A+ A-

Álom, ami valóra vált

Az én történetem egy kitalált történet, bármi hasonlóság valós személyiséggel a véletlen műve. Na jó, bevallom, megtörtént eset, de a neveket a rend kedvéért megváltoztatom. Történetem párommal, velem és egy harmadik lánnyal történt meg egy pár hónapja.
Én egy barna hajú, barna szemű 70-75 kg-os fiú vagyok és Zolinak hívnak. A párommal, Ginával közel egy éve vagyunk együtt.
Barátnőm barna hajú, zöldes szemű, kb. 156 cm magas 50 kg-os lány. Elég csinos, ugyanis elég gyakran megfordulnak utána az utcán férfitársaim, amire persze büszke is vagyok. Ki ne lenne az?
Történt egy nap, hogy párommal meghívást kaptunk, hogy menjünk vendégségbe egy volt osztálytársához "Iszunk, dumálunk, bulizgatunk egy kicsit" címszóval.
Persze mi rögtön el is fogadtuk a meghívást és egy délután vonatra ültünk és elmentünk egy lakóhelyünkhöz nem túl messzi városba. Gina volt suli társa Kriszti már az állomáson várt minket. Ő egy kb. 170 cm magas, szőke hajú, barna szemű, viszonylag csinosnak mondható csaj. Első utunk egy bevásárlóközpontba vezetett egy kis alkoholt vásárolni, mert nehogy szomjan maradjunk már. ;)
A pia feltankolása után meg is érkeztünk Krisztiékhez, ahol otthon volt két testvére is. Lepakoltuk cuccainkat és beszélgetésbe kezdtünk, kivel mi történt?, meg hasonló se füle se farka sztorik. Közben szépen lassan telt az idő, fogyott a pia és egyre jobb kedvünk lett. Kriszti testvérei úgy döntöttek ők inkább valami disco félében folytatják a bulizást, így hárman maradtunk. Beszélgetésünk - ,talán a pia hatására, - egyre többet a szexre terelődött. Kinek mi a legextrémebb szitu?, ki kivel?, mikor?, hányszor? szóval ti is tudjátok, vagy legalább sejtitek mi lehetett. Miután a témát elég rendesen kimerítettük, úgy döntöttünk, hogy leülünk filmet nézni. Bevonultunk egy szobába ahol egy hatalmas franciaágy is volt. Leültünk és elkezdődött a nagy mozizás. Természetesen egész véletlenül egy felnőtt film volt műsoron. Elkezdtük elemezni a filmben látottakat, de már éreztem ,- talán a pia, talán a film hatására,- hogy kezd szűk lenni a farmerom. Az egyik jelenetnél mikor, két szőke bombázó kényeztette egymást, valahogy (már nem emlékszem, hogy is történt) kiderült, hogy eléggé izgat engem ez a kombináció.
És ekkor történt a számomra teljesen meglepő, de nagyon is izgató dolog: ugyanis Gina megcsókolta Krisztit. Én csak néztem a két lány nyelvcsatáját, és mondanom se kell totál beindultam tőle. Kriszti rám nézett és nyilván látta mennyire izgat ez engem, mert közölte:
- Most egy kis élő show-t nézhetsz. - és elkezdte Gina nyakát csókolgatni és egyre csak haladt lejjebb. Levette barátnőm felsőjét és nadrágját, miközben végigsimogatta teste minden porcikáját.
Ott feküdt mellettem életem párja melltartóban és bugyiban, és egy másik nő csókolgatta, kényeztette. Kriszti levette a melltartót is és elővillant az a két csodálatos mell, amit én annyira ismerek és imádok, szájába vette, nyalogatta, harapdálta bimbóit, ami már olyan hegyes volt az izgalomtól, hogyha még a melltartó fent maradt volna simán átlyukasztja.
Ekkor Gina magához húzott, és vad és szenvedélyes csókban forrtunk össze, mely csak addig szakadt, míg a pólómtól megszabadított. Eközben Kriszti a combjai közt, bugyin keresztül simogatta, puszilgatta barátnőm punciját, majd megszabadította tangájától és mélyen belenyalt barátnőm ajkai közé, akinek ettől hatalmas sóhaj hagyta el a száját, és vadul elkezdte cibálni rólam a nadrágomat a bokszerrel együtt. majd úgy irányított, hogy farkam a szájába tudja venni. Elkezdte nyalogatni, puszilgatni, simogatni azt.
Közben én odahajoltam Kriszti fejéhez, és az előbb félbe maradt csókcsatámat vele fojtattam, miközben ő barátnőmet ujjazta immár két ujjal. Így fonódott össze a mi hármasunk percekig, ezután Gina kimászott kettőnk közül, elkezdte Krisztit csókolgatni és a ruháitól megszabadítani, miközben a mi csókcsatánk továbbra is zajlott. Mikor már minden ruhánk a földön feküdt, Gina következett: életében először megkóstolhatta a punci izét miközben kezével az én farkammal foglalatoskodott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.68 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 05. 11. vasárnap 07:35
Ezek szerint, nem volt folytatás.
#4 A57L 2013. 09. 26. csütörtök 05:10
Nem rossz.
#3 sztbali 2011. 07. 22. péntek 10:53
Egyre több sztorinak ez a vége.

"Az egy másik történet lesz."
Ezek alapján, valódi vagy kitalált?
#2 gyuri0926 2011. 07. 22. péntek 08:30
talán lesz még folytatása a mi kalandunknak.

De ez már egy másik történet lesz, és ha a sors úgy hozza, hogy megint hárman maradunk egy bulin talán megírom azt is.


Ha olyan jó volt , nem lehetett megbeszélni egy újabb találkozást , vagy nem volt pénz a vonatjegyre ? HAHAHAHA............

Álmodik a nyomor kis fiú .
#1 Törté-Net 2011. 07. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?