A+ A-

Égi kaland

Már elég rég óta terveztem, hogy kiutazok a rokonaimhoz az Egyesült Államokba.
A nyári szünidőben úgy adódott, hogy kedvezményesen tudtam repülőjegyhez jutni, így el is indultam. A gépepre felülve komótosan elhelyezkedtem és felkészültem az utazásra. Mielőtt elindultunk megláttam őt. Szőke hosszú haja összefogva, formaruhája tökéletesen kivasalva a testére rásimulva. Tudtam, hogy addig nem nyughatok, ameddig meg nem húzom.
- Elnézést uram megkínálhatom egy kis pezsgővel?
- Hogyne, szívesen megkóstolnám.
- Parancsoljon uram és kérem ha tudok még valamiben segíteni akkor csak szóljon.
Ekkor már tudtam, hogy ő se közömbös irántam. Tudtam, hogy megkapom már csak az volt a kérdés mikor.
A következő órában gyakran sétált el az ülésem mellett akkor nem kerülhettük el a szemkontaktust és a sejtelmes mosolygást. Aztán amikor már megelégeltem a dolgot fogtam magam és úgy, hogy ő is lássa bevonultam a gép mosdójába. Ahogy sejtettem nem tartott soká, hogy ő is utánam jöjjön így nem is zártam be az ajtót, csak azután, hogy belépett mellém.
Tettem az agyam, hogy mit keres maga itt meg, hogy ezt nem lenne szabad de látszólagos ellenállásom csak addig tartott ameddig a nadrágomon keresztül el nem kezdte simogatni a péniszem. Csókolózni kezdtünk és elkezdtük vetkőztetni egymást, persze nem bírtam magammal így a lassú vetkőzésből ruhatépés lett.
Nem nagyon teketóriáztunk, feltettem őt a mosdóra és nyalni kezdtem. Egy idő után elég hangossá vált úgyhogy kénytelen voltam csitítani de csak nem maradt csendben így letérdeltettem magam elé és a sliccemet lehúztam, majd betömtem a száját. Végre nem hangoskodott.
Keményen dolgozott a szerszámomon, ami már addig is elég tekintélyes méretű volt. Láttam, hogy ért hozzá és engem is eléggé felizgatott. Megfogtam a cofját két oldalról és elkezdtem kúrni a száját. Ezt már nehezebben bírta így kénytelen voltam lassítani. Mivel elég közel voltam már a csúcshoz de még nem akartam elmenni így inkább kihúztam és elkezdtem ujjazni.
A probléma megint az volt mint az előbb. Elég hangossá vált de most a szabad kezemmel befogtam a száját. Ez elment egy darabig de aztán rájöttem, hogy már egy ideje megy a dolog úgyhogy megelégeltem a dolgot.
Kihúztam a kezem a pinájából majd a járatához igazítottam a falloszom.
- Kérlek mielőtt elmennél húzd ki, nem akarok terhes lenni.
- Rendben!
Elkezdtem pumpálni miközben a háta mögött a két kezével támaszkodott. Csókolóztunk és testünk vad táncot járt. Egyre gyorsabb volt az iram de éreztem, hogy nem fogom sokáig bírni. Közben hallottam, hogy kint már kérdezgetik, hogy van-e bent valaki. Gondoltam magamban, hogy mit gondol, a kabin magától mozog és magától ad ki ilyen hangokat? Nem tökölhettem sokáig mert a csaj már követelte a másik poziciót.
Nem is gondolkodtam megfordítottam és mondtam, hogy pucsítson. Meg is tette én meg eszeveszett tempóban dugni kezdtem és nem érdekelt az odakinnt felgyülemlett kis tömeg, se a csaj kérése, hogy csináljam finomabban. Tudtam hogy ezen a hullámvasúton már száguldok és azzal is tisztában voltam, hogy ennek csak egy vége lehet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.59 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 10. 17. szombat 06:08
Ez nagyon önelégült és gyenge próbálkozás!
#4 listike 2013. 05. 11. szombat 19:44
EZ egy állat.
#3 v-ir-a 2011. 12. 15. csütörtök 21:50
osztom az előttem író véleményét...nemcsak szar, de még bunkó is pfujjj...az égiek mentsenek meg minden NŐT az ilyen szar alaktól
#2 gyuri0926 2011. 12. 15. csütörtök 07:18
Nagyon szar !!!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2011. 12. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?