A+ A-

Egy csodálatos éjszaka Steve-vel

Van egy lakásom, egyedül élek a kisfiammal. Párommal már régen szakítottam. Steve-t már ismerem négy illetve öt éve, csak egyszer találkoztunk még Kanadában. Azóta távkapcsolatban élünk, skype-on és msn-en beszélgettünk. Sok a munkája, engem rengeteg dolog ideköt Magyarországra.
Egyik nap hírül kaptam, hogy eljön hozzám, mert látni akart engem. Nem tudtam, hogy hová kapjak, pedig gondoltam rá, hogy nem működik sokáig a távszerelem. Előbb-utóbb találkoznunk kellett. Plátói szerelem volt ez autentikusan jó sokáig. A címemet leírta, bár nem igazán tudta a járást az országunkba. Szerencse, hogy egy kicsit tud magyarul, én angolul, remekül kiegészítjük egymást. A neten műholdképen is látta, merre kellett jönnie.
Elkezdtem készülődni, hogy fogadhassam Őt. Le kell szögeznem, hogy korkülönbség van köztünk, én vagyok 23 éves, Steve pedig 53. Nem számított akkor sem, meg most sem. Jóképű, fess, és nagyon sármos férfi, zöldes szemű, sűrű, sötét hajú, magas ember.
Kinyitottam az ajtót, kilestem az utcára. Szerencsémre késett a repülőgép, ezért még volt időm vacsorát csinálni, mire megérkezik. A kisfiam barátjánál aludt pár napot. Steve sem tudott sajnos néhány napnál többet lenni nálam, várta a munkája kint, forgatókönyv-íróként dolgozik. Elvégeztem mindennel, már csak az idegességemtől remegve vártam Steve-t az ajtóban. Alig talált oda, de útbaigazították. Kimentem volna elé, de estére készültem nekünk, meg így is volt megbeszélve.
Az ajtót résnyire hagytam nyitva, nyár volt, hőséggel, fel-alá mászkáltam. Ki is öltöztem a fogadására, egy vörös színű, oldalt felvágott szoknyát vettem fel. Kopogást hallottam, nyomban odarohantam. Steve bejött, átölelt és megpuszilt. Egyelőre nem léptünk tovább. Próbáltunk enni, de a gyomrunk iszonyúan remegett. Mikor utoljára láttam Őt a kamerán, akkor is jóképűnek tartottam, de az első találkozásunkkor is nagyon jól nézett ki. Képeket is küldtünk egymásnak és a második élő találkozásnak örültünk azon az estén.
Egész este mosolygott rám, ahogy én is rá. Valami különös és felettébb furcsa vonzalom lett úrrá rajtunk, mint amikor először láttuk meg egymást. Tettem be DVD-t, eléggé hosszú film volt, de szép. Közel ültünk egymáshoz, meséltünk egymásnak mindenről, ami történt velünk. Steve megfogta a kezem. A remegés fogott el. Nem vártuk meg a film végét, ittunk egy pohár bort, amit Steve hozott nekünk Kanadából. A kanapé mellett a falhoz támasztott. Látszott rajta, hogy meg akar csókolni, de meg is tette. Kezünk összefonódott, másik kezével fogta a derekamat, közben gyengéden csókolt. Nyelve gyengéden simogatta az enyémet, én ahogy éreztem, kezd elmúlni a félelmem, beletúrtam a hajába. Keményen csókolt, ahogy látta, nem ellenkezem. Erős bizsergés ment a hasamból felfelé. Közelebb húzódott felém, a nadrágján keresztül éreztem feszülő férfiasságát. Magához szorított, fülembe súgta, hogy „rég várok Rád, úgy kívánlak”! Én is kívántam Őt. Éreztem, hogy a bugyim tisztára nedves. Belecsókolt a nyakamba, a hideg rázott ki jó értelemben. Kérdeztem Steve-től, hogy nincs-e kedve fürödni velem. Ő is akart zuhanyozni, de előbb lassan kérdőn kacsintva elkezdett simogatni, fenekemen végighúzta a kezét. A szoknyámat gyengéden felhúzta, később le is került rólam. Erőt vettem magamon, ne csak Ő kezdeményezzen, a sliccét lehúztam és levettem róla a nadrágját. Így lassan elkezdtük egymást vetkőztetni. Fokozatosan haladtunk előre. Újra csókolni kezdett, ahol csak ért. Az egész testemet csókokkal borította, a hüvelyem lüktetett már az izgalomtól. Steve-n is láttam az izgalmat, ahogy újra hozzám simult, kemény férfiasságát a lábam között éreztem. Steve levette rólam az átnedvesedett bugyimat, mert mikor belenyúlt, a combomat simogatva nedves lett a keze. Bementünk a zuhanyzóba, mert majdnem lefeküdtünk a kanapén, mert annyira akartuk egymást, és nem akartuk csak úgy egymást hirtelen lerohanni sem. Steve nagyon szexi meztelenül is, van hasa is, de izgalomba hoz engem. Homályos tekintettel figyelt rám, ahogy beálltunk a csap alá. Lefürdettük egymást. Tusfürdővel bekente nedves testemet, közben csókolt. Megmostam a hátát, bekentem én is az Ő testét. Férfiassága ekkorra már rendesen állt...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.84 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2015. 01. 30. péntek 07:27
Átlagos történet.
#2 A57L 2014. 01. 27. hétfő 05:40
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2011. 07. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?