A+ A-

Inci te fincsi 1. rész

Inci és Sándor gyerek korukról jól ismerték egymást, már akkor is szerettek egymás közelébe lenni. Később egy cégnél, egy irodába dolgoztak. Inci férjhez ment gyerekei lettek, Sándor elkerült a nagy cégtől vidékre, így nem találkoztak évekig. Egyszer Sándor kapott egy nagyon jó állást, külön iroda titkárnővel. Az első munkanap belépve az irodába Incivel találta szembe magát, a nő még mindig csoda szép volt, vagy ha lehet még szebb, a harmadik x után is nagyon vonzó, szemet gyönyörködtető, csábos nő volt. Sándor mindig is csodálta, a mindig tökéletes alakú lányt, természetes barna bőrű és hajú lány szemeiből mindig sugárzott a boldogság. Most, hogy újra össze hozta őket a sors, egymás nyakába borulva üdvözölték egymást.
Az első nap nem sok feladat várt rájuk, csak az iroda berendezése, így volt idejük az eddig történtekről mesélni egymásnak. Inci sokat mesélt gyerekeiről, de valami feltűnt, a férfinek a párjáról nem sok szó eset, később azt is megtudta, hogy miért. A házasságuk vakvágányra tért, a férj hűtlensége miatt, és most válnak. Sándor nevetve mondta, ő még nem találta meg az igazit, bár nem kerülték el soha a nők, mégsem jutott velük el az esküvőig.
Ahogy teltek a napok a kis irodába valahogy újra kialakult köztük az a gyerekkori őszinte barátság. Sándor mesélt az aktuális barátnőiről, és sok mindenbe tanácsot is kért a lánytól. Inci közbe elvált és élte a magányos nők mindennapjait.
Amikor Inci lakást vett meghívta Sándort amolyan "lakás avató" vacsorára. A megbeszélt időre Sándor egy üveg bor társaságába érkezett. A vacsora végeztével a nappaliba beszélgettek, az elfogyott bor hatására egyre többször szóba került a szex is, nyíltan beszéltek a tapasztalataikról és vágyaikról. Inci feltett egy lemezt és táncolni szeretett volna, a férfi átölelte és magához szorította a nőt. Ahogy egymáshoz simulva táncoltak, egyre szenvedélyesebbé erotikusabbá vált táncuk. Sándor érezte a nő vonzalmát, ami kölcsönös volt érezte, hogy Inci egyre jobban simul hozzá és csípőjével úgy mozog, hogy egyre jobban felizgassa őt. Sándor simogatni kezdte partnere hátát, majd lassan lefelé haladva elérte a fenekét; ez nagyon jól esett a nőnek, mert lehunyt szemmel borult a vállára. Sándor lágyan belepuszilt Inci nyakába, a nő megborzongva emelte fel a fejét és nézett a férfire, s ugyan azt a tűzet látta benne, ami az övében is ott volt.
Lágyan megcsókolták egymást, a csókot egyikük sem akarta abbahagyni. Sándor keze vándorútra indult az érett női testen, Inci feneke nagyon kemény feszes volt, a férfit ez nagyon feldobta. Csókolgatták, ízlelgették egymást, és a kezek is egyre aktívabb szerepet töltöttek be a tánc közbe, ami már nem is tánc volt, hanem egy előjáték a szerelmi együttlét beteljesüléséhez. Lassan vetkőztették le egymást, végig csókolva a másik testének minden porcikáját. Sanyit elbűvölték Inci mellei amik nem voltak túl nagyok,de annál feszesebbek. Nyalogatta csókolgatta a két szépgömböt,közbe a nő Sándor merev férfiasságát simogatta,elé térdelt és marokra fogta úgy nyalogatta.
A férfi leült a fotelba, így Ő is viszonozhatta a nő közeledését,melleit simogatta, ujjával az egyre keményedő bimbókkal játszadozott. Incire a férfi gyengédsége nagy hatással volt, mert ilyet nem sokat élt át férje mellet. Legtöbbször elég durván közeledett felé és csak a maga kielégülését kereste a nőben. Ezért Sándort a végtelenségig tudta volna kényeztetni, mert Ő is megkapta amire vágyott. A méretes faszt egyik kezébe fogva nyalta, a másik kezével magát simogatta. Sándor felállt, és a hálószobába vitte a nőt. Az ágyra fektette és tovább izgatta, nyalogatta a formás melleket. Lassan haladt lefelé az örömnyílás felé, közben végig csókolta a nő testét. A nőt nagyon felizgatta a férfi közeledése, sóhajok hagyták el kiszáradt ajkát.
Sándor mélyen belenyalt a kis kehelybe, s csiklóját erősen szopta, nyalta. Inci két kézzel megfogta Sándor fejét, és egyre jobban nyomta a kielégülésre vágyó pinájához. A férfi mélyen belenyalt a kéjbarlangba, nyelvével szinte baszta a csillogó puncit. Inci testét mind jobban átjárta a kéj, és egyre jobban hatalmába kerítette.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.46 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 10. 10. péntek 06:13
Tetszett. Hol van a folytatás?
#4 papi 2013. 08. 15. csütörtök 05:32
Nagyon jó
#3 Kaszkadör 2011. 11. 29. kedd 17:47
Szép,10 pont...
#2 gyuri0926 2011. 11. 28. hétfő 08:29
Csak Te ne folytasd , ez olyan amcsi happy and-s történet
#1 Törté-Net 2011. 11. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?