A+ A-

Megtörtént eset alapján

2002. május 17. Péntek:
Volt valami aznap a levegőben. Már elmúlt este 6, így elkezdtem készülődni az esti partira. Akkoriban egy ismerősöm által vásárolt kis házban buliztunk hatalmasakat, mégis úgy éreztem, hogy a mai különleges lesz. Úgy 10-en szoktunk összeverbuválódni, fiúk, lányok vegyesen, bár az arány mindig változik, valakinek mindig van valami baja. Nálam kezdődik mindig az alapozás, ez most sem történt másként. Kellemesen iszogattunk és mikor már megvolt az alaphangulat, elindultunk egy közeli szórakozóhelyre.
Már javában beindult a buli, mikor arra lettünk figyelmesek, hogy valamin nagyon őrjöng a tömeg. Próbáltunk kicsit közelebb keveredni a tűzvonalhoz, több - kevesebb sikerrel, mert rengetegen voltak bezsúfolva. Megérte átverekedni magunkat, mert a látvány felejthetetlen volt számomra, bár úgy gondolom, hogy két bombázó látvány, amint egymást falják a táncparketten, minden 17 évesnek felejthetetlen. A két csaj olyan szárazkúrást nyomott le tánc közben, amilyet addig csak pornófilmben láttam. Szájuk durván egymáséhoz tapadt, kezeik pedig olyan kalandozásra indultak, amiről Willy Fog csak álmodhatott a 80 nap alatt. Nyár eleje lévén elég lengén öltözött a két önjelölt fellépő. Mindkettőjükön a lehető legminibb miniszoknya, melyek alá nem túl nagy erőfeszítés árán be is nyúltak felfedvén a szoknyánál is kisebb bugyijukat. Egyikőjük szűk inget viselt, amelyről a gombok majd lepattantak. Fontos momentum talán, hogy melltartó persze nem volt alatta, így a bimbók tökéletesen kivehetővé váltak. A másik csaj falatnyi toppban vonaglott, és bár rajta volt melltartó, sokat nem zavart a látványban. Gondolom a két lányt még jobban feltüzelte, hogy mindenki rajtuk legelteti a szemét. Gondolom nem én voltam az egyetlen a pasitömegből, akinek nem kis merevedése lett. Sajnálatunkra azonban a két kis szépség jobbnak látta, ha eltávoznak és kettesben folytatják tovább az együttlétüket. Én is jobbnak láttam elmenni a pulthoz, hogy egy üveg sörrel leöblítsem a látottakat és lehűtsem magam. Mikor már kezdett alább hagyni a hangulat, a csapatunk tovább indult a kisházba.
Út közben átbeszéltük a látottakat és az élet nagy dolgait, persze ilyenkor már félrészegen csak a szex volt a téma. Mindig mikor Istvánnál buliztunk azzal kergettük őrületbe a szomszédokat, hogy megy a zene és a tombolás, nem egyszer a lapostetőre is felmásztunk és ott partiztunk.
Már a banda fele haza ment, a házigazda kidőlt, és az egyik srác is, így csak hárman maradtunk talpon, legjobb cimborám Gyuszi, Gabica és én. Halk zene mellett beszélgettünk, amikor feljött témának a szórakozóhelyen látott akció. Gabica egy pöttöm kis csaj, de meglehetősen szexi kis vadmacska. Megemlítette, hogy Őt sem hagyta hidegen a két csaj játéka. Egyre jobban kezdtünk belemerülni a témába, amikor Gyuszi megéhezett és a hűtő felé vette az irányt. Bár kaját nem talált, két tubus tejszínhabbal tért vissza. Az a látvány fogadta, hogy épp vadul smárolok Gabicával. Ijedten kérdezte meg, hogy zavaharhat-e. Persze egyből rávágtam, hogy nem. Beszélgettünk egy darabig még és Gyuszi már majdnem betolta az egyik tubust, amikor Gabica megszólalt, hogy kellemesebben is el lehetne fogyasztani a másik tubus tejszínhabot. Nyomott egy keveset a nyakára és mivel már én is éhes voltam egyből cuppantam a nyakára lenyalni. Nem is tudom, hogy mi volt édesebb, a hab, vagy a nyaka. Gyuszi kicsit kezdte kellemetlenül érezni magát, amint Gabicával ismét elkezdtük csókolni egymást. Gabica viszont felhúzta a pólóját hanyatt fekve és Gyuszi felé fordult: - Most Te jössz.
Csak pislogtam a döbbenettől, de nem vagyok ünneprontó, ezért belementem én is a játékba, hogy hármasban játszunk. Lassan vetkőztettük le Gabicát. Levettük a toppját, majd a melltartóját, hogy a gyönyörű kis cicijéről nyalhassuk le az édességet. Gyuszival hirtelen meg is beszéltük valamiféle telepatikus úton, hogy egymás nyálát nem óhajtjuk felnyalni, ezért mivel ő volt baloldalon, övé volt a bal, enyém pedig Gabica jobb melle. Kis sikolyok hagyták el Gabica torkát, és hogy fel ne ébressze a két részegen alvó szobatársat Gyuszi befogta a száját, amit meglepő módon élvezett. Kis miniszoknya volt rajta, hamar felhúztuk a derekáig és felváltva kényeztettük a kis punciját az átázott bugyin keresztül. Gondoltam sekélyebb vizekre evezek és egyre lentebb csókolgattam Gabicát. Lassan lehúztam róla a bugyit és nyomtam egy kevés tejszínhabot a belső combjára. érzékien nyaltam le róla, kiélvezve minden ízét a puncija nedvétől elázott combjának. feljebb haladva finoman nyalni kezdtem és mire észbe kaptam, remegésektől övezve élvezett el. Felnézve csak annyit láttam, hogy Gabica már javában cidázza cimborámat. Persze én sem akartam kimaradni a jóból, ezért megkértem Gyuszit, hogy cseréljünk egy percre. Felváltva olyan érzékien és vadul szopta a farkam, hogy majd beleélveztem a szájába, szinte az egészet benyelte, Gyuszi cimborám persze segített rajta,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.21 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 04. 19. vasárnap 06:47
Nem rossz !
#6 zsuzsika 2014. 12. 24. szerda 08:09
Nem rossz.
#5 A57L 2013. 12. 22. vasárnap 09:10
Nem rossz.
#4 sikamika 2012. 12. 24. hétfő 23:16
nagyon jo!!!
#3 Törté-Net 2012. 01. 24. kedd 17:29
Shavo, kivéve, köszönjük smile
#2 Shavo 2012. 01. 24. kedd 07:34
Jó a történet, de a címéből a .doc lemaradhatna.
#1 Törté-Net 2012. 01. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?