A+ A-

Eszter

Egy fehérvári suliba járt már 6 éve. Sokan meg akarják dugni, mert jó teste van, nagy mellek, kerek fenék. Fekete haja nyakáig ér, és csak 1 hibája van, hogy flegma, de nagyon, ami sok ember szemét szúrta, egy nap bosszút álltak. Mivel gyógyszert kellet szednie, egyik osztálytársa kicserélte az egyik vitaminját szexuális vágyfokozóvá, még hozzá a durvábbik fajtából. Amint reggel bevette, egyből érezte ez a nap nem lesz szokványos. Már a buszon is alig bírt a puncijával, az összes srácot jól végig mérte, és az járt a fejében, hogy vajon mekkora és milyen vastag a farkuk.
Amint beért a suliba, beült az első órára. Az óra közben végig csak azon járt az esze, hogy valaki elkaphatná a WC-ben, és jól megdughatná. Nagyon lassan telt el az 1. óra, a következőn felelnie kellet a kettesért az egyik tantárgyából, mivel hiányzott, így a tanár elkérte egy másik óráról, hogy be tudja pótolni a felelést.
Eljött az idő, első kérdés felteszi a tanár, aki idős volt, olyan 50 éves, és Eszter mindig flegma és bunkó volt vele.
Tehát első kérdés.
Válasz nincs, másod kérdés, ismét nincs, Eszter nem tudott koncentrálni, mivel már annyira be volt indulva, még ezt a seggfej tanárt is izgatónak találta, pedig utálta őt. A harmadik kérdés után sem volt felelet, és a tanár ezt mondta:
- Eszterke, ez bizony harmat gyenge, remélem, tudod - majd végig nézett Eszteren, és szeme megakadt a kivágott felsőn és a nagy melleket. Eszter ezt észre véve ezt felelte:
- Tudja tanár úr, van amiben jobb vagyok - elmosolyodott.
A tanár kérdőn mondta:
- És miben?
Eszter a vágyfokozótól benedvesedett puncival ezt mondta:
- Szopni remekül tudok.
A tanár felállt, és odalépett Eszterhez, és csak lehúzta a sliccét és mosolygott. Eszter, mint egy jó kislány kivette a tanár farkát, ami 50 éves létére elég nagy volt és vastag. Hátra húzta a makkot, felnézett a tanárra, és egyszerűen bekapta a faszt. A tanár csak halk nyögéssel nyugtázta, hogy a fasza a diákja szájában pihen és merevedik.
Eszter egyre erőteljesebben bólogatott. És mikor ki-ki vette a szerszámot, mindig mondott valamit:
- Ezt szereti tanár úr, mi? Ha mélyen bekapom, ha szopom a farkát? - És mindig próbálta jobban a torkába engedni a faszt.
Pár perc után Eszter abba hagyta a szopást, és elkezdte levenni a pólóját, majd a melltartóját előkerült nagy melle mely feszes volt. Majd szépen közéjük tette a kemény faszt, és úgy folytatta a munkáját. Ezekkel a szavakkal feszélyezte a helyzetet.
- Ugye mindig is ezt akarta, hogy jól mellbe kúrjon tanár úr. Gyerünk akkor kúrjon! - szinte ordította. A tanár meg csak dugta és dugta. Eszter a padon hasal, a tanár pedig hátulról döngette:
- Ez kell ribanc, szereted ha kúrnak? Eszter fejét teljesen átjárta a kéj és így válaszolt:
- Igen, imádom, imádom a faszt, gyerünk mééég!!
És a tanár, míg bírta, kúrta is Esztert. Majd tíz perc múlva már a végéhez közeledett a tanár úr. Megfogta Eszter kezét, lenyomta térdelő pózba, és a szájába eresztett egy löketet.
- Nyeld le, gyerünk, nyeld le ribanc. És Eszter le is nyelte.
Felöltöztek és a tanár meg adta a 3-ast Eszternek.
Ekkor még azt hitte ő is, hogy vége a napnak. Ám de mivel olyan hangosan beszéltek egy osztálytársa meghallotta és felvette videóra a "felelést". Következő óra gyakorlat volt, így mindenki ment átöltözni. Ekkor Eszter szembesült a videóval, amit hárman is tudtára adtak. A főnök, a három srác közül csak ennyit mondott: a miénk vagy.
Eszter beletörődően bólogatott. - Vetkőzz! - hallatszott az utasítás. Eszter el is kezdte először kabátját, cipőjét. Húzva az időt, majd jött a póló és a nadrág, egy fekete tanga volt rajta, elöl alig takarta nem rég kúrt punciját.
- Most a bugyid, vedd csak le - hangzott. - Térdelj le - Eszter letérdelt, és jól tudta mi következik, csak annyit mondott:
- Kérlek, a videót utána töröljétek. Válasz nem volt, a 3 srác körbeállta, és elővette a farkukat, mindegyiké méretes volt.
Eszter szájában a nyál is összefutott, majd szépen munkához látott szopott, mint akinek ez a hívatása, a srácok meg csak röhögtek és szidták.
- Ez az te kis flegma picsa, szopjad, ezt már szereted. Másra nem is vagy jó csak a faszszopásra.
Az egyik copfba fogta a haját, és elkezdte szájba baszni, próbálta minél jobban a torkába engedni, de egy idő után elfogyott a levegője, de a srácot nem érdekelte, és még inkább erőteljesebben lökte a faszát.
Aztán kihúzta. Eszter hátraesett a seggére, és levegő után kapkodott.
- Gyere vissza, még seholsem tartunk!
Lehajtott fejjel visszatérdelt, majd a másik srácot kezdte szopni. Hevesen szopta a srácot, mikor érezte, hogy valaki a pináját izgatja, de megfordulni, nem mert, nehogy még rosszabb legyen a helyzet, inkább folytatta a szopást: Kicsit kivette a faszt, húzott rajta egyet-kettőt, majd a szájába engedte, amíg bírta és szívta. Akit szopott, odaszólt a másikhoz:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.37 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 sipospista 2017. 03. 13. hétfő 12:37
Jooooo
#10 Andreas6 2016. 05. 20. péntek 09:13
Még ezen az oldalon is a leggyengébb irományok közé tartozik.
#9 feherfabia 2016. 05. 20. péntek 08:32
Egèsz jò
#8 A57L 2013. 10. 31. csütörtök 04:31
Nem rossz.
#7 sztbali 2012. 06. 4. hétfő 18:40
Látom az író nincs tisztába a történet menetével.
#6 sikamika 2012. 01. 6. péntek 12:53
kéne folytatáss!!:P
#5 BBKing 2011. 11. 9. szerda 19:23
Láttam jobbat is már. :/
#4 gyuri0926 2011. 11. 8. kedd 07:38
kivette a tanár farkát, ami 50 éves létére elég nagy volt és vastag.
Ennyi marhaságot ritkán olvastam öcsike.Mi köze az életkornak a fasz méretéhez ? 15 éves fiukák írkálgtanak itt marhaságokat , akiknek egy KÖZÉPKORÚ 50 éves ember öreg !!!!!!!!
#3 Pavlov 2011. 11. 8. kedd 06:45
Inkább csak egy valós személyről írt, bosszú jellegű történetnek tűnik, jó sok magyartalansággal.
#2 sikamika 2011. 11. 8. kedd 00:56
szuper !!!10 pont.remélem folytatás várhatooo elvegre még suliba jár smile
#1 Törté-Net 2011. 11. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?