A+ A-

Éva

Ahogy teltek az évek egyre többször gondoltam rá. Akkoriban, az iskola befejezése után, futószalag mellett dolgoztam, és nem igazán törődtem a lányokkal. Azaz törődtem volna, csak ők nem foglalkoztak velem!
Nem jártam discoba sem, és minden más "dőreségtől" is óvakodtam.
Egy nyár eleji, éjszakás műszakban történt, hogy először felfigyeltem a fiatalasszonykára. A másik szalagon dolgozott, és néha oda - oda pislantva, találkozott tekintetünk. Talán hetek is elteltek, mire sikerült bátorságot szereznem hogy rá is mosolyogjak! Utána ment minden gyorsan.
Először csak váltottunk néhány szót a folyosón, amikor mindenki kiment levegőzni, majd már tudatosan sikerült "találkoznunk". A munka során minden 2 órában biztosítottak negyed óra pihenőt. Ez kellett a szemnek, mert a szalag mellett dolgozva, a forrasztás gázai bántották. Ezekben a negyed órákban sikerült elbújnunk a munkatársak szeme elöl. Ő fedezte fel, hogy a 3. Emelet után már csak a tetőkijárat van, és a lift melletti helység ajtaja zárható is.
Tehát rendszeressé vált, hogy oda bujtunk. Az első alkalmakkor még a csókolódzás, és egymáshoz simulás volt a csúcs. Lassan engedtem fel. Ő tapasztalt volt, én szűz. Hihetetlenül tudott csókolni. Ha most rágondolok is merevedésem van. Az anyukájának elmesélte, hogy mi történt vele. Az anyja azt mondta neki: lányom, minden rendes nőnek van szeretője. Gyertek ide hozzám a lakásra, és akkor az a hülye férjed nem fogja megtudni. Engem úgyis utál, ide legfeljebb csak telefonál, de sohasem fog feljönni.
Így találkoztunk abban a kis lakásban. Az első szeretkezés nagyon izgalmas volt, de sehogy sem tudtam elélvezni. 3 - 4 órán át dugtunk. Vadul estünk egymásnak. Először a szokott pózban húzott magára, utána beleült, és végül hátulról, fogadott magába.
Végig nyöszörgött, vonaglott, ahogy elélvezett pedig rángatódzva elterült, és sikított, ahogy a torkán kifért.
Nekem még nem volt soha ilyen élményem, ezért először elriasztott. A második alkalom 2 nappal később volt. Délutános műszakunk volt, és így már reggel 8 órakor ott voltam az anyja lakásánál. Ő érkezett, majd anyukája elment, én pedig a megbeszélt jelre, az ablakhoz állt, felmentem. Már az ajtóban egymásnak estünk. Lehúzta rólam a nadrágot, azonnal vele együtt szinte letépte rólam az alsógatyám is. A már ágaskodó farkam magától csusszant a szájába. Csodálatos érzés volt. Ahogy szívta, nyalogatta, éreztem, hogy egyre szaporább a légzésem, a lábaim rogyadoztak, és kapaszkodnom kellett, nehogy össze essek. A hálószobában folytattuk amit kint elkezdtünk. Ösztönösen ment minden. Ö már kétszer elélvezett, amikor hirtelen tört rám az orgazmus. A kilövelléstől ő is elélvezett ismét. Együtt sikítottunk, morogtunk szűköltünk a gyönyörtől. Szinte elájultam. A karjai közt elszundíthattam kicsit, mert arra ébredtem fel, hogy egy szivaccsal törölget. Újból ágaskodni kezdtem! Nagyon tetszett neki, azonnal a szájába vette. Majd azt kérdezte: "én nem akarom megpróbálni?" "Mit?" kérdeztem vissza. "hát hogy nyalogass engem!" kicsit bizarrnak tűnt, de ha ő szopott engem, én miért ne nyalhattam volna őt? Fölém térdelt, és egy párnát tett a fejem alá. A szám pont a puncia előtt volt. Tüzetesen megcsodáltam a pináját. Nagyon jó illata volt, és ahogy belenyaltam, hihetetlen izgalommal töltött el az íze. Mohon lefetyeltem. Volt mit. Ő is egyre több nedvet engedett ki magából, majd egyszerre az arcomra, számra áradt nedve. Persze némán sikított, vonaglott éreztem ahogy élvez, de a farkam nem engedte ki a szájából. Ahogy a nedveit nyeltem, rámtört a második orgazmus. A forró szájával körülfogta a makkomat, egy cseppet sem engedett elveszni. Nyelte - nyelte a kilövellő magvamat. Gyönyörömben az előttem lévő punciba temettem az arcom! Csodálatos volt.
Ezután már a munkahelyen is továbbmerészkedtünk a csókolódzásnál. Előfordult, hogy csak ő szopott, az is hogy csak én nyaltam ki, de dugtunk hátulról is. 3 hetente amikor délutánosak voltunk, mentünk az anyjához. A nyár vége felé történt, hogy megfázott, így otthon kellett maradnia. Férje elutazott, így az anyjához ment betegeskedni.
Szinte mindennap voltam vele. Ahogy javult az állapota, úgy lett ismét egyre vadabb a szeretkezésünk. Egyik nap délelőttös voltam, így délután mentem hozzá. Töltött egy kis innivalót, amiből már ő is kóstolgatott valószínüleg, mert igen emelt hangulatban volt.
Nevetgélt, és csillapíthatatlan étvágya volt ami a sexet illette. Mindent ki akart próbálni!
Engem hanyatt fektetett, és guggolva nyársalta fel magát, majd néhány rugózás után a farkamat a popsilukához illesztette, és lassan sziszegve beleült. Közben azt mondta : "anyám szerint ezt kell kipróbálnunk. Ő így élvez legjobban!" Ez valahogy nagyon furcsának tűnt, de az új szintén csodálatos érzés hatására belefeledkeztem a gyönyörbe. Később, azért izgatott a mondata, így megpróbáltam kiszedni belőle, hogy mit mondott az anyjának rólam. A mondatából arra következtettem, hogy ez beszédtéma volt köztük.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.48 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 03. 27. csütörtök 10:34
Nagyon jó volt.
#2 A57L 2013. 10. 31. csütörtök 04:34
Egész jó.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?