A+ A-

A megvalósult képzelet

Az ágyban feküdtünk egy csodálatos szeretkezés után. Átkaroltam Biankát, simogattam gyengéden a hátát és a gömbölyű fenekét. Bianka szorosan hozzám bújt, szemembe nézett és azt mondta - nagyon szeretlek.
- Én is nagyon szeretlek, kedvesem - válaszoltam, felemeltem fejemet a párnáról és megcsókoltam őt.
- Elégedett vagy velem? - kérdezte Bianka. - Már mint úgy értem... az ágyban. van valami, amit nem úgy csinálunk, ahogy szereted? - Van olyan fantáziád, amit még nem próbáltunk ki? - folytatta a kérdést.
- Bi, Te vagy a legcsodálatosabb, nő a földön. Mindig arra bátorítasz, hogy elmondjam a fantáziáimat, és Te mindig segítesz megvalósítani azokat. Nem hiszem, hogy valamiben is hiányt szenvednék. - válaszoltam.
- Csak biztos akartam lenni, hogy az én Kedvesem semmiben sem szenved hiányt. Nem szeretném megérni, hogy valami kiscsaj után nézzél, hogy megfűszerezd a nemi életünket. - mondta Bianka, és jobban hozzám bújt. Én is visszatettem a fejem a párnára és azon gondolkoztam, amit Bianka mondott. Biankának különleges érzéke van, hogy megérezze az én tikos vágyaimat. Nem csak passzívan engedte, hogy megvalósítsam a képzeletemben bujkáló vágyaimat. Aktívan részt kért belőlük és nagyon izgatóvá varázsolta őket. Nem hiszem, hogy van még egy olyan nő a földön, akiben ennyi érzékiség lakozik. aki annyira izgatóvá tudja tenni az életem. Visszagondoltam arra a számtalan kalandunkra, amit együtt egymásért éltünk meg.
Emlékszem, alig voltunk egy éve együtt, amikor észrevettem, hogy Biankát rendkívülien foglakoztatja, hogy megértse a férfiakat és azoknak a nemi vágyait. Éppen ezért a mi nemi életünket is nagyon feldobta.
Névnapján elvittem őt egy romantikus vacsorára. Befejeztük az étkezést és élveztük az italainkat. Bianka megszólalt - Feltehetek egy kérdést neked?
- Persze, drágám. Hiszen tudod bármit, kérdezhetsz tőlem. - válaszoltam.
Bianka, halkan kérdezte - Gyakran szoktál maszturbálni?
- Mit? - kérdeztem, meglepetten.
- Tibi, ez teljesen normális dolog. Csak azt akartam tudni, hogy milyen sűrűn csinálod. - válaszolt, meglepetésemet látva Bianka.
- Hát, ez nem az a kérdés, amire számítottam. De, azért, hogy az igazat megvalljam, elég gyakran csináltam, amíg nem ismerkedtünk meg. Amióta megismertelek nem nyúltam magamhoz. - feleltem a kényes kérdésre.
- Élvezted? Jó érzés volt? - kérdezte kíváncsian.
- Bi, egy fiatal fickóban mindig nagyon erős a szexuális vágy, és ha nincs éppen barátnőjük, akkor megtalálják a módját, hogy levezessék a feszültségüket. - magyaráztam Biankának.
- Szóval élvezted és jó érzés volt? - makacskodott tovább.
- Igen Bi, élveztem és nagyon jó volt. - mondtam megadóan.
- Akkor miért hagytad abba? - folytatta a faggatást.
Emlékszem, zavarban voltam nem akartam elismerni, hogy azóta is rendszeresen maszturbálok és, hogy nem mondtam igazat. - Tudod, amióta együtt vagyunk nincs szükségem rá. Teljesen elégedet vagyok a kapcsolatunkkal. - válaszoltam.
- Tibi, te nem hagytad abba csak, azért mert, együtt vagyunk. Fogadni mernék, hogy te most is szoktad csinálni. - tapintott a lényegre Bianka.
Annak ellenére, hogy kényelmetlenül érintett a téma, a farkam merevedni kezdett az alsómban. - Mi a fenének kérdezel tőlem ilyeneket, Bi? - mondtam egy kicsit ingerülten.
- Azért, mert úgy gondolom, hogy te most is csinálod. Én magamról tudom, hogy amit szeretek csinálni és jól esik nekem, azt nem hagyom abba, azért mert veled összejöttem. És, úgy gondolom, hogy te is így gondolkozol. Szóval mondd csak meg nekem az igazat. Ha most otthon lennénk, akkor kezedbe vennéd az ágaskodó kardodat és maszturbálnál? - magyarázta és kérdezte Bianka.
- Ide figyelj Bi, az én rudam, most éppen félkemény és nem tudunk semmit tenni itt az étteremben. Amit én valójában akarok, hogy menjünk haza végre már és otthon csiszolgasd az elmédet. - válaszoltam kimérten. Amit mondtam, valójában csak fél igazság volt. Azt akartam, hogy menjünk már végre haza és Bianka vegye végre a szájába a vágyakozó rudamat. Sőt én arra is gondoltam milyen jó lenne lassan kihúzni a szerszámomat Bianka szájából, és lassan maszturbálni, amíg a feltörő élvezetem a szájába nem lövell.
- Rendben van Tibi, most befejezem ezt a témát. De amint hazaérünk, azt akarom, hogy maszturbálj. - jelentette ki Bianka határozottan.
Vagy jó tizenöt percbe telt mire a farkam akkorára zsugorodott, hogy kifizessem a számlát és elinduljunk haza. Szótlanul bandukoltunk, agyamban lázasan váltották egymást a gondolatok. Mit is akart mondani Bianka. Meg akartam érteni a gondolat menetét.
Hirtelen Bi, megtörte a csendet. - Gondolom, megértetted, amit mondtam. Hazaérünk és maszturbálsz. - mondta.
- Bi, drágám, csak nem képzeled, hogy hazaérve berohanok a fürdőbe és mint egy tini, elkezdem magamat kielégíteni? - kérdeztem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (95 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 05. 17. szombat 05:50
Jó történet.
#6 listike 2014. 02. 24. hétfő 13:06
Nagyon jó.
#5 East West 2005. 09. 20. kedd 14:40
Barcsak mninden no ilyen lenne! Vagy lehet hogy mind ilyen csak elo kellene csalogatni beloluk?;-)
#4 Egy csaj 2002. 06. 11. kedd 18:32
Nagyon király!!! 10 pont
#3 iktegyan 2002. 03. 23. szombat 19:53
Nemcsak az a jó benne, amitől már párszor elélveztem, hanem az is tetszik, hogy ez a törté-net a házastársi szeretetre is ösztönöz a fantáziadús szex mellett.
#2 Wolly 2002. 02. 27. szerda 09:21
Csúcs. Tiszta meredt voltam. KIRÁLY
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?