A+ A-

Szeretőd vagyok

Bejössz az irodába, helyet foglalsz, beszélgetsz. A szemed sarkából engem figyelsz, én rád mosolygok. A vágy már átjárta az egész testemet, érzem, hogy nem kapok levegőt, ki kell mennem a mosdóba. Ahogy elmegyek melletted érzem az illatodat, azt az illatot, amit akkor éjjel is éreztem, azt az illatot, amibe beletemetkeztem miközben a karjaidban tartottál. Azt hiszem nincs tovább, vége, menthetetlenül beléd szerettem. A mosdóba érve csuklómat a hideg víz alá tartom, de nem lesz jobb. Egy pillanatra lehunyom a szemem és magam elé képzelem azt az éjszakát.
Az éjszakát, ami több mint két év vágyakozás után teljesedett be. Az éjszakát, amikor életemben először félreléptem, én, aki soha, de soha nem gondoltam volna magamról, hogy képes vagyok ilyesmit megtenni. Az éjszakát, amikor először éreztem magam ízig-vérig nőnek, az éjszakát, amikor végre nem szégyelltem elmondani, hogy mire vágyok. Minden aznap éjjel történt köztünk, az első érintés, az első csók, az első dugás. Dugás, mert nem szeretkezés volt, a vágy hajtott mindkettőnket. Évek óta szimpatizáltunk egymással, hónapok óta érdeklődtünk a másik iránt, és hónapok óta vágytunk a másikra. A szex már rég nyitott téma volt köztünk. Nyílt titok volt, hogy tetszünk egymásnak. Én tudom, hogy tetszek Neked, Te tudod, hogy tetszel nekem. Mégsem merjük kimondani, de a tekintetünkben ott van ez a titok. Egyszer vetted a bátorságot, hogy megkérdezd eltöltenék-e veled egy éjszakát. Én igent mondtam, onnantól kezdve könnyű volt. A fellegekben jártam, vártam, annyira vártam, hogy veled lehessek. Egy hónap múlva találkoztunk. Ahogy kiszálltál a kocsiból és elém jöttél úgy éreztem magam, mint egy 16 éves szűz kislány. Odajöttél és szájon pusziltál. Nem csók volt, puszi, de mégis... azt hittem a szívem menten kiugrik a torkomon. Aztán felmentünk a lakásra. Minden olyan fantasztikusan tökéletes volt. Te is zavarban voltál, de nem mutattad. Én feszengtem. Leültem a díványra, te odajöttél és megcsókoltál. Az első csókunk volt. Az első igazi, vad, szenvedélyes csókunk. Nyelvünk összeért, egymásba temetkeztünk. Ki tudja meddig csókolóztunk, nem emlékszem. Teljesen kimerültünk benne... Pezsgőt hoztál, ittunk, csókolóztunk. Lassan elkezdtél levetkőztetni. Letérdeltél elém, és lehúztad a bugyimat... Mosolyogtál, én széttártam a lábaimat. Lassan temetted bele az arcod, mesterien nyaltál.
Egyszercsak bedugtad az ujjad a hüvelyembe... Még sosem ujjaztak nyalás közben, de ez az érzés... Annyira vágyom rá újra... Hatalmasat élveztem, átjárta az egész testemet... Remegtem, nyögtem, sóhajtoztam.. Te persze élvezted az egészet, élvezted, hogy ennyire megbolondítottál. Kértem, könyörögtem, hogy dugj meg most rögtön, de nem tetted. Felálltál, magad elé térdepeltettél.
Elővetted a farkadat, és rám parancsoltál, hogy szopjam. És én megtettem. Olyan finom íze volt, éreztem, ahogy egyre jobban megdagad a számban. Éreztem, ahogy ráteszed mindkét kezed a fejemre, belemarkoltál a hajamba, és elkezdted dugni a számat... Még soha nem volt ilyenben részem azelőtt, még soha, de már évek óta vágytam rá. Csak dugtad, dugtad a számat, vadul, durván, kegyetlenül.
Mikor abbahagytad, visszaültettél a kanapéra, felém álltál, és úgy kezdtél el szopatni. Mondtad, hogy szívjam a farkad, és én megtettem. Mondtad, hogy nyalogassam a golyóidat is, és én azt is megtettem. Mindent megtettem, amit kértél, mert ilyet még soha senki nem kért tőlem, és izgatta a fantáziámat, és mert izgattad a fantáziámat. Fogalmam sincs meddig szoptalak, csak azt tudom, hogy végig élveztem az egészet... Aztán elfeküdtél a kanapén, és azt mondtad, hogy üljek a szádra. És én ráültem... Ráültem a szádra, miközben otthon a saját párommal ezt nem teszem meg, mert szégyenlős vagyok... Vagy nem is tudom, de a lényeg az, hogy amit vele nem teszek meg, azt veled megtettem, és élveztem, piszkosul élveztem.
Kinyújtottad a nyelved, beledugtad a hüvelyembe és én elkezdtem lovagolni rajta. Lovagoltam a nyelveden, pont úgy ahogy egy rossz kurva tenné... Úgy is éreztem magam, de nem bántam, egyáltalán nem bántam.... Nem bírom tovább, elélvezek, könyörgök, hogy dugj meg, könyörgök, hogy tedd már végre belém...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 11. 14. kedd 06:08
Nekem is tetszett.
#5 zsuzsika 2015. 01. 7. szerda 07:58
Szerintem nagyon jól megírt történet.
#4 papi 2014. 05. 22. csütörtök 05:34
Nem rossz
#3 genius33 2013. 03. 20. szerda 10:41
Leírás...
#2 gyuri0926 2011. 07. 27. szerda 09:04
képzelgés
#1 Törté-Net 2011. 07. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?