A+ A-

A halál csókja

1895. februárja
Blackarts birtok kastélya
Melissa Grands a szalon közepén állt. Benyúlt a zsebébe és megragadta a pisztoly markolatát. Tenyere izzadni kezdett, szíve egyre gyorsabban kalapált. Minél előbb túl akart lenni az éjszakán. Ma este Blackarts márkirjának szeretője lesz, átadja a testét a férfinak, aztán megöli. Minden egyes porcikája erre vágyott. Bosszút akart állni a márkin, mert megölte édesapját.
A szalon ajtaja kinyílt, és egy magas termetű férfi lépett be a helyiségbe. Szmokingjában inkább egy nagyra nőt pingvinre emlékeztette a lányt. Barna haja hátra volt fésülve, és elegáns cofba volt összekötve. Arca görög félistenekhéhez hasonlított. Acélszürke szemei fagyosan csillogtak a szobát megvilágító gyertyák fényében. Bőre napbarnított volt, bizonyára francia édesanyjától örökölte. Pompás pédánya volt a férfiak körében. Széles mellkassal rendelkezett, keskeny csípővel és hosszú, erőteljes combokkal, ami sokszoros lovaglása során izmosodott meg.
- Jó estét! - köszöntötte a férfi, miközben meghajolt a lány előtt és kezet csókolt neki. Lehelete megperzselte Melissa bőrét.
- Jó estét! - viszonozta a köszönést a lány. Másik kezét elszakította a pisztolytól és kivette a zsebéből.
- Nos.. - kezdte a férfi- , ma este azért jött el hozzám, hogy megossza velem az ágyát, és így szeretőmmé válhasson.
Még meggondolhatja magát, és haza mehet!
- Azért jöttem, hogy egy éjszakát töltsek magával. Nem fogok megfutamodni, mert ha hiszi, ha nem, nem félek magától!
A férfi szája gúnyos mosolyra húzódott.
- Ha nem fél a nagy gonosz farkastól, akkor magyarázza meg nekem, miért reszket? - hangja olyan volt, mintha a lány testét selyem burkolta volna körül.
Melissa arca kezdett paprika vörössé válni. Mielőtt válaszolt volna, mély levegőt vett, és elszámolt húszig, így csillapítva le a haragját.
- Csak az izgalomtól reszketek. - suttogta reketten Melissa - De nem azért jöttem, hogy itt bájcsevegjek magával. Nos felvezetne a hálószobájába?
- Természetesen. - azzal karját nyújtotta a lánynak, amaz pedig belekarolt.
A férfi szája elégedett mosolyra húzódót. Végre megszerezte, amire hónapok óta vágyakozott. Ma este övé lesz teljes egészében a lány. Megmagyarázhatatlan vonzalmat érzett Melissa iránt, az első találkozásuktól fogva. Amikor a lány közelében van, felébred benne az ősi vágy. Ágyéka izzani kezd, szíve gyorsabban kalapál a mellkasában, lélegzete is szaporább, és tenyere izzadni kezd.
Megálltak a hálószoba ajtajának előtt és a lány felé fordult.
- Biztos benne, kisasszony? - kérdezte a férfi. - Mert ha már odabent leszünk, nincs vissza út. Tudja kibírhatatlanul kívánnom magát.
- Teljesen biztos vagyok benne, uram! - felelte Melissa.
- Első szabály: Mostantól tegezzük egymást, és engem Benjaminnak vagy Bennek fog hívni.
- Rendben, Ben! - egyezett bele Melissa.
- A második szabály: Ma este csak az élvezeteké lesz, semmi másé. Megértettük egymást?
- Ha nincs egy harmadik szabály, akkor igen! - tréfálkodott Melissa.
A férfi nem válaszolt csak mosolygott, miközben kinyitotta az ajtót. A lány belépett a szobába.
Végig nézett a helyiségen. Középen egy hatalmas baldachinos ágy állt, amelyen aranyszínű volt a függöny, kék a párnák és a lepedők, és szintén aranyszínű voltak a takarók is. Az ágy két oldalán tölgyfából készült kisasztalok álltak. Az ágy baloldali kisasztala mellett egy hatalmas szekrény állt. Amaz mellett pedig egy tükör lógott a falon. Az ágy jobb oldali felén még egy szekrény volt és egy fotel.
Benjamin a lány mögé lépett. Lehajolt Melissa nyakához, és forró csókokat lehelt a puha, finom bőrre. Kezei simogatni kezdte a lány vállait. Ben elszakadt a lány testétől és elé lépett. Belenézett a meleg barna szemekbe, amelyek teljesen elvarázsolták. Arcuk olyan közel volt, hogy leheletük is összekeveredett. Arca egyre jobban közeledett a lányéhoz, míg ajkuk össze nem tapadtak.
Melissa körül forgott a világ. Ben csókja olyan volt, mint egy szomjazónak egy pohár víz. A férfi elöszőr óvatosan csókolt, gyengéden, majd ez a csók egyre szenvedélyessebbé vadabbá vált.
Ben addig ingerelte a vérvörös ajkakat, míg az megadóan szét nem nyílt, így adva szabad utat a férfi nyelvének.
Melissa átkulcsolta a kezét Ben nyakán és magához húzta. Mire az felnyögött, átfogta a lány derekát, és ő is közelebb húzta a másik testét.
A férfi kezei meglazították a lány utazóköppenyének szalagát, így a ruhadarab a földre hullt. Ben kiszakadt a csókból.
- Szeretnélek levetkőztetni! - suttogta alig hallhatóan a férfi.
Melissa kábultságából rögtön kijózanódott. Nem akarta, hogy Ben levetkőztesse, mert akkor rátalál a zsebében lapuló pisztolyra.
- Ne! - nyögte a lány.
- Miért is? - kiváncsiskodott a férfi.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.14 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2015. 07. 26. vasárnap 09:19
Nagyon jó kis történet.
#1 Törté-Net 2007. 06. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?