A+ A-

Az utcafiú

Rosszkedvűen sétáltam a parkban késő este. Nórával már megint összevesztem. Nóra a feleségem immár 20 éve. Nem is lenne baj, de mostanában elég sűrűn megtörténik mindez. Nem tudom mi van velünk. A gyerekek lassan felnőnek, s most, amikor már lenne időnk egymásra, egyre inkább eltávolodunk egymástól. Lassan bandukoltam az utcán elgondolkodva, mikor egy vékonyabb gyerek hang és egy idősebb férfi brummogására lettem figyelmes.
- Kétezret adok, de akkor mindent csinálsz! - hallottam a férfi hangját.
- Hogyisne...ennyiért csak a kezemmel csinálom! Ötezer, és nem bánod meg, azt garantálom! - mondta gúnyosan a gyerek hang.
Kicsit előrébb léptem, és megláttam, hogy 14 - 15 éves fiúcska és egy 40 - 50 éves férfi tárgyal.
Ekkor még nem tudtam az alku tárgyát.
- Az nekem túl sok. Nem érsz annyit. - legyintett a férfi, és odébbállt.
- Micsoda?!! Hogy Én nem érek annyit?!! Rohadj meg Te buzi.!! - kiabált dühösen a gyerek - Kétezerért akkor sem csinálom meg te szemét!
Csendben figyeltem, ahogy morgolódott a srác és volt időm közben egy kicsit megfigyelni. Kifejezetten vagány gyereknek nézett ki, aki már tudta, hogy milyen az élet forgataga. Kicsit alacsony volt, barna haja zsírosan a szemébe lógott, az ajka felett már egy kicsit kiserkent a bajusz. A kis párbeszédjükből sejtettem, hogy mivel keresheti a kenyerét. Annyira kitartóan néztem, hogy észrevette. Rögtön felcsillant a szeme, és felvéve az ártatlan gyermeki arcát, elindult felém.
- Hello Uram! Engem keres? - Ragyogó mosollyal ért oda mellém.
- Nem valószínű. - mondtam - Csak erre jártam. -
- Aha. Értem. Mindenki ezt mondja. - nézett a szemembe. - Na idefigyeljen. Ne kerteljünk tovább. Kétezerért kiverem magának, ötezerért le is szopom és meg is dughat. A pénzt előre kérem! Na, áll az alku? - várakozva nézett rám.
- Nem áll. - mondtam - Nem vagyok meleg, és nem akarok veled semmit csinálni. Nekem feleségem van. Nős vagyok érted?
- Az nem számít! - mondta - Majd elmúlik. Vannak olyan kuncsaftjaim akiknek nem is egy felesége volt. - legyintett - Na jó, megcsinálom magának négyezerért is, de csak azért mert nagyon kell a pénz. Ennél lejjebb már nem mehetek!
- Értsd meg! - könyörögtem - Nem vagyok homokos!
- Én sem! De ez sem számít. - darálta megállás nélkül - Tudod mit? Fogadjunk, hogy jobban leszoplak, mint a feleséged. Ha nem így lesz, nem kell a pénzed.
- Elhiszem, csak fejezd már be. - kértem.
Rám se hederítve kézen ragadott, és elkezdett húzni egy romos ház kapu alja felé. Szólni se volt időm, máris a kapuhoz értünk, ahol se szó, se beszéd átölelt és elkezdett simogatni. Furcsa érzések kavarogtak bennem. Olyan emlékek törtek fel bennem, ami már azt hittem réges - régen elfelejtettem. Egy szoba, egy ágy, homályosan egy meztelen fiú test, ahogy átölel...gyerekkori emlék, aminek soha nem tulajdonítottam jelentőséget, az most felszínre jött. Mozdulatlanul hagytam, hogy azt csináljon amit akar. A kezével simogatta a combom belső felét, és éreztem hogy egyre közelebb jár a keze a nemi szervemhez. Elfogott a vágy, ami mostanában sajnos kerülni látszott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.14 pont (81 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 guymiki95 2015. 04. 11. szombat 19:46
Remek történet!
#2 papi 2013. 08. 15. csütörtök 05:25
Elmegy
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?