval összefutottam Krisztiánnal, aki nálam 1 fejjel magasabb volt. Mivel e napon forróság volt én is meg ő is csak egy rövid nadrágot, meg egy pólót viseltünk, egy pár zoknit és egy pár sport cipőt. Kicsit késöbb tudtam meg, hogy rajta sincs gatya, mert én se szoktam gatyát viselni, hátha valaki belát a rövidnadrágon belül és szexelni akarna velem (persze ez soha még nem jött be, de ki tudja... talán egyszer). Leültünk egy padra és semleges dolgokról kezdtünk el beszélgetni: mi történt eddig velünk, hogy megy az egyetem, meg mi volt régen. Krisztián meg változott: eddig soha nem cigizett, nem ivott és nem nagyon bulizott, de most már mind3 művelni kezdte. Én még mindig kiálltam amellett, hogy nem , nem cigizek, nem kávézok és nem . Lényeg a lényeg több, mint 1 órán keresztül ilyen semmiségekről beszélgettünk és közben többször is a vékony testét figyeltem meg a rövidnadrágján keresztül próbáltam megfigyelni a faszát és magamban többször elképzeltem, míg beszélgettünk, hogy meg fogom a faszát. Nekem eközben erekcióm lett, mert annyira felizgatott, és amit meg is láthatott Krisztián, mert sejtelmesen vissza mosolygott rám. és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a rövidnadrágja is kezd nőni, ami még jobban felizgatott, ezért én egyre közelebb próbáltam a padon csúszni, míg ő beszélt valamiről.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.13 pont (45 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2021. április 5. 04:19
#5
Elolvasni is kemény volt.
1
p
papi
2014. május 27. 13:01
#3
Gagyi
1
Rebecca
2012. június 13. 07:23
#2
Vibrit szoptál , nem vagy normális !
1
T
Törté-Net
2012. június 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1