A+ A-

Szüzességem elvesztése egy szilveszteri éjszakán

Ez az egész kapcsolat akkor kezdődött, amikor 2000 szilveszterén a legjobb barátommal, Zsolttal megszerveztük az estét és az éjszakát. Azon a reggelen sem úgy keltem fel, hogy megismerem életem értelmét.
Rólam csak annyit mondanék, hogy 161 cm magas vagyok és sportos testalkatom van. Hát eljött az este 10 óra amikorra is meg volt beszélve a találkozó. Úgy volt megbeszélve, hogy a haverom barátnője jön csak, és majd megyünk valamerre. De ketten jöttek, Rita aki a fent említett Zsolt barátnője és Alexandra. Róla annyit kell tudni hogy 167 cm magas kb. 70 kg és szép barna haja van a hozzá tartozó igéző barna szemekkel és pont ott gömbölyödik ahol kell. Akkor nem tűnt túl boldognak és egyáltalán nem volt bőbeszédű.
Elindultunk az egyik pesti utcán, majd át a Lánchídon, végül az Alagúton. Bementünk egy kis éjjel-nappaliba, ahol vettünk egy-két üveg bort, kólát, sárgadinnyés vodkát, no meg persze pezsgőt. Elkezdtünk felkészülni arra a pontra, amikor is előtűnik egy újabb esély, hátha a következő év jobban sikerül. Kikötöttünk egy parkban, ahol több idő is volt a beszélgetésre. Nevetgéltünk, kibeszéltük a másik dolgait, szóval mindent jól kibeszéltünk. Mikor eljutottunk arra a pontra, hogy már nem igazán a szomjúság miatt kortyolgattuk haverommal a vodkát, elkezdtünk életre kelni. Énekelgettünk, ordítoztunk egy budai belvárosi kerületben, ami általában nyugodt, csendes hely. Bekövetkezett az a pont, amikor is az óra az év utolsó percét ütötte. Gyorsan kibontottak a pezsgőt, majd felkészültünk, amikor is koccintani kell. Kitöltöttük a műanyag poharakba a szénsavval telített alkoholt, majd koccintottunk. A haverom megcsókolta a barátnőjét, ami teljesen természetes volt.
Amikor úgy éreztem, hogy most vagy soha, odaléptem a padon ülő lányhoz, aki csak gondolkozott vagy szomorkodott, és megcsókoltam. Hála istennek már mindketten fel voltunk oldódva, így nem pofont kaptam, hanem viszonzást. Teltek-múltak a percek majd elindultunk az egyik belvárosi társasház felé. Kissé botorkálva, hol jobbra, hol balra dülöngélve egymást segítve eljutni a célhoz. Felmentünk a felső emeletre, ahol nekem volt egy lakásom. Bementünk a szobába, és mindenki a saját barátnőjével foglalkozott. Közben kortyolgattuk a maradék alkoholt, majd lekapcsoltuk a villanyt. Volt egy kis veszekedés ki hova feküdjön a két ágy közül. Mi inkább a fal mellettit választottuk.
Elkezdtem az utat a csókolózáson túli területre. Simogattam, és ahol tudtam csókoltam. Megszabadítottam a felsőjétől, majd a melleit vettem célba. Szép lassan, de biztosan haladtam lefelé. Először melltartón keresztül, majd anélkül kezdtem el simogatni, majd csókolni azokat a melleket, amikkel azóta nem tudok betelni. Olyan tenyérbe illő, formás. Szóval pont az amit szeretek. Ezek után elkezdtem kibontani a farmerjét, a hozzá tartozó szenvedéssel együtt. Lassan levettem róla, és kezemmel vándorútra keltem, a tanga irányában. Megtaláltam azt a kis pontot, amivel könnyen fel tudom fokozni benne a vágyat. Továbbléptem a csókolgatások terén. Picit a köldökénél elidőztem, majd a tangával fedett vénuszdombján kezdtem el nyelvemmel körözni. Félrehúztam, majd lejjebb botorkáltam a csiklója felé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.92 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2014. 10. 26. vasárnap 06:43
8P
#4 listike 2014. 01. 6. hétfő 17:38
Nagyon jó.
#3 Kaszkadör 2012. 01. 7. szombat 17:33
nyes
#2 genius33 2012. 01. 4. szerda 07:24
Aranyos smile
#1 Törté-Net 2012. 01. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?