A+ A-

Párterápia

Húszas éveink második felében jártunk a barátnőmmel, amikor ez a dolog néhány évvel ezelőtt történt. Az akkor már hosszú, stabil kapcsolatunk teljesen jól működött, szerettük egymást, megbíztunk egymásban. Együtt éltünk egy budapesti lakásban, és csendben a jövőt tervezgettük. Egyetlen probléma volt csupán, bár sokáig ennek sem tulajdonítottunk jelentőséget. Párom sehogy sem tudta elérni a hüvelyi orgazmust. Így aztán, a több évnyi együtt töltött időre és bizalomra alapozva elhatároztuk magunkat.
Bár nem volt rossz a szexuális életünk, azért mindketten éreztük és tudtuk, hogy ez így nem a legjobb. Részben a méretem, részben a "sebességem" miatt nem volt elég érzés és idő, hogy Timi, a barátnőm a "hagyományos" módon elélvezzen. Vele semmi baj nem volt. 25 éves, egészséges, kissé telt alkatú, nagymellű, helyes lány volt. Szerettem a vállig érő, fekete haját, teljesen szőrtelen, nőies testét, húsos punciját... Talán túlságosan is izgató volt számomra mindez, ezért is voltam állandóan gyorslövetű... Ez van. A problémát kimondva, elfogadva keresni kezdtük a megoldást.
Párterápia címszó alatt legtöbbször csak olcsó szexuális ajánlatokat, hármas vagy páros szexre való meghívásokat kaptunk, de nem gruppent akartunk, hanem valakit, aki tényleg tud segíteni, de nem azzal, hogy olyan okosságokat mond, amiket mi is fellapozhatunk az interneten. Végül találtunk egy kellően merész, de komolynak tűnő vidéki házaspárt, akik "elméleti és gyakorlati" szinten is vállalták, hogy foglalkoznak velünk. Néhány levélváltás és telefonos egyeztetés alapján elég idősnek, tapasztaltnak és normálisnak tűntek ahhoz, hogy ne csak egy vad dugást akarjanak Timivel. Így hát egy szép őszi napon meglátogattuk őket.
Egy nagyváros melletti tanyán éltek (illetve élnek ma is), nagyon igényes, rendben tartott kerttel, gyönyörű házban, nagy autóval. Egyértelmű volt, hogy nem átlagemberek, így bizalommal csengettünk be. Egy érces, kemény férfi hang szólt, hogy menjünk be, a kapu pedig már berregett is, hogy nyitva van. Az ajtóban már a hölgy fogadott minket.
- Sziasztok, örülünk hogy eljöttetek, már nagyon vártunk - mosolygott. Egy meglepően magas, 175 cm körüli, elég testes érett hölgy volt, Katalinnak hívták. Mosolyogva invitált a házba, ami belül is csodásan nézett ki. Antik bútorok, képek a falon, drága szőnyegek. Timivel szinte megilletődve vettük le a cipőnket.
- Gyertek csak bátran - invitált a nappaliba, ahol kényelmes bőrfotelekbe ülhettünk. Megismertük a házaspár férfi tagját is. Attila egy magas, sportos, már az 50-hez közelítő, kopasz, amolyan tipikusan katonai kiképzőtiszt kinézetű ember volt, de barátságosan fogadott.
- A férjem előkészíti a terápiás szobát, addig mi beszélgessünk - mondta Kati. - Van üdítő, kávé, sütemény, egyetek-igyatok, és közben beszéljük meg a kis problémátokat.
Lassan feloldódva, Timivel elmondtuk, mi a gond. Kati biztosított róla, hogy segíteni fognak nekünk, megbeszéltük az anyagiakat is, ami bizony nem olcsó mulatság.
- Na, gyerekek - jelent meg az ajtóban Attila -, a szoba készen áll. Hallottam közben amit mondtatok, szóval Gáborkának hamar sül a szerszáma - mosolygott. Ez a "legyerekezés", meg a becézgetés kissé váratlanul ért minket, de a korkülönbség miatt nem volt vészes.
- Ez tehát egy gyakorlati oktatás? - kérdezte Timi.
- Nemcsak oktatás, terápia - vágott közbe Kati. Attila leült mellé, velünk szemben a kanapéra. - Azt tudnotok kell, hogy ez nem szexuális szolgáltatás, nemcsak élvezkedni vagytok itt, hanem tanulni. - Mi figyelmesen bólogattunk.
- Gábor - fordult felém Kati -, nyitottnak kell lennetek, mert nektek itt most ellentétes az érdeketek.
- Így van - szólt Attila -, neked az a cél, hogy visszatartsd magad, míg a kislány feladata - mutatott Timire -, hogy minél jobban ellazuljon és élvezze a dolgot.
- A férjem be fog hatolni Tímeába. - folytatta Kati - Erre nyitottnak kell lennetek, de ha ez így nem fér bele nektek, akkor sajnos nem fogunk tudni segíteni.
E mondat után néhány másodpercnyi kínos csend telepedett ránk. Timivel egymásra néztünk, de mindkettőnkben ugyanaz játszódott le. Ha már itt vagyunk, ha már vállaltuk ezt a dolgot, akkor megpróbálunk tényleg tanulni belőle, és nem megcsalásként felfogni bármit is.
- Ez fizikailag szex ugyan, de én itt csak gép vagyok - tette szét a karját Attila. - A kislánynak is tanulnia kell bizonyos dolgokat, és azt műanyaggal nem lehet.
- Jó, részemről rendben van a dolog - tettem le a kínomban gyorsan kiivott üdítős poharat. Timi a kezét tördelve, láthatóan elpirulva üldögélt, de némi tanácstalan szájrágcsálás után rám nézett, aztán Katira és Attilára.
- Jó, rendben.
- Nagyszerű! - Kati arca egészen felderült. - Örülök, hogy ilyen nyitottak vagytok. Kérlek, akkor vetkőzzetek meztelenre, ide és ide tehetitek a ruhákat - ekkor már felpattanva mutogatott -, és gyertek be a szobába.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.24 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2015. 05. 2. szombat 07:57
Közepes!
#9 zsuzsika 2015. 02. 14. szombat 11:56
Egy fokkal jobb az átlagosnál.
#8 hairy_pussy 2013. 07. 18. csütörtök 06:35
nekem tetszet
#7 A57L 2013. 07. 1. hétfő 08:35
Elmegy.
#6 Bikmakkocska 2013. 05. 7. kedd 18:29
Hát, nem valami pipec.
#5 Toyota 2012. 05. 17. csütörtök 14:47
Szerintem klassz. Írj még! smile
#4 gabriel1981 2011. 11. 4. péntek 09:29
És ki mondta hogy ez gruppen történet? smile (Ha a címkék rosszul voltak beállítva akkor bocs.)
#3 BBKing 2011. 11. 4. péntek 09:04
Hm, végül is nem gruppen ez, csak amolyan párhuzamos-hetero. smile
Érdekes. smile
#2 gyuri0926 2011. 11. 4. péntek 07:27
Tudod azért a gruppen ettől sokkal jobb.
#1 Törté-Net 2011. 11. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?