A+ A-

Közös fürdés

Kati belépett a zuhanyzóba. Éppen kellemes meleg volt. Beállította a vizet.
Előre hajolt, egy kicsit hátra lépett, fejét a zuhany alá tartotta. Várt, hogy teljesen átázzon a haja. A víz lefolyt az arcán és a mellei között.
Lenyúlt a samponért és elkezdte mosni a haját. Belépett a zuhany alá, hamarosan érezte Tibi kezét a vállán.
- Hmmm - mormolta, amint nekifeszítette hátát Tibi kisportolt mellének.
Tibi végig simogatta Kati vállát és hátát, kezét megpihentette a lány karján.
Kati érezte a fiú keményedését a fenekén. Játékosan riszálta a fenekét.
Tibi körbe simogatta a lány testét és kezei Kati melleinél álltak meg. Játékosan megcsiklandozta Kati oldalát, és közben ujjai elérték a lány mellbimbóit. Kati mellbimbói már keményen meredeztek akár az érett málnaszemek.
A fiú morzsolgatni kezdte a pirosló gyümölcsöt, szájával végig simogatta a lány nyakát, fülébe harapott. Kati megfordult és szájuk találkozott.
Karjaiba zárta a lányt, hosszan csókolva annak epekedő ajkát. Kati kezével megkereste a Tibi megduzzadt farkát. Kezébe vette gyengéden simogatta, húzogatta a bőrt rajta. A fiú farka egyre jobban ágaskodott.
Kati letérdelt és röpke csókot lehelt a fénylő hegyére.
Tibi felsóhajtott, ujjaival beletúrt a lány hajába. Kati közben teljesen a szájába vette Tibi rúdját.
Sós ízt érzett, amely kellemes volt. Nyelvét körbejáratta a makkon, érezni akarta Tibi zamatát, mielőtt elkezdte volna szopni.
Jobb kezével megfogta az ágaskodó szerszámot, szájába vette, és ritmusosan kezdte szopni szájának ütemére kezével cirógatta.
Tibit nagyon izgatta, amit Kati művelt vele. Elnézte a lány arcát, amint a víz végigfolyik rajta, és a telt ajkait, ahogy ütemesen dolgozik a farkán.
Kati, Tibi zacskóját kezdte simogatni és közben egyre mélyebben fogadta szájába a fiú rúdját. Kati úgy szívta Tibi farkát, ahogy csak bírta.
Egészen kiengedte a szájából majd teljesen a torkának mélyére fogadta.
Az ütemes folyamatosan gyorsuló szopás, megtette hatását. Tibi hangos nyögést hallatva elélvezett. Kati kiengedte szájából a fiú, még ágaskodó farkát. Elnézte, amint a víz végigfolyik rajta és lemossa a maradékát az izgató férfitejnek.
Tibi felhúzta magához a térdeplő lányt. Karjaiba kapta és kilépett vele a zuhany alól. Letette a lányt és elővett egy bolyhos fürdőlepedőt.
Törölgetni kezdte Kati vállait, hátát. Felitatta a vizet a lány melleiről és pocijáról is. Tibi letérdelt Kati elé és megtörölgette hosszú combjait, lábfejét. Ujjaival cirógatta Kati lábát egészen fel a lány vágyakozó szemérméig. Kati beleborzongott a simogatásba különösen akkor, amikor Tibi ujjai a combján belül futottak végig.
A fiú feljebb és feljebb nyújtotta ujjait, gyengéden szétnyitotta a lány kelyhét takaró redőket. Masszírozta, nyomkodta, simogatta az érzékeny pontokat.
Katin minden érintésre végigfutott a remegés.
Egész testében remegett és vágyakozott. Lábai remegtek. Tibi lehúzta magához a lányt, gyengéden a hátára fektette. Kati lábai közé térdelt és finoman elkezdte nyalogatni az izmos combjait. A lány nyögdécselt és szélesebbre tárta lábait, amint Tibi a kelyhének duzzadó ajkait nyalogatta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.7 pont (117 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon54 2016. 12. 28. szerda 15:22
Ellehetett olvasni.
#4 zsuzsika 2015. 02. 1. vasárnap 08:42
Összecsapott gyenge történet.
#3 papi 2014. 02. 16. vasárnap 10:48
Elmegy
#2 Bikmakkocska 2013. 09. 21. szombat 20:45
Semmi történet, csak "akció".
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?