A+ A-

Balatoni igazoltatás

Ez 2 éve történt a Balatonnál. Barátnőm az egyik kis településen volt táborban én pedig tőle 30 km - re egy ismerősömnél a nyaralójában. Minden nap jártam át barátnőmhöz kocsival. Akkoriban egy 20 éves BMW - m volt. Minden nap kb. du. 1 - re mentem át hozzá és amíg kimenője volt (általában éjfél) addig ott voltam. Egyik este kitaláltuk, hogy átmegyünk ismerősömhöz a nyaralóba. Úgy sincs otthon, így legalább kettesben lehetünk. Sajna előtte több mint 2 hétig nem volt alkalmunk együtt lenni. Igencsak ki voltunk éhezve már.
Egyébként egy eléggé sexéhes pár vagyunk, naponta 4 - 5 együttlét éppen, hogy kielégít. De egyszer mondta barátnőm, hogy neki az is kevés lenne, ha mindig feszítené farkam a punciját (amit egyébként én szoktam leborotválni), de ne kanyarodjunk el a story - tól. Szóval elindultunk a nyaralóba. Már út közben nagyon beindultunk, felizgultunk mindketten. Menet közben arról beszélgettünk, mit fogunk csinálni egymással. Főleg barátnőm élvezte nagyon a helyzetet, mert imád a végsőkig felizgatni, úgy, hogy már majd' meg őrülök, hogy elélvezhessek. Amikor odaértünk, szinte rohantunk be a házba. Rögtön ajtózárás és megindultunk a hálószoba felé. Már útközben letéptünk egymásról mindent. Barátnőmön nagyon rövid, fehér, átlátszó miniszoknya, fekete tanga, fekete melltartó és fehér top VOLT.
Ledöntöttem az ágyra, melléfeküdtem és elkezdtünk csókolózni, simogattuk egymást. Hirtelen hanyatt fektetett és elkezdte csókolgatni a fülemet, nyakamat. Tudta, hogy erre nagyon beindulok! Majd haladt egyre lejjebb. Csókolgatta a mellbimbóimat, a köldökömet, de ekkor már keze a farkammal és a heréimmel játszadozott. Isteni volt, ahogy a kezével csinálta, de még jobb, amikor a szájával... amit hamar újra át is élhettem. Csókolgatta, nyalogatta farkamat, majd hirtelen teljesen letolta a torkáig és elkezdett szopni. Nagyon ügyesen csinálta, és volt egy jó trükkje, amitől mindig rögtön elmentem: amikor érezte, hogy nemsokára elmegyek, valahogy nagyon mélyre lenyelte farkamat (ami egyébként 20 centi) és nyelt egyet. Olyan érzés ez, mintha le akarná nyelni. Na ekkor mindig végem...hatalmasat élveztem a szájába. O pedig mindent lenyelt. Amikor magamhoz tértem kicsit, hanyatt fektettem és én kezdtem el simogatni, csókolgatni...egyre lejjebb. Nagyon szeretem nyalni barátnőmet.
Imádom az illatát, izét... elkezdtem nyalni, közben ujjaztam 1, 2, majd 3 ujjammal. Ekkorra már elkezdett megint állni a farkam. Már közel járt a csúcshoz, de ekkor leállított és megkért, hogy feküdjek hanyatt. Tudtam, mi következik.:) Nekem háttal rám ült, kezével hüvelyéhez irányította farkamat és elengedte magát. Hirtelen teljesen benne voltam. Fantasztikus érzés ez mindig. Az ággyal szemben volt a szekrényen egy nagy tükör és abban nézte magát, miközben farkam ki - be csúszkált benne. Nem kellett neki sok, és egy hatalmasat élvezett. De én még nem mentem el. Pózt váltottunk. Megkértem, hogy térdeljen fel, de a fejét tegye a párnára és hátulról vettem "ostrom" alá azt a gyönyörű puncit. Imádom nézni, ahogy magába fogadja farkamat. Orült tempóban kezdtünk el mozogni és egyszerre mentünk el, ami ritka nálunk. Hatalmasat élveztünk mindketten.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.24 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 11. 1. szombat 19:11
Hülyeség.
#3 A57L 2014. 06. 11. szerda 04:53
Azért nem lett nagyon rossz.
#2 gyuri0926 2011. 08. 19. péntek 08:52
Nagy marhaság , az ízlés ficamos barátnőddel együtt ,aki ÁTLÁTSZÓ mini szoknyában és fekete tangában jár , tudod milyen hatalmas ízlés ficam ez ? Átlátszó fehér miniszoknyában a fehér tanga is átlátszik , de legalább nem ízlés ficamos
#1 Törté-Net 2011. 08. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?