A+ A-

Új élmények, új emberek, új vágyak...

Idén éreztem újra a magyar földet a lábam alatt. A másfél év, amit Németországban töltöttem, szinte örökkévalóságnak tűnt.
18 évesen a gimnázium befejezése után, úgy döntöttem nem akarok főiskolára menni. Többre vágytam. Új élményekre, új emberekre, új tájakra. A neten böngészve akadt meg a szemem egy au pair-ügynökségen, akikkel hamarosan fel is vettem a kapcsolatot. Sokáig keresgéltük az ideális családot, akiknél bébiszitter lehetek. Hihetetlenül boldog voltam, mikor az idegőrlő, és hosszadalmas keresgélés után, egy Köln mellett élő család visszajelzést küldött, hogy másfél évig szívesen látnának. Mielőbbi indulást kértek, így 5 hét múlva idegesen toporogtam a kölni állomáson, kutatva leendő családomat.
Nemsokára megpillantottam őket. Anke és Thomas jött elém, a házaspár, akiknek a gyermekeire vigyázni fogok. Kedvesek voltak az első perctől fogva, mosolyogtak, igyekeztek nyugtatni. Otthon ismertem meg a gyerekeket. Judith, a kis cserfes 8 éves az első pillanatban belopta magát a szívembe. A nővérével, Lillivel már több bajom volt, igazi nyafogós hercegnőcskét ismertem meg a személyében. Este érkezett haza a harmadik gyerek. Épp a bőröndömet pakoltam ki, mikor kopogott a szobaajtón. Mikor belépett, iszonyatosan meglepődtem. Tudtam ugyan, hogy egy korosztály vagyunk, de valahogy másra számítottam. Klaus rámmosolygott, én pedig nem nagyon tudtam szóhoz jutni. Kerestem a szavakat, szegény azt hihette, hogy még a nyelvet sem beszélem igazán. Valahogy egy visszahúzódó, magának való fiúra számítottam, nem egy mosolygós, magas, barna hajú, zöld szemű férfire. Mert az volt. Messze nem gyerek. Megígérte, megmutatja, hova mehetek majd a szabadidőmben, ha szeretném, bemutat a barátainak.
Nagyon közvetlen, és megnyerő volt az első pillanattól. Sokat segített nekem, eligazított hol van a bolt, és besegített a húgai nevelésébe is. Anke és Thomas is nagyon türelmesek voltak velem, pár hét alatt belerázódtam a napi rendbe, a lányok is kezdtek szót fogadni nekem, úgy éreztem az egész család elfogadott. Már nem csak alkalmazottnak éreztem magam, hanem szépen lassan családtagnak. Egyedül Klaus nyugtalanított egy kissé. Néha azon kaptam magam, hogy nem a főzésre, vagy mosogatásra figyelek, hanem azt lesem, éppen mit csinál. Egyik este Judith ágyánál ültem, esti mesét követelt tőlem, és megint elkalandoztak a gondolataim. Arra riadtam, hogy Judith rángatja a köntösöm ujját, és hisztizik, hogy miért nem rá figyelek. Aztán gyanakodva nekem szegezte a kérdést:
- Klaust figyelted? Tudom, hogy szoktad figyelni...
Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, majd mosolyogva folytatta:
- Tetszel ám te is neki... kihallgattam, mikor Benjáminnal beszélt a telefonba... - majd felpattant az ágyból, és rohant Klaus hálószobája felé nevetve.
Rohantam utána, sejtettem mire készül. El kezdte ütni az ajtót, mire Klaus sietve kinyitotta. Judith rögtön berohant, lepattant az ágy mellé, majd diadalmasan Klaus felé fordulva ecsetelte, hogy tetszik nekem. És, hogy ő látta, hogy néha figyelni szoktam. Mikor beléptem Klaus fülig vörösödve nézett rám. Gyorsan az ágyába küldtem Judithot, és hosszas magyarázatba kezdtem. Végig sem hallgatott, mosolygós zöld szemeivel odalépett hozzám, és csitítóan a számra tette a kezét. Néztem a szemét, próbáltam kitalálni, mire gondolhat. Keze a számról átvándorolt a nyakamra, és simogatni kezdte.
Mire feleszméltem, már a szája az enyémre tapadt. Beleborzongtam, erre vágytam, mióta megláttam. Elkezdte simogatni a fenekemet, finoman a fal felé terelt, és nekiszorított a csípőjével. Elvesztettem az eszem, és mohón csókoltam a nyakát, a fülét, miközben nekiállt levenni rólam a köntösöm. Zavarban voltam még eléggé, csitított, a fülembe suttogta, hogy mennyire gyönyörűnek talált az első pillanattól kezdve, mikor meglátott. Elmesélte, hogy véletlenül benyitott mikor zuhanyoztam, és hogy percekig állt az ajtóban és nézett, annyira kívánt. Keze közben a lábam közé siklott. Nem ütközött nagyobb akadályba, a köntös alatt, csak egy háló pólót viseltem. Gyorsan levette rólam ezt is, majd egy mozdulattal letépte rólam a tangám. Meglepődtem és egy pillanatra fájt, ahogy az anyag végigsúrolta a bőrömet. Felszisszentem. Klaus szeme már nem mosolygott, szinte égett, ahogy az ágyra lökött, és vetkőzni kezdett. Merev farkát a számhoz érintette, majd követelődzően, németül suttogott nekem valamit. Nem értettem, de hamar rájöttem, mit akar, mikor hajamba markolt és ráhúzott a farkára.
Csókolgatni kezdtem, finoman gyengéden, de nem engedte sokáig, kezével újra a hajamba túrt, és diktálni kezdte az ütemet. Nem fért a számba teljesen a farka, így a kezemmel markoltam meg a tövénél. egyre gyorsabban bólogattam rajta, szívtam, ahogy csak bírtam, markoltam a golyóit, nyelvemmel köröztem a farkán. Iszonyú izgató volt, ahogy lüktet a számban. Éreztem, hogy nem sokára el fog menni, erre kirántotta a farkát a számból, megcsókolt, és közben vadul ujjazni kezdett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.8 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 02. 24. hétfő 06:30
Szép volt, de hiányzik a folytatás.
#3 genius33 2011. 12. 27. kedd 07:25
Szép a szerelem, csak kár hogy mindíg véget ér valami miatt mint a valóságban is. Azért szép volt smile
#2 v-ir-a 2011. 12. 21. szerda 20:17
ez így tök jó, olyan szép a szerelem, de egyben nagyon fájdalmas is...ha lesz folytatás én arra is kiváncsi vagyok.-)
#1 Törté-Net 2011. 12. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?