A+ A-

Titkos szerelem

Pénteken a szüleim elutaztak otthonról, én nem akartam menni, ezért régi jó barátaiknál hagytak. Ennek nagyon örültem, mert e kedves házaspárnak a fiába, Tamásba, nagyon szerelmes voltam de sosem mertem neki elmondani.
Épphogy lezuhanyoztam kopogást hallottam. Gyorsan magamra csavartam a törülközőm és kinyitottam ideiglenes szobám ajtaját. Tamás volt az, gondolta jön egy kicsit beszélgetni... Leültünk egymás mellé az ágyra és bele kezdett a mondanivalójába.
Hirtelen megcsókolt. Meglepődtem, de a csókja oly édes és gyengéd volt, hogy nem ellenkeztem. Lassan hanyatt fektetett és úgy folytattuk. Egyre szenvedélyesebbé vált. Elkezdte simogatni a combjaimat. Kezeivel mind feljebb és feljebb érintett. Megállt egy pillanatra a szemérem dombomnál, de úgy döntött tovább halad a melleim felé. abba hagytam a csókolózást, és megfogtam a kezét.
- Ne! Ezt nem kéne...
- Mi a baj? Nem volt jó?
A szemembe nézett és mosolygott. Gyönyörű, smaragdzöld szemei voltak. A haja gesztenyebarna. Kb. 186 cm magas, kisportolt felsőtest. Egyszerűen tökéletes volt. Egy fekete inget viselt sötét farmerral. Vadítóan jól nézett ki.
- De! - feleltem. - Nagyon jó volt, csak...
- Csak? Mi a baj kicsim?
- Hát... Én még sosem csináltam ilyet és egy kicsit félek.
Őszintén szólva nagyon féltem, hisz ő egy 19 éves fiú, én meg csak 16 voltam. Eleve "féltem" vele kettesben maradni, hát még úgy, hogy rajtam csak egy törülköző volt.
- Mitől félsz? Nem akarlak bántani.
- Tudom... De ha nem leszek neked elég jó? Én nem bírom a fájdalmat. Ne haragudj!
Kicsit elpityeredtem. Annyira akartam, mégis megállítottam. Szégyelltem magam.
- Jajj, cicám ne sírj! Egyáltalán nem haragszok, én csak szeretni akartalak...
Átkarolt. Biztonságban éreztem magam. Nagyon jólesett, nem bírtam tovább magamban tartani az érzéseimet. Ki kellett mondanom:
- Szeretlek!
- Én is. már nagyon régóta.
Mindketten mosolyogtunk.
- Ne félj, nagyon gyengéd leszek!
Most én csókoltam meg. Ő pedig egy mozdulattal megszabadított a törülközőmtől. A kezei újra a melleimet izgatták, s mostmár a nyakamat csókolta. Csodás érzés volt, úgy éreztem mintha 1000 kéz simogatna, s én apró sóhajokkal válaszoltam. Kigomboltam az ingét és kibújtattam belőle. A kedvében akartam járni.
- Eddig te kényeztettél engem, most én jövök!:)
Ő csak nevetett. Levettem róla a nadrágját és a boxerjét is. Mikor elém tárult hatalmas, ágaskodó férfiassága, meglepődtem, de tetszett a látvány. Először csak a kezemmel izgattam és közben csókoltam a teste minden pontját. Nagyokat sóhajtozott... Lassan leértem a szerszámjáig. Először csak kóstolgattam, lágyan nyaltam a makkját. Végül a számba vettem és szoptam. Fel akart ülni, de nem engedtem.
- Ne... Eressz, mindjárt elélvezek!
Szerettem volna érezni mennyire élvezi, mit sikerült elérnem, ezért intettem neki hogy nem baj. Pár másodperc múlva nem is bírta tovább. Az izmai megfeszültek, a teste megremeget. A szájpadlásomhoz szorítottam a makkját és úgy szívtam tovább, hogy még jobban élvezze.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.43 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 04. 18. szombat 05:55
közepes
#5 zsuzsika 2015. 02. 14. szombat 11:36
Nekem tetszett.
#4 listike 2014. 11. 2. vasárnap 17:07
Jó.
#3 papi 2013. 07. 30. kedd 19:24
Egész jó
#2 gyuri0926 2011. 07. 7. csütörtök 06:50
Hüha 4 hónap után nem lohadt a szenvedély fantasztikus !!!!!!!!
#1 Törté-Net 2011. 07. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?