A+ A-

Egy rock koncert extázisa

Amit most elmesélek, régebben történt ugyan, de nekem máig az egyik legkellemesebb, legemlékezetesebb szexuális kalandom. Egy rock koncerten vettem részt, de számomra nem csak a zene tette felejthetetlenné. Elég korán kimentem, így viszonylag közel kerültem a színpadhoz. Délutánra, amikor a koncert elkezdődött, annyian lettünk, hogy szorosan egymáshoz préselődve álltunk. Már előbb felfigyeltem egy csinos, szőke 18 év körüli lányra, aki a barátnőjével nem messe tőlem, némileg előttem beszélgettek.
Amint belekezdett a zenekar, a hangulat egyre emelkedett, mire beesteledett, a tömeg teljesen megvadult. Remek volt a zene, az emberek hullámoztak, és mozgásuk egy idő után pontosan elém sodorta a lányt. Ahogy összeszorultunk, mi tűrés tagadás, éreztem, hogy a brokim dagadni kezd. A hullámzás jópásztor, összepréselt bennünket, a teste izgató illatát érezve egyre nehezebben tudtam ellenállni a kísértésnek. Sötét volt és én végül nem bírtam tovább, elővettem a szerszámomat, ami így már közvetlenül a miniszoknyájával érintkezett. Nem gondoltam rá, hogy Ő ezt megérezheti, de másként történt.
A válla fölött hátra pillantott, elmosolyodott, és a nélkül, hogy felém fordult volna, kezével megkereste azt, amit a sötétség miatt úgy sem láthatott volna. Mondhatom, csodálatos érzés volt! Amennyire lehetett, még jobban hozzásimultam, miközben Ő a kezével fürgén dolgozott. Én meg előre nyúltam a jobbommal, ás némi matatás után legnagyobb örömömre felfedeztem, hogy a szoknyája alatt nem visel bugyit. Megkerestem az ágyékát, mely ekkorra már csupa nedv volt. Fejét lassan hátrahajtotta, a félhomályban is láttam, amint behunyja a szemét, ajkait padig enyhén szétnyitja. Ha más nézi, talán a zene extázisának vélte volna, én azonban tudtam, hogy miről van szó. Megkerestem a csiklóját, és gyöngéden simogatni kezdtem. Nemsokára megdagadt, szinte éreztem rajta a vágy lüktetését.
Ekkor a brokimat a megfelelő helyre irányítottam, kissé felágaskodott, így a második kísérletre sikerült is a művelet. Viszonylag könnyen becsusszantam, és úgy éreztem, jobb helyre nem is kerülhetett volna.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.6 pont (110 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 dobos 2003. 04. 1. kedd 08:45
Az írónak minden tiszteletem.
Barátom voltál már rock koncerten? Szerintem nem, mert akkor tudnád mi folyik ott. Úgy összeölelkezve állni, és egymást kézzel kielégíteni, a "hullámzó" tömeg közepette, hááát....
Az, hogy kitalált a sztori, az rendben van, de a gyerekmeséhez nem ezt az oldalt kéne felkeresni.
#2 joy01 2002. 08. 29. csütörtök 16:54
kiirály
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?