A puding próbája

Szavazás átlaga: 6.03 pont (59 szavazat)
Megjelenés: 2011. augusztus 24.
Hossz: 5 960 karakter
Elolvasva: 1 296 alkalommal
Gimnazisták voltunk. A kollégiumot közösen használtunk a gépipari technikum bennlakó fiú tanulóival. Az első emeleten lakott a koleszes nevelőtanárunk – merthogy ilyen is volt –, aki bármikor, ügyeleti beosztásán kívül is ránk nyithatott, ellenőrizhette a körletrendet. Fiatal, mindössze 26 éves volt. Szép arcú, szemüveges, félszeg. Mintha minden szavával bocsánatot kérne a létezéséért. Nővel sosem láttunk. Az édesanyjával élt, Budapestre és csak nagyritkán látogatott haza.

Háta mögött elneveztük a Pudingfejű Wilson kalandja c. humoros könyv főszereplője után, Pudingnak. Magyar és földrajz szakos volt az istenadta. Népszerűsége abban rejlett, hogy egyest soha, senkinek nem adott és ő vezette a színjátszó szakkört. Abban az időben élte virágkorát a Sztanyiszlavszkij módszer, ami abban állt, hogy mindent ki kell próbálni, és csak úgy tudjuk a szituációt eljátszani.

A makrancos hölgyet próbáltuk. Mi harmadikosok voltunk. A Katát játszó Zsóka másodikos. Én játszottam a Katát megrendszabályozni akaró újdonsült férjet. Ment is a próba rendesen, beleadtunk apait-anyait, de a csókjelenetek nem akartak sikerülni. Zsóka is, én is még szüzek voltunk, és abban az időben nem volt divat már 12 évesen átesni a tűzkeresztségen.

Így aztán korrepetálásra szorultunk. Zsókát Margit néni, biológiai tanárnőnk, engemet pedig Puding vett kezelésbe. Történt, hogy próba után a koleszban, az esti szieszta alatt behívott a szobájába, és elkezdte velem gyakoroltatni a csókolózást. Én berzenkedtem eleinte, de ő mereven ragaszkodott a Sztanyiszlavszkij módszerhez, és szemüvegét levéve, bocsánatkérő mosollyal ajkait félig nyitva, várta, hogy szájon csókoljam. A másnapi ötös reményében belecsókoltam a szájába. Mit mondjak, nem is volt olyan rossz.
Addig gyakoroltuk a csókolózást, míg tökéletesen nem ment. Kimelegedve levetettük tréningruha felsőnket, és még párszor nyelves csókot váltottunk. Nekem kezdett felállni a bránerom, de nem gondoltam semmi perverzióra. Főleg egy öregfiúval. Mikor belefáradtunk a csókolózásba, leültünk Puding vaságyának a szélére, ülve hálásan megölelgetett, majd megkérdezte nem ajzódtam-e fel nagyon. Mondom neki, dehogyis nem tanár úr, majd elélveztem.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.03 pont (59 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
f
fakutya
2011. november 9. 17:42
#4
harmatgyenge.
1
v-ir-a
2011. augusztus 24. 17:36
#3
prosztatából csak 1 van...
1
d
drinti
2011. augusztus 24. 08:58
#2
Szánalmas.
1
T
Törté-Net
2011. augusztus 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1