A+ A-

Angie Sunshine - A szülinap

- Angie! Öt perc múlva kezdés! - Itt az idő elindulni a színpadhoz. A mai este lesz az évben az egyik legkülönlegesebb. Több táncossal, hosszabb műsoridővel, új ruhákkal - ma van a főnök szülinapja. A műsor még számára is meglepetés lesz, eltérő a szokásostól. A lányoknak általában én tanítom meg a koreográfiát, az újoncok is hozzám kerülnek, de a mai alkalmat igazán érdekessé akartam tenni, ezért vendég tanárok segítették a munkámat. Társastánc tanárok, ugyanis a mai estébe belecsempészünk egy kis tüzet, egy kis kubai hangulatot.
A Dj srác elindította a zenét, még várnom kellett, rövid hatásszünet az elején, hogy még jobban akarjanak. Az egész színpad sötét, amikor kilépek, halványkék fény világít meg, a ruhámon ezernyi csillám szórja szerte szét, evvel még varázslatosabbá téve a belépőmet. A hosszú fekete hajam kiegyenesítve a popsimig ér, műszempilláim végén csillogó strassz kövek, műkörmeim feketék. Fehér füst vesz körül, a zene misztikus, a dobok egyre erősödnek, érzem, hogy libabőrös lesz a hátam az izgalomtól. Ekkor kezdek el lassan, nagyon lassan mozogni a csípőmmel. Köröket és nyolcasokat csinálok, megfordulok és lehajolok, így mindenki láthatja az átlátszó ruhámon keresztül a gömbölyű vonalaimat. A legizgalmasabb és a legerotikusabb, ha nem mutatsz meg mindent, csak sejtetsz. Ha a lányaim táncolnak fenn a színpadon, mindig felizgat, amikor így láthatom őket.
Amikor megfordulok, leereszkedik fentről az első rúd elém, és beilleszkedik a fém tartójába a padlón. Az egyik lábamat felteszem rá, hátrahajolok és megfordulok a rúd körül. Pattanásig feszülnek az idegek, kezdem a vállamról óvatosan lejátszani a ruhát, érzem magamon a főnök éhes tekintetét. Egyre lejjebb és lejjebb csúszik a ruhám, a zene bedurvul és pont abban a pillanatban, ahogy leesik a könnyű anyag, minden sötétségbe borul és csönd lesz. Ők nem tudják, de a két másik rúd mögöttem szintén leereszkedik, Nicky és Amy kilépnek a színpadra. Mindkettőjükön fekete-piros fehérnemű, rajtam fekete, formára ugyanolyan, mint az övék. A szőke Nicky ma igazán bombázó, hullámos haját feltűzték kontyba, amiből rakoncátlanul kiszabadultak a tincsek. Amy pedig félhosszú kócolt hatású vörös hajával, mint egy vad kis cica. Ekkor indul be a zene, fények fel és berobbanunk. A koreográfia tökéletes, igazi show tánc, salsa mozdulatok, csábos pillantások, imádom ezt csinálni. A srácok ujjonganak, tapsolnak és kiabálnak, elértük a célt, amit szerettünk volna, mindenkit felpörgettünk. Aztán kezünkbe vettük a rudakat. Persze a táncos rudakra gondolok:). Egyszerre másztunk fel, hátrahajlottunk és már csak egy lábbal tartottuk magunkat. Átfordultunk terpeszbe, majd fejjel lefelé lecsúsztunk. A végére tartogattuk a legnehezebb figurát és az új lányok belépőjét. Bejöttek és elárasztották színeikkel az egész teret. Mindenhol piros és fekete fodrok, csillámok, tollak és az őket viselő gyönyörű lányok táncoltak. Felmásztunk a rudak tetejére és egymás tartva megcsináltuk a végpózt, hatalmas ováció fogadott minket, az összes pasi meg volt őrülve, füttyögtek és visszatapsoltak minket többször.
Hátul az öltözőben nevetgélve meséltük, hogy ki mit hol rontott el, és hogy mennyire vicces arckifejezéseket láttunk ma. Egy két srác nagyon ki volt akadva, még utánoztuk is őket, főleg Nicky akinek igen nagy tehetsége volt ebben. Színésznőnek készült, aztán persze nem kapott szerepet csak kis darabokban, kevés pénzzel. Ekkor találkoztunk egy buliban és elbeszélgettünk. Megtudta, hogy hol dolgozom, mekkora fizetéssel és semmi mást nem kell csinálni, csak táncolni. Na jó... persze később mindenki számára kiderül, hogy ez nem ilyen egyszerű. A főnök, Dave előszeretettel tart igényt a társaságunkra, általában heti egyszer, legalábbis engem minden pénteken hív magához. Megvannak az eszközei, hogy el is menjek hozzá, és hogy a lányok többsége ugyanígy tegyen. Nem csak a szerződésről van szó, amit alá kellet írni, hanem a kidobó srácokról és a jogi fenyegetésekről. Persze lehetne ellene tenni, de a szolgáltatásokért cserébe fizet is, és nem engedi, hogy a klub többi dolgozója is kihasználjon minket. Szerintem kisebbségi komplexusa lehet nem kevés bizonyítási vággyal fűszerezve, plusz extra adag féltékenység. 36 éves, mivel már kopaszodna, ezért kopaszra borotválja a fejét mindig. Családos ember, 3 gyerekkel, a felesége nem tudom, hogy bírja egyáltalán az életmódját, de biztos, hogy sejtenie kell valamit.
Amúgy meg... valahol élvezem ezt a helyzetet... a kiszolgáltatottság érzését... persze, ezt igazából soha senki nem ismeri el, de szerintem nincs mit titkolni ezen, hogy igen is vannak olyan nők, akik szeretik, ha kicsit másképp bánnak velük.
Ekkor kopogtattak az öltöző bejáratán. Az egyik kidobó srác volt az, Robert, a főnök mindig őt küldte a lányokért.
- Angie és Nicky! Ma este titeket kér a főnök, legyetek jó kislányok, mert baromira rátok van izgulva!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.71 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2016. 02. 28. vasárnap 07:50
Nem rossz
#1 Törté-Net 2011. 08. 31. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?