A+ A-

A vörös istennő

Kora nyár volt. Rita épp hosszú, vörös haját szárította a délutáni napsütéstől ragyogó ablak mellett, készülődött, hiszen estére vendégeket várt. Fiatal, vonzó, vékony lány volt, akit magas termete mellett formás feneke és hosszú, szexi combjai jellemeztek. Egyedül melleinek méreteivel nem volt megelégedve, elég kicsinek találta őket. A férfiak viszont megőrültek testétől, akárhol járt az utcán, mindenhol megfordultak utána, ő pedig élvezte a helyzetet. Andrással egy helyen dolgoztak, és már az elején megkedvelték egymást, jókat beszélgettek mindenféle témáról, könnyen megtalálták egymással a közös hangot. A srác szintén fiatal volt, helyes gyerek, bejött Ritának. Beszélgetéseik alkalmával sokszor került szóba az erotika, de közelebb nem kerültek egymáshoz. Zoli pedig szintén ugyanazon a munkahelyen töltötte el a napi 8 óráját, neki sokat kellett a lánnyal együtt dolgoznia, fiatal, értelmes férfi volt, tetszett Ritának ő is, de a munkakapcsolaton ill. a kölcsönös szimpátián kívül semmi nem volt közöttük.
Eddig.
Rita ugyanis tovább szeretett volna lépni a fiúkkal, többre vágyott, mint szimpátia, ezért meghívta mindkettejüket egy közös iszogatásra a lakásába, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz. Szinte egyszerre érkeztek meg, a nő egy tapadós ujjatlan felsőben és egy terepszínű szoknyában, valamint egy combfixben és egy magas sarkúban nyitott ajtót. Szépen kisminkelte magát, szeme kihúzva, szája berúzsozva, férfiszemmel egy istennő benyomását keltette. Leültek, elkezdtek beszélgetni, szép lassan fogyott az ital és a rágcsálnivaló is. Halk zene szólt a háttérben, hogy megadja a hangulatot. Ahogy telt-múlt az idő, hárman egyre oldottabbak lettek, kezdtek eltűnni a gátlásaik. Szóba került természetesen a szex is, kinek mi a kedvenc póza, mik az álmai-vágyai. Rita aztán a nagy társalgás közepette érezte, hogy egy kéz érinti meg jobb térdét, majd szép lassan combját. Rámosolygott, majd hirtelen megfogta a srác fejét, magához húzta és forrón megcsókolta. Ajkuk hosszasan összetapadt, nyelvük vad csatát vívott egymással.
Mikor kettéváltak, mindketten tudták a folytatást. Zoli viszont nem akart belőle kimaradni, és most ő húzta magához a lányt, és vadul lesmárolta. András közben egyre feljebb haladt Rita szexi, hosszú combján, simogatta, izgatta a lányt, aki erre reagálva egyre tágabbra nyitotta lábait, hogy a kíváncsi kezek minél beljebb hatoljanak. Idővel a szoknyája egyre kisebb részt takart, és felfedte, ami addig alatta bujkált. Aznap este fekete tanga volt rajta, ami már enyhén átnedvesedett az erotikus beszélgetés, illetve az események hatására.
A másik fiú mindeközben már a sokadik csókcsatán volt túl a lánnyal, keze Rita hasát simogatta, feljebb húzta felsőjét, elővillantva melltartóját. Teljesen készen volt ettől a lány, végre teljesülni látszik, amit már régóta tervezett, ami eddig kimaradt az életéből. Megőrült a testét simogató, kényeztető érintésektől, hogy 2 férfi akarja őt. Becsukta a szemét, és átadta teljesen átadta magát a két fiúnak. Zoli ezalatt Rita melleit vette kezelésbe, ujjai körülfogták az egekig meredő bimbóit, és lassan morzsolgatták. A combján óvatosan haladt a bokája felé szexi fekete tangája, hogy megmutassa az alatta rejlő kéjbarlang bejáratát. András - akivel már beszéltek a testrész kinézetéről - meglátva a bugyi alatt leledző csupasz punciját, nem hitt a szemének. Nadrágjában farka teljesen merev volt, alig várta, hogy körülölelje ez a nedves, szűk lyuk. Rita szemébe nézett és azt mondta:
- Nagyon csinos vagy... - A lány erre elmosolyodott, majd érezte, hogy az ujjak a kisajkait simogatják, és egy-egy alkalommal rátérnek a csiklójára is. Azt hitte, ott helyben elélvez.
Kezeivel kicsatolta Zoli övét és levette róla a nadrágot és a boxert. A fiú is nagy izgalmi állapotban volt, hímtagja kész volt részt venni egy orbitális szexben. Rita elkezdte húzogatni a faszt, lassan fel-le, hogy lássa a srác makkját. Markolászta a golyóit is. A mérettel nem volt baj, pont megfelelt neki, alig várta, hogy érezhesse magában. Nyelvével körbenyalta a heréitől a makkjáig, Zoli ezalatt becsukott szemmel sóhajtozott, élvezte amit csinálnak vele. Aztán a lány ajkai fokozatosan fogják közre a péniszt, egyre beljebb hatolva a szájába. Ütemesen mozog rajta, bő nyállal szopja a hímtagot. Mindig is szeretett cumizni, imádta kényeztetni a férfiakat, szerette a fallosz ízét a szájában. Rita feje ritmusosan jár, mialatt András ujjait a nyelvére cserélte a lány puncijában. Nyalta a hüvelyének bejáratát, vissza-visszatért a csiklóra, néha körülzárta és szívogatta kicsit. Mmmm... - csak ennyi tudott mondani Rita, mert szája még mindig tele volt. András időközben levetkőzött és maga felé fordította a vörös istennőt. Hosszú farkát meglátva a lány rögtön a szájába vette, és tövig vezette a torkába. A srác felsóhajtott és mikor tekintetül találkozott, mosollyal hálálta meg tevékenységét. Zoli közben ujjazta a lány kopasz punciját, másik kezével pedig a csiklót masszírozta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.06 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 02. 28. vasárnap 09:01
hu mi a feleségemmel arra is kiváncsi lennénk...erre 10 pont
#4 feherfabia 2015. 04. 11. szombat 05:20
Nagyon jó!
#3 v-ir-a 2011. 12. 6. kedd 21:08
hu én arra is kiváncsi lennék...erre 10 pont smile
#2 Pavlov 2011. 12. 6. kedd 21:01
Dagályos, magyartalan, összecsapott!
#1 Törté-Net 2011. 12. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?