A+ A-

Nelli könyve 1. rész

Nelli előző érettségi találkozóján nem volt ott, így tíz éve nem találkozott senkivel az osztályból. Ágival tartotta csak a kapcsolatot, jórészt emailben vagy telefonon, de vele sem találkozott személyesen nagyopn régóta. Annyit hallott a pletykákból, hogy Ági az öt évvel ezelőtti találkozón egy egyéjszakás kalandba bonyolódott Tiborral akivel Nelli a gimnáziumban fél évig járt. Nelli két gyereke és férje nem ment el Keszthelyre a találkozóra, Nelli vonattal indult el. Elindulás után valamilyen furcsa bizsergés és nyugtalanság fogta el, az a vadság járta át,amelyet olyan régóta nem érzett. Két férfi ült vele szemben a kupéban, furcsa volt az Intercity-k után a hagyományos, otthonos vasúti kupékban utazni. Csinos volt, rövid szoknya, fekete harisnya, magas szárú csizma volt rajta, s mivel meleg volt levette a kardigánját is, csak az átlátszó blúz marad rajta, amelyen keresztül a két férfi láthatta a melltartóban feszülő melleit. Keresztbe tett lábbal ült, ahogy a könyvébe merült pontosan látta, ahogy mindkét férfi mohón nézi a testét. A nyugtalanság ami már az induláskor elfogta egyre jobban fokozódott benne, s egyre jobban kívánta ő is amire a férfiak minden bizonnyal gondoltak. Ahogy felnézett a könyvből és az egyik férfi szemébe nézett tudta, hogy nem lesz visszaút.Lassan végigsímított a kezével a combjain, úgy akarta az egészet, hogy egyetlen szó se hangozzon el a testi kapcsolat előtt. Lassan szétette a lábait és feljebb húzta a szoknyáját. A két férfi lassan felállt és melléje ült. Mindketten a combjait és a melleit kezdték simogatni, Nelli keze a nadrágjukat simogatta. Érezte a keményedő férfiasságukat, s hirtelen Ági beszámolója ugrott be neki, amiben Ági elmesélte, hogyan simultak Tiborral egymáshoz a találkozó végén, hogy léptek le észrevétlenül és hogy szopta le Tibort hazafelé a kocsiban, mielőtt együtt töltötték volna az éjszakát, épp 5 éve gondolt rá Nelli és érezte hogy az egyik férfi ujja a csiklójához ér.Hagyta hogy ujjazza a férfi és ráborult a másik férfi farkára és mohón a szájába vette. Elhatározta, hogy leszopja a férfit, úgy ahogy erotikus-pornográf novellákban szokta olvasni, ahol a szexualitásukat szabadjára engedő nők amoriálisan és gátlások nélkül valósítják meg a vágyaikat. Hallotta a férfi sóhajtását, ahogy felszólítja hogy erősebben szívja, majd a fejét mozgatja és tudta, hogy hamarosan a szájába élveznek. Mindent lenyelt és éhesen vetette rá magát a másik férfi péniszére. Ez a fallosz sokkal nagyobb volt, és a férfi aki eddig ujjazta rászólt.
- Gyere csináld nekem is te ribanc - a szótól hogy ribanc Nelli majdnem elélvezett, a keze, a csiklójához ért és ujjazni kezdte magát. Vadul és gyors mozdulatokkal verte a férfi farkát és néha megállt és mélyen a szájába csúsztatta. Emlékezett hogy mesélte Ági azt a bizonyos 5 évvel ezellőtti szopást, ami óta bármilyen furcsa de féltékenységet érzett Tibor és Ági kapcsán. A férfi spermája az arcára és nyelvére spriccelt, óvatosan vette a szájába nehogy az blúza foltos legyen. gyors mozdulatok következtek a teste megrándult és elélvezett.
Szó nélkül hagyta el a kupét.
Nelli haragudott magára a vonaton történtek miatt. A szállodába sietett, ahol első útja a bárba vezetett, hogy valami erős itallal kifertőtlenítse a száját. A jó erős házipálinka megtette hatását alig ért fel a szobájába, máris a wc felé vette az irányt és hányt.
- Na így a legjobb - Hidegvízzel letusolt, hogy felfrissüljön, gyorsan készült, mert kicsit késésben volt. Fekete mintás combfixet, tangát és pánt nélküli melltartót vett fel, hogy a nemrég vásárolt fekete spagettipántos koktélruha alól ne lógjon ki a pánt. Leheletnyi smink, egy kis frizuraigazítás. A tükörben végignézte magát, elégedett volt az eredménnyel.
Mire az étterembe ért már mindenki ott volt a párjával, csak Zoli érkezett egyedül, így egymás mellé ültek. Sem Ági, sem Tibi nem tudtak jönni, a 4 napos hétvégét a családjukkal töltötték.
Mindenki elmesélte mi történt vele az 5 év alatt. Nelli sok újdonságot hallott, hiszen 10 éve nem látta a többieket. Lopva felmért mindenkit mennyit változott. Zoli története volt a legszomorúbb. 5 éve még Bettivel, a feleségével jött. Hogy Zoli jól érezze magát és koccinthasson a rég nem látott osztálytársakkal Betti elvállata, hogy ő fog vezetni. Hazafelé menet egy motoros frontálisan ütközött velük Betti oldalán. A motoros a helyszínen, Betti 2 nap múlva a kórházban meghalt. Ő karcolásokkal megúszta, de a lelki sebei sosem fognak begyógyulni. Nelli elmesélte, hogy 5 éve súlyos műtétje miatt nem tudott eljönni. Az utókezelés során depressziós lett, 10 kg-t felszedett. Azóta összeszedte magát, rádöbbent, hogy az élet nagyon törékeny, és úgy döntött megtölti tartalommal ami még hátra van.
A vacsora után beszélgettek, vagy akár táncolhattak is. Nelli és Zoli táncoltak, hiszen beszélgetni úgy is tudnak. Zoli elmesélte, hogy Betti halála mennyire megviselte, magát hibáztatja érte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.76 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2014. 12. 26. péntek 08:54
Nem nagy durranás.
#9 A57L 2013. 12. 29. vasárnap 03:52
Nem rossz.
#8 papi 2013. 04. 8. hétfő 05:40
Hol van a folytatás?
#7 Haj Hab 2012. 01. 10. kedd 12:56
A szex részét ki lehetett volna bontani egy kicsit bővebben is szerintem. De azért várom a folytatást.
#6 joozsi 2012. 01. 10. kedd 04:28
Várom a folytatást.
#5 v-ir-a 2012. 01. 9. hétfő 18:59
túl sok infót zsúfoltál bele...de jó volt
#4 genius33 2012. 01. 9. hétfő 17:17
Érdekes, nekem se esett le a gruppenes dolog smile
#3 Törté-Net 2012. 01. 9. hétfő 00:50
Az első bekezdésben találhatóak.
A vége meg hetero, van ilyen. smile
#2 Shavo 2012. 01. 9. hétfő 00:44
Ebbe mi a gruppen?
#1 Törté-Net 2012. 01. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?