A+ A-

Mozis kaland

Már hetedszer néztem meg órámat az eltelt hosszú percek során.
- Ne áltasd magad, Mel... - mondtam magamban.
- Úgysem jön el... A helyi többtermes mozi előcsarnokában lődörögtem miniszoknyámban, nyakpántos farmer-felsőmben és dugásra ösztönző magas sarkú szandálomban. Vagyis pontosan úgy festettem, mint egy randira váró nő... merthogy így is volt.
Most kinyitottam a mobiltelefonomat, mert az jutott eszembe, hátha nem hallottam, mikor csengett, és üzenet érkezett arra nézve, hogy a randi almás, mert sajnos közbejött valami. De nem jött üzenet.
Egy fitnesz klubban találkoztam Bill-lel. Az egyetlen pasi volt a tízfős női csoportban, úgyhogy enyhén szólva is kilógott a sorból. Nekem imponált, hogy volt mersze beszállni egy tisztán női kurzusba... meg a teste is. Kisportolt test volt, feldobott izmainak látványa, miközben fekvőtámaszokat csinált, én meg elképzeltem, hogy elnyúlok alatta a tornaszőnyegen, hogy leereszkedik erős karjain, aztán egy nyögéssel fellöki magát.
Eldöntöttem, hogy torna után szóba elegyedek vele. Aztán elmentünk egy italra, felhajtottuk és végül nála kötöttünk ki egy jó kis szextornára.
Elsőre szenvedélyesen lángoló, állati volt vele kefélni. Hihetetlen férfiereje volt, imádtam, ahogy a nagy kemény farka bennem döfködött előre-hátra. De szeretett incselkedni is, jól felöklelt, teljesen kitöltött, én meg összeszorítottam őt a medencém izmaival (melyek jól megedződtek a fitnesz klubban), mire ő teljes súlyával felemelte rólam a testét és lassan, óvatosan kihúzta magát sikamlós, sajgó puncimból, míg mesés farkának nedvesen csillogó makkja szinte épp, hogy érintette lucskos hüvelyemet.
Aztán így maradt, míg végül már könyörögtem, nyomja vissza belém, karomat és lábamat dereka köré fontam, átfogtam a hátát és sóvárogva vártam, hogy tovább keféljen. Kész kínszenvedés volt, mégis valami isteni, amivel odáig juttatott, hogy már nem tudtam visszafogni magam és többször is elélveztem. Ő pedig ekkor egy széles, öntelt vigyort villantott rám, majd egy megsebzett farkas üvöltésével lövellte belém terhét.
Magam is némi önteltséget éreztem, amiért ilyen pompás szeretőt fogtam és ügyet sem vetettem egynémely barátnőmre, akik arra figyelmeztettek, hogy ez a pasas nagy nőcsábász hírében áll és csak kihasznál.
- Hát használjon is, ahogy csak bír - mondtam erre és a fergeteges orgazmusokra gondoltam.
Azóta kétszer randiztunk... egyszer elmentünk egy klubba, a másik alkalommal pedig egy borozóba. Fogalmam sem volt, hová lukadunk ki ezzel az egésszel, de a szex olyan klassz volt, hogy nem is érdekelt. Részemről oké, míg megkapom, amire vágyom.
Bill csak egy párszor jött el a fitnesz terembe: azt mondta, semmi sem érdekli tartósan, csupán a változatosságot szereti. Gondolhattam volna, hogy ez az emberekre is vonatkozik.
A tömeget figyeltem, ahogy elvonultak mellettem a pénztárhoz. Szombat este volt, és épp egy sikerfilmet játszottak. És csak hogy még jobban hergeljenek, a nézők többnyire párok voltak.
Még öt perc volt a film kezdetéig, úgyhogy választhattam: elmegyek haza és önsajnálatomban berúgok; vagy felhívom egy barátnőmet, és együtt isszuk le magunkat. És még mindig ott volt a lehetőség, hogy beülök és megnézem egyedül a filmet.
Ilyet se csináltam még. Elképzeltem, milyen kényelmetlenül érezném magam. Ugyanúgy, mint amikor valaki egyedül kajál egy étteremben. Ilyen esetre mindig vittem magammal egy könyvet vagy a laptopomat. Most a mozi ingyenes műsorfüzetét vettem a kezembe, és kétszer is elolvastam, miközben Billre várakoztam.
Végül is miért viszolyogtam attól, hogy egyedül nézzek meg egy filmet? Elvégre felnőtt nő vagyok, és én magam ajánlottam, hogy menjünk moziba, mert tényleg érdekelt a film. Már alig vártam, hogy lássam (meg az utána következő szextornát). Persze megvárhatom, míg kihozzák DVD változatban, vetettem ellen. És vigasztalódhatom kedvenc vibrátorommal.
Csak néztem, ahogy elfogy a sor és az emberek eltűnnek az 1. vetítőteremben, ahol igazi panorámavászon volt, Dolby surround
hangosítással. Frankó lehet. Az ördögbe is... látni akartam, vajon Uma megöli-e Billt. Csaknem elnevettem magam a helyzet iróniáján. Mert most nekem is kedvem lett volna megölni. És igazán érdekfeszítő volt megnézni, hogy Uma jól seggbe rúg egy hapsit...
- Kérek egy jegyet - mondtam a jegypénztárban ülő unottképű tinédzsernek és odatoltam egy tízfontos bankjegyet. Biztos hétvégeken dolgozik, miközben a vizsgáira készül a suliban.
- Már csak pár üres hely van. Hová akar ülni?
Szerettem volna beosonni és észrevétlenül leülni hátul. Tizenhat éves koromban még oda lehetett ülni a moziban, ahová csak akart az ember. Persze leginkább hátul ültünk le a srácainkkal, hogy smárolhassunk meg taperolhassuk egymást. Ki nem állhattam, ha egy számítógép képernyőjéről kellett kiválasztanom, hova akarok ülni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.17 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2011. 12. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?