A+ A-

Ha nemet mond a lány

A férfi a villamoson ült, amikor egy feltűnően vonzó fiatal lány szállt fel. Végig követte a szemével, és reménykedett, hogy vele szembe fog ülni, de a vágy kiválaszottt tárgya egy másik ülést szemelt ki magának. Mint egy varázsütésre, az utolsó pillanatban foglalták el az orra előtt a helyet, és a férfi legnagyobb örömére útirányt választva vele szemben ült le.
Rögtön felismerte a férfi mohó, vággyal teli tekintetét. Ezerszer látta már, és unottan fordult el, hogy az ablakon kifelé bambuljon. Ezt arra használta ki a férfi, hogy a nőt vizslassa. Hullámos, barna haja világos volt, majdnhognyme szőke. Fehér blúza rendezetten simult testére, ahogyan rövid szoknyája is annak rendje, s módja szerint takart el mindent egész pontosan a térdkalács feléig.
De ahol látni lehetett a bőrét, a nyakán, az arcán, a kezén, a lábszárán, ott mindenütt világos volt, szinte rikítóan fehér, és - ahogyan a férfi képzelte - elképesztően puha. Amikor a nő viszonozta a férfi tekintetétt, az meglepő módon nem kapta el, hanem állta a nézést. A lány szájára ez mosoly halovány árnyékát csalta, majd magabiztosan tekintett végig a férfin. A mellkason feszülő fehér póló, hagyományos kék farmer. Sokat látott már olyan férfit, akit felizgatott, pontosan tudta, hogy a nadrág dudora mennyire köszönhető a hajtásnak és mennyire a tartalmának.
- Tetszel - szólalt meg a férfi.
- Tudom - válaszolta a nő.
- Biztos sokat hallod.
- Igen.
- És sosem adnál egy vadidegen pasinak esélyt.
- Sosem.
- Pedig élveznéd.
- Ne is álmodj róla!
- Végig csókolnám a tested.
- Hozzád sem érnék.
- Egyszer élveznél attól, hogy a mellbimbódhoz érek, egyszer attól, hogy megujjazlak, egyszer attól, hogy kinyallak, és egyszer attól, hogy megduglak.
- Ha azt hiszed, hogy leszoplak, és még a nyelvemmel is izgatni fogom a makkodat, hát nagyon tévedsz, mert miután leszállok a villamosról, többet nem is látjuk egymást.
- Pedig nagyon nehezen tudok csak elélvezni. Anélkül nem is megy, ha nem érzem, hogy te elélvezel.
- Soha a büdös életben - zárta le a vitát a lány, felállt, majd leszállt a legközelebbi ajtón. A férfi feladta, és szexuális izgatottsága idegességgé vált. Majd felrobban t a feje attól, hogy a vezető még percekig berregtette az ajtót.
Hazafelé is egyre idegesebb lett, különösen attól a kopogástól, amit egy távoli magassarkú keltett. Folyton csak kopogott, az egész utca visszhangozta. De a férfit nem érdekelte, csak haza akart érni.Már csukta maga után a kaput, amikor meghallotta, hogy éppen ugyanoda siet a magassarkú cipő is. Megenyhült a szíve, és nyitva tartotta a súlyos kapuszárnyat.
Rögtön felismerte a lányt, aki belépett. A lány pedig csak annyit mondott hevesen, "dugj meg!", miközben a nyakába ugrott és csókolgatni kezdte a férfi arcát. Amíg a liftre vártak, csókolóztak, a lány pedig serényen gombolta ki a blúzát. Mikor lefejtette a vállairól, akkor nyílt ki a liftajtó. A blúzt még odakint vetette le, azt sem érdekelte, ha valaki megtalálja, és lökte be a férfit háttal a liftbe.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.82 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2016. 09. 25. vasárnap 18:36
Semmi. Nulla.
#9 papi 2013. 12. 7. szombat 09:17
Kicsit elkapkodtad.
#8 tenzin 2012. 04. 17. kedd 08:09
Csatlakozom Pavlovhoz. Meg dolgozni kellene rajta.
#7 v-ir-a 2011. 11. 30. szerda 21:34
hát ez de szar, de legalább rövid
#6 Pavlov 2011. 11. 30. szerda 21:17
Ötletnek jó, de nincs rendesen kidolgozva.
#5 imohos 2011. 11. 30. szerda 16:17
Nagyon gyenge.
#4 sztbali 2011. 11. 30. szerda 16:12
Ez aztán nagyon tré. Még fantáziának is gyenge.
#3 panyi 2011. 11. 30. szerda 08:56
Igazad van, tényleg tré.
#2 gyuri0926 2011. 11. 30. szerda 07:13
Gyenge álmodozás.
#1 Törté-Net 2011. 11. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?