A+ A-

Apróhirdetés

A neten különbözö erotikus oldalakat böngészve egyre többször azon kaptam magam, hogy azon gondolkodom, milyen jó lenne a pornó filmekben szereplö csajok helyében lenni. Jó volna egyszer kipróbálni magam a másik szerepben. Addig addig fantáziáltam róla, míg végül aztán az internethez fordultam segítségért, hátha a fantáziát valóra lehet váltani. Több oldalon is olvasgattam hirdetéseket, de igazán megfelelö partnert nem találtam elképzeléseimhez. Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy én is feladok egy hírdetést, hátha úgy könnyebben rátalálok a megfelelö partnerre, így végül nagyjából a következö szöveget adtam fel:
"25 éves kezdö, de nagyon kíváncsi és lelkes bi srác vagyok. Régóta foglalkoztat már hogy, milyen lehet a szexben a másik oldalon lenni. Szertném kipróbálni milyen a passzív szerep egyszerre legaláb két aktiv sráccal szemben. Nagyon izgat az orális szex, de természetsen nem csak arról lenne szó. Szeretném leszögezni, hogy nem érzéki együttlétre vágyom, hanem igazi vad szexre, ahol akár kicsit alárendelt is lehetek, tekintettel az enyhén mazo beállítottságomra."
Több válasz is érkezett, de sajnos a legtöbb komolytalan, egy szavas üzenet volt, melyek egyböl a kukában landoltak. Aztán mikor már majdnem úgy döntöttem, hogy kitörlöm hírdetést jött egy figyelemre méltó üzenet. Néhány levélváltás után kiderült, hogy három srácról van szó, akik szívesen megmutatnák nekem, milyen az igazi fiúszex. Helyük is van, nem is kell sokat utazni, fotót is cseréltünk, szimpatikusak is voltak...miért ne, gondoltam és megbeszéltünk egy idöpontot. Az a feltételük volt csak, hogy (mivel nyár volt) rövid nadrágban menjek, ami alá ne vegyek semmit. Nem értettem miért, de gondoltam ezen ne múljon.
Meg is érkeztem a megbeszélt lakáshoz, egy pillanatra megálltam az ajtó elött és átgondoltam...biztosan ezt szeretnéd? Még megfordulhatsz...abban a pillanatban azonban kinyílt az ajtó, így a kérdés eldölt már nem nagyon volt visszaút, pedig már majdnem meggondoltam magam:
- Hello te biztos Balázs vagy. Én Zoli vagyok, velem leveleztél. Régóta vársz itt?
- Hello, nem pont most akartam csengetni - hazudtam, nehogy azt higgye, hogy le akarok lépni
- Gyere be a többiek már itt vannak.
Igy hát beléptem, igényes, új lakás volt, egy nagy nappaliba mentünk, ahol még két srác ült. Az egyikük egy vékony magas, már amennyire meg tudtam ítelni ülve, a másik egy kicsit erösebb testalkatú, de kövérnek semmiképp sem mondható srác volt. Zoli bemutatott minket egymásnak a magasabbikat Jocónak az erösebbet Petinek hívták.
- Nagyon szimpatikus voltál a levelezésben és tetszett nekünk, hogy kezdöként ennyire bevállalós vagy...egyböl legalább kettövel egyszerre...de nem baj mi a bevállalós srácokat szeretjük...- mondta mosolyogva Jocó - Néhány esetben sajnos már belefutottunk olyanokba, akik el sem jöttek végül a megbeszélt idöpontra...de te itt vagy ez a lényeg
Hirtelen nem is tudtam mit válaszoljak, hisz ha nem nyitják rám véletlenül az ajtót, akkor valószínüleg megfutamodom ráadásul most is egy kicsit bennem volt a kérdés, hogy hogyan tudnám megúszni a dolgot, de tudtam, hogy teljesen már biztosan nem sikerülne. Igy hát úgy döntöttem megpróbálom lealkudni a dolgot.
- Igazából még én is teljesen szüz vagyok ezen a téren és arra gondoltam, lehet, hogy lépésröl lépésre kellene haladnom, szóval mi lenne, ha ma csak oral szexre szorítkoznánk és a többit egy késöbbi alkalomra halasztanánk.
Jocó arca kicsit elkomorodott ekkor Peti vette át a szót töle határozott, már már katonás stílusban:
- Végül is tekintettel arra, hogy már itt vagy két lehetöség van... Az egyik az, hogy bevállalsz mindent amit mi szeretnénk töled, ahogy te is írtad és élvezed ezt szerepet, ebben persze az oral szexen kívül sok minden más is szerepel.
- ...és mi a másik? - kérdeztem immár kicsit félve, mert hosszú szünetet tartott.
- A másik, hogy nem vállalod be.
- És akkor mehetek is haza? - kérdeztem
- Nem...mivel mi hárman vagyunk te pedig egyedül, az ajtó pedig zárva, így ebben az esetben is megteszünk veled mindent amit mi akarunk, végülis azt írtad, hogy bejön az alárendelt szerep, nem? A különbség csak az lehet, hogy te nem élvezed annyira, de ez minket már annyira nem hat meg...
Lehet, hogy ezektöl a szavaktól meg kellett volna rémülnöm, mégis másképp hatott rám. Rögtön elkezdett keményedni a farkam, amit persze ök is észrevettek mivel nem volt rajtam alsónadrág.... Akkor értettem meg, miért volt ez a feltétel.
- Látod látod, valójában te is azt szeretnéd ha jól megdugnánk, téged tényleg izgat az alárendeltség - nevetett Peti és ettöl már teljesen megalázottnak éreztem magma, amitöl viszont még jobban merevedett a farkam.
- Vetközz is minek a ruha rád, kezdhetnéd is a bemelegítést te kis ribanc...mostantól igy fogunk hívni, mit szólsz hozzá? - tette hozzá Zoli
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.35 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 szuszoka199601 2014. 03. 23. vasárnap 14:48
nice
#3 v-ir-a 2012. 01. 18. szerda 21:56
erre szokták mondani: Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaid!!!....nekem így is tetszett...
#2 genius33 2012. 01. 18. szerda 14:33
Érdekes smile
#1 Törté-Net 2012. 01. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?