A+ A-

A jó pap is holtáig tanul!

Az USA-nak színes bőrű elnöke lett. Ők már tudnak valamit! Új év, új szelek fújnak felénk is.Talán meg kellene fontolnom nekem is, hogy ideje volna a sokadik csalódás után, elszakadnom a tradíciónális eszményképemtől, elérkezettnek éreztem az időt az ismeretlen kipróbálására.
A szőke hajú, kék szemű, karcsú testű női ideálom, eddig csak ritkán hozott kölcsönös szerelmet és valami mégis feléjük hajtott. Talán azért, mert könnyebben kaphatóak voltak flörtölésre, de emiatt, gond nélkül tovább is tudtak lépni, ha úgy hozta kedvük.
Már Karácsony előtt sikerült megejtenem az első randevút, azzal a kedves kis boszorkánnyal, akinek a hangja olyan szinten elvarázsolt, mint még soha senkié.
A társkeresőn és az iwiw-en lévő fotóitól kissé megtorpant az udvarlási szándékom! Mert a fürdőruhás tengeri pózolása azt kérdeztette velem, hogy ennél a Mis Európa kinézetű gyöngyszemnél akarok én labdába rúgni? A dús fekete frizurája körbe ölelte a baba arcát, amit két hatalmas élénk kék drágakő szeme díszített. Helyén volt minden egyes domborulata.
Csak bámultam a képét és gondoltam ez a szépség is csak szórakozni akar, mint az a kisebbség a társkeresőkön, akik egy darabig futtatják a barátkozási szándékot. Az ember már kezd hinni a mesében, hogy megtalálta a saját hercegnőjét. Randik, vacsorák, közös programok és még az ágyban is olyat nyújt neki a kedves, hogy egy gésának is becsületére válna. Azután egyszer csak elutasítja a következő randevút, azzal, hogy meggondolta magát. A második, harmadik ilyen eset után, férfi legyen az, aki nem magában kezdi keresni a hibát, ami persze szorongást és még erekciós zavarokat is okozhat.
Ez esetben is hagytam magam vezetni a "táncban", mert az apró örömökre is szüksége van a vágytól duzzadó szervezetünknek. Habár már régóta komoly kapcsolatra áhítozom.
Gyanúmat az is megerősítette, hogy a többszöri állítólag frenetikus aktusunk ellenére, nem igazán akart az otthonába hívni. Ennek persze ellent mond a reális gondolkodás.
Mivel nekem is van több leánygyermekem, mint a szépséges Ildikónak, érthető viselkedés, hogy a bizonytalan, friss kapcsolatával nem akarja terhelni a gyermekeit. Még végére sem értem magamban az eszmefuttatásnak, amikor az egyik hazakísérés alkalmával beinvitált a házába. Na, oda lett az okoskodásom, de nem sajgott a szív a csalódástól.
Bár az első nála alvásomkor nem voltak otthon a lányok, de ennek is megvolt az előnye. Ildikó a hazai pálya előnyét is kamatoztatva, olyan élményekhez juttatott, amelyek ugyan nem voltak ismeretlenek a harminc éves tapasztalatszerzésemben, de minősége, technikája, és a szeretkezés kitolódott ideje teljesen új távlatokat nyitott meg előttem.
Szívesen részletekbe bocsátkozom, mert még a szememet sem kell behunynom, hogy a kívánatos testét magam elé képzeljem, ami persze azonnali vérbőségben részesíti az alhasi tájékomat. Két gyermeke ellenére, a közepes méretű mellei, olyan tartással rendelkeznek, ami tini lányok becsületére válhatna. A bimbóinak ingerelhetősége majdnem az orgazmusáig fokozható. Némi csikló simogatás segítségével rövid időn belül a csúcsra jutott, már az előjáték elején.
Én alapból egy kíváncsi természetű ember vagyok, főleg azon dolgok iránt, amiket rejtegetnek például a női combok. Egyszer hajdanán hallottam, egy bizonyára nagy tapasztalattal bíró férfi szájából, hogy minden punci egyforma, csak a keret más.
Amióta közelebbről érdekel a téma, röpke harminc éve nem találkoztam alteregóval.
Valószínűnek tartom azt is, hogy ugyanettől a pasitól származik az a mondás is hogy a farkinca mérete nem számít. Ez lehet, hogy valóban igaz, mert a szebbik nem a külső megjelenés, szimpátia, szájápoltság, fenékforma, cipőállapot mellett a kommunikáció készséget veszi górcső alá. Azt viszont nem értem, miért részesítik előnyben a nagyobb tenyerű pasikat.
A kíváncsiságomnak engedve, a testét puszilgatva lassan haladtam a célom felé. Az izgalom kiterjedése céljából nem szoktam rárontani a kéjhézagra, hanem a környékén többször visszakanyarodva, finoman ajkaimmal csipegetem az érzékeny felületet. Mielőtt az alsó ajkaira forrasztanám az enyémeket, újaimmal mélyen simogatom az édes testrészt. De még milyen édes ez a frissen borotvált vágy tárgya, a boldogságunk forrása.
Megkímélem magam azoknak a nem kívánatos réseknek a felidézésétől, amelyek szerencsére csak néha keltettek bennem undort a nem megfelelő állapotuk miatt. Azokra az esetekre gondolok, amikor nem lennék nőgyógyász sem.
De szerencsémre itt minden tökéletes, az illat is csábító, a nedvesedés sem túlzott! Már össze is folyt a számban a nyál, a puncira éhezéstől! Ildikót eléggé "felspanolta" a puszilgatás és a hüvelyében matató bal hüvelykujjam, de alig várta már a pillanatot, amikor ajkaim közé szippantottam a klitoriszát. Még négyszer sem tudtam körbenyalni ezt a kis kitüremkedést, mikor torkából feltörtek az előjáték második orgazmusának sikolyai.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.97 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia
2015. 04. 25. szombat 06:03
Kicsit gyenge! Válaszolok rá!
#5 listike
2014. 07. 25. péntek 11:15
Nagyon jó írás. Válaszolok rá!
#4 papi
2014. 05. 4. vasárnap 10:26
Nem rossz Válaszolok rá!
#3 tiborg
2012. 04. 28. szombat 05:04
Trefas,de csak gyengen........ Válaszolok rá!
#2 Mikey
2012. 03. 2. péntek 00:37
Bevallom férfiasan, nem volt türelmem végigolvasni a történetet.
A nőgyógyászos büdös puncit cifrázós résznél kezdett igazán elmenni a kedvem, aztán ez: "kihámozta a gatyámból a három "méhet", egy dolgozót és a két herét" - ne már! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 01. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!