A+ A-

A puding próbája

Gimnazisták voltunk. A kollégiumot közösen használtunk a gépipari technikum bennlakó fiú tanulóival. Az első emeleten lakott a koleszes nevelőtanárunk - merthogy ilyen is volt -, aki bármikor, ügyeleti beosztásán kívül is ránk nyithatott, ellenőrizhette a körletrendet. Fiatal, mindössze 26 éves volt. Szép arcú, szemüveges, félszeg. Mintha minden szavával bocsánatot kérne a létezéséért. Nővel sosem láttunk. Az édesanyjával élt, Budapestre és csak nagyritkán látogatott haza.
Háta mögött elneveztük a Pudingfejű Wilson kalandja c. humoros könyv főszereplője után, Pudingnak. Magyar és földrajz szakos volt az istenadta. Népszerűsége abban rejlett, hogy egyest soha, senkinek nem adott és ő vezette a színjátszó szakkört. Abban az időben élte virágkorát a Sztanyiszlavszkij módszer, ami abban állt, hogy mindent ki kell próbálni, és csak úgy tudjuk a szituációt eljátszani.
A makrancos hölgyet próbáltuk. Mi harmadikosok voltunk. A Katát játszó Zsóka másodikos. Én játszottam a Katát megrendszabályozni akaró újdonsült férjet. Ment is a próba rendesen, beleadtunk apait-anyait, de a csókjelenetek nem akartak sikerülni. Zsóka is, én is még szüzek voltunk, és abban az időben nem volt divat már 12 évesen átesni a tűzkeresztségen.
Így aztán korrepetálásra szorultunk. Zsókát Margit néni, biológiai tanárnőnk, engemet pedig Puding vett kezelésbe. Történt, hogy próba után a koleszban, az esti szieszta alatt behívott a szobájába, és elkezdte velem gyakoroltatni a csókolózást. Én berzenkedtem eleinte, de ő mereven ragaszkodott a Sztanyiszlavszkij módszerhez, és szemüvegét levéve, bocsánatkérő mosollyal ajkait félig nyitva, várta, hogy szájon csókoljam. A másnapi ötös reményében belecsókoltam a szájába. Mit mondjak, nem is volt olyan rossz.
Addig gyakoroltuk a csókolózást, míg tökéletesen nem ment. Kimelegedve levetettük tréningruha felsőnket, és még párszor nyelves csókot váltottunk. Nekem kezdett felállni a bránerom, de nem gondoltam semmi perverzióra. Főleg egy öregfiúval. Mikor belefáradtunk a csókolózásba, leültünk Puding vaságyának a szélére, ülve hálásan megölelgetett, majd megkérdezte nem ajzódtam-e fel nagyon. Mondom neki, dehogyis nem tanár úr, majd elélveztem.
- Akkor ne aggódjál, hanem könnyíts magadon! -biztatott, és kezdte lehúzni rólam a melegítő alsót, ami gatyával együtt lejött. Én, mint egy megbabonázott nyuszi hagytam, cselekedjen, ahogy akar. Gondoltam ez is a módszer része. Elkezdtem a faszverést, ő meg elém guggolva figyelte, amint lihegve a csúcsra érek, és elélvezés előtt kitátott szája elé irányította faszverő kezemet, és kénytelen voltam beleélvezni mohó szájába. Ő pedig a perverziót fokozva a bőséges mennyiségű geci egyrészét nyelte, mint kacsa a nokedlit, majd kicsit a szájában összegyűjtve, rámhasalva nyelves csókot váltott velem.
Igencsak élvezetes volt a nyálával összekeveredett saját gecimet nyelni. Mikor elteltünk egymással, szégyenlősen összekapta magát és intett, hogy öltözzek fel, s menjek a szobámba. Miután a lelkemre kötötte, hogy egy szót se szóljak senkinek a korrepetálásról, elbocsátott. Másnap már sokkal jobban ment a próba. Kezdtünk belejönni a szerepeinkbe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.49 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 fakutya 2011. 11. 9. szerda 17:42
harmatgyenge.
#3 v-ir-a 2011. 08. 24. szerda 17:36
prosztatából csak 1 van...
#2 drinti 2011. 08. 24. szerda 08:58
Szánalmas.
#1 Törté-Net 2011. 08. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?